Yorumları: 1,823
Konuları: 46
Teşekkür Puanı:
111
biride bana baby v.o.x.,joo ji hoon veya yoon eun hye ile yazsin bekliyorum
Yorumları: 90
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
8
benimkisi ise okudugum bölümden yüksek bir agnoyla mevzun olup master yaptiktan sonra yüksek maasli bir iste çalismak bu arada para biriktirip italya,fransa ve ingiltere'ye gitmek hedeflerim arasinda
Teşekkür Puanı:
111
feyza(kjh-fueisa ) bu sana
bir gün okulunuzun senligi var ve senlikte yabanci santçilar geliyor tabii içlerinden biride kim jeong hoon kültürel bir etkilesim olmasi için santçilar ögrencilerin evinde kalicaktir.hangi sanatçi hangi ögrencinin evinde kalicak kurasi çekilirken gözünü kuradan ayiriyorsun ve sonunda senin ismin okunuyor merakla kalacak kisiyi bekliyorsun tabii sen kim jeong hoonun okula geldigini bilmiyorsun neyse senin ismin okunuyor ve evinde kalacak kisi kim jeong hoon sen sok olmus donmus kalmissin kim jeong hoon yanina geliyor ve birlikte eve gidiyorsunuz ama kim jeong hoon hiç türkçe bilmiyor neyse yarim yamalak ingilizce konusuyorsunuz ama okuldaki senlik konserine katilamiyorsun çünkü hasta olmussun ve kim jeong hoon sana veda etmeye geliyor ama uyuyorsun ve seni uyandirmaya kiyamiyor sana not birakiyor
not:"arkadasligin beni mutlu etti tesekkür ederim(tabii not ingilizce) hep arkadas olarak kalalim.e-mail............................ (vermis iste) sarang hamnida"
notu okuduktan sonra ister istmez senin agzindanda sarng hamnida kim jeong hoon sözleri dökülüyor
alttaki ksi baby v.o.x.,joo ji hoon veya yoon eun hye ile ilgili yazsin
Teşekkür Puanı:
111
tesekkürler feyza ellerine saglik harika olmus