yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox / 내 여자친구는 구미호 (2010)
Konusunu okudugumda çok saçma bulmustum. Yorumlari okudum ve hepsi olumluydu,
önyargilarini yik izle su diziyi dedim , 1.bölümü zoraki izledim. Dedim 2'yide izliyim . Bi bakmisim 7.bölüme gelmisim.(Buarada dizi hep kilit noktada bitiyordu o nasil bölüm sonlari?) Iyiki diyorum iyiki izlemisim!! Inanilmaz keyifli ,orjinal bi diziydi! Helede mi ho'nun tatli tatli et yemesini izledikçe keyiften dört köse oldum.(etide pek severiiim) Shin min ah'in gamzelerini yerriiiimm. O nasil kadindi hemcinsime ilgi duydum resmen Biggrin . O nasil sevimlilik,güzellik? O gülüyor ben daha kocamaan gülüyorum. Harikaydi dizi , HOI HOI <3 Her kar yagdiginda My Girl'ü hatirladigim gibi her yagmur yagdiginda My Girlfriend is a gumiho'yu hatirliyorum . <3 Ben sanirim önce kadin karakterlerin asik oldugu dizileri seviyorum. (kabul biraz oppa'ciyim (: ) bkz:gumiho,playful kiss,düslerimin prensi.. Haaaa bide bu dizinin müzikleriyle yatip müzikleriyle kalkan biri olaraktan -O nasil müzik? demek istiyorum saygiyla egiliyoruuum. dübidübidüraffaaa:P Kurban olurum bu diziye ya. Izlemeyenler varsa hemen açip izlesin,ben kefilim:P
[Resim: 27hg7.png]
~

-Kemiklerin camdan değil. Ama hayat seni de kırabilir.
*amélie poulain
güzel bir dizi tavsiye ederim.
eskii versiyonu da var ama onda ask yok :P
jeonmal yeppuji
(\ /)
( . .)
C('')('')
Benim dizim ya! Kore'ye bi kac daha asik olmustum Biggrin
YARIN İZLEME BAŞLICAM TOUTUBE'DEN BİRAZ İNCELEDİM SÜPER BİR ŞEYE BENZİYOO
Kalp
--Seviyorum YOUR EYES, Çünkü onlar VERY NİCE, bir kere LOOK AT ME, ondan sonra FORGET ME, kalbim tik tak FOR YOU, Çünkü I LOVE YOU..[/color][/size]
[Resim: SNSD-girls-generation-snsd-17423301-1280-800.jpg]
İzledim güzeldi.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
En kısa zamanda başlamam gereken bir dizi. Biggrin Listemin top10'nunda. Biggrin
[Resim: 74084726.png]
(22-06-2012, Saat: 8:41)GamzeP yazdı: En kısa zamanda başlamam gereken bir dizi. Biggrin Listemin top10'nunda. Biggrin

Bence de izle canım. Onay Güzel dizi. ^^
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

ilk izlediğim kore dizisve hiç pişman değilim Smile
Aynı gökyüzü,farklı yerler, sen ve ben
Ne kadar güzel bir dizidir böyle..İzlediğim en güzel dördüncü dizi. Fantastik dizileri sevmediğim halde bu diziye bayıldım. Konusu dağınık değil, güzel uydurmuşlar konuyu. Saçma şeyleri gerçek hayatla güzel harmanlamışlar. Baş rol oyuncuları çok sempatikti. Kızın güzelliğine diyecek yok, izlediğim dramalarda gördüğüm en güzel kızlardan biri.Bu dizi de esas oğlandan daha çok veterinerin dikkatimi çektiğini söyleyebilirim. Nasıl bir karizmadır öyle Smile

12'nci bölümdeyim. Yavaş yavaş bitireceğim diziyi.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

teşekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi