30-01-2012, Saat: 3:37
Konusunu okudugumda çok saçma bulmustum. Yorumlari okudum ve hepsi olumluydu,
önyargilarini yik izle su diziyi dedim , 1.bölümü zoraki izledim. Dedim 2'yide izliyim . Bi bakmisim 7.bölüme gelmisim.(Buarada dizi hep kilit noktada bitiyordu o nasil bölüm sonlari?) Iyiki diyorum iyiki izlemisim!! Inanilmaz keyifli ,orjinal bi diziydi! Helede mi ho'nun tatli tatli et yemesini izledikçe keyiften dört köse oldum.(etide pek severiiim) Shin min ah'in gamzelerini yerriiiimm. O nasil kadindi hemcinsime ilgi duydum resmen
. O nasil sevimlilik,güzellik? O gülüyor ben daha kocamaan gülüyorum. Harikaydi dizi , HOI HOI <3 Her kar yagdiginda My Girl'ü hatirladigim gibi her yagmur yagdiginda My Girlfriend is a gumiho'yu hatirliyorum . <3 Ben sanirim önce kadin karakterlerin asik oldugu dizileri seviyorum. (kabul biraz oppa'ciyim (: ) bkz:gumiho,playful kiss,düslerimin prensi.. Haaaa bide bu dizinin müzikleriyle yatip müzikleriyle kalkan biri olaraktan -O nasil müzik? demek istiyorum saygiyla egiliyoruuum. dübidübidüraffaaa:P Kurban olurum bu diziye ya. Izlemeyenler varsa hemen açip izlesin,ben kefilim:P
önyargilarini yik izle su diziyi dedim , 1.bölümü zoraki izledim. Dedim 2'yide izliyim . Bi bakmisim 7.bölüme gelmisim.(Buarada dizi hep kilit noktada bitiyordu o nasil bölüm sonlari?) Iyiki diyorum iyiki izlemisim!! Inanilmaz keyifli ,orjinal bi diziydi! Helede mi ho'nun tatli tatli et yemesini izledikçe keyiften dört köse oldum.(etide pek severiiim) Shin min ah'in gamzelerini yerriiiimm. O nasil kadindi hemcinsime ilgi duydum resmen

![[Resim: 27hg7.png]](http://e1201.hizliresim.com/t/y/27hg7.png)
~
-Kemiklerin camdan değil. Ama hayat seni de kırabilir.
*amélie poulain