yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox / 내 여자친구는 구미호 (2010)
Paylaşım için çoooooook teşekkürler. Hayatımın dizilerinden biri. Shin Min Ah muhteşem unnim benimmm! Biggrin :KALP: Kralgul
[Resim: pnqqs.gif]
♥BabY♥DaeHyun♥B.A.P♥
AYIRDIĞINIZ VAKİT İÇİN PİŞMAN OLMICAKSINIZ ÇOK KOMİK VE BAZENDE ÇOK ÜZÜCÜ BİR DİZİ BN İZLEDİM GAYET GÜZEL Smile
--Seviyorum YOUR EYES, Çünkü onlar VERY NİCE, bir kere LOOK AT ME, ondan sonra FORGET ME, kalbim tik tak FOR YOU, Çünkü I LOVE YOU..[/color][/size]
[Resim: SNSD-girls-generation-snsd-17423301-1280-800.jpg]
Lee Seung Gi Kalp Gerçekten çok iyiii bii oyuncuu . Seside oldukçaa mühiim Abaza
Shin Min Ah zaten güzellik konusunda beni bitirmeye yetiyor Onay
[Resim: tumblr_m5aijkpTDu1rx5tr6o2_250.gif]
You belong with me !
I will love you forever .
Be mine ..
Neden daha önce izlemedim dediğim dizi, her bölümünde ayrı bi keyif aldım izlerken.
Lee Seung Gi harikaydı gerçekten iyi bir oyuncu çokta tatlıı Kalp
Shin Min Ah; Allah'ım nasıl sempatik, o mimikler, o güzellik hayran kaldım. Benim 1 numaralı unnim olduu Angel
[Resim: 68418870.png]
Çok güzel bir dizi. İzlerken gülmemek elde değil.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Çok eğlenceli.<3
Paylaşım için teşekkürler.(:
[Resim: tumblr_nij9mgscv41r0couto1_250.jpg] [Resim: tumblr_nij9mgscv41r0couto2_250.jpg]
They said love is blind, oh baby you're so blind..
Sonunda bitirdim diziyi. Onay Güzel bir diziydi. Teşekkür ederim.
KLaus !
[Resim: 4nm6uj8.gif?1]
Tanıtım için teşekkürler.

ya belki çok alakasız ama geçenlerde annem 'huzur sokağı' dizisini izliyordu.. bir fon müzik vardı geriden gelen.. tıpkı bizim turi turi turaffaa müziğinin yumuşatılmış hali Biggrin Biggrin Biggrin
ikinci kez ve aşkla..
Birçok yönde çok başarılı bir dizi.Lee Seung Gi ve Shin Min Ah ın ilk izlediğim dizileriydi ikisini de çok başarılı buldum özellikle Min Ah ın tavırları ve mimikleri çok sempatikti.
Konu olarak da klasik aşk hikayelerinde daha farklı. Özellikle dizinin müziklerini çok beğendim.
Bu dizi sayeside Lee Seung Gi gibi başarılı bir oyuncuyu ve şarkıcıyı keşfetmiş oldum çok hoş bir sese sahip.
İzlemeyenler için tavsiye ediyorum çok eğlenceli bir dizi Smile
Hoi Hoi Kalp Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi