yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
(12-08-2009, Saat: 0:08)kjh-fueisa yazdı: Benim Bir hayalim var...Korea fansin bir karavan tarzi biseyi olsa ve sehir sehir gezip konser verse her sehirden bir temsilci seçse ve konseri ,programi o sunsa.Ve koreden ünlüler gelse beraber sarkilar söylesek kareoke yapsak tamamen kore hayranligimizi tüm türkiyeye duyursak kim jeong hoon onun tüm sarkilarini ezbere bildigimi görse ve sesimden etkilense onunla düet yapsak ve konser sonrasi beni çagirsa.Beni çok begendigini söylese ve birlikte çalismak için bir teklif getirse ben de kabul etsem koreye gitsem sonra onunla ömrümün sonuna kadar birlikte olsamAglaelsalla Opucuk Aglaelsalla

çok hos bir fikir ama kim jeong hoon yerine herkes istedigi parçayi söylese korece tabii
(12-08-2009, Saat: 0:20)baby v.o.x.-eun yazdı:
(12-08-2009, Saat: 0:08)kjh-fueisa yazdı: Benim Bir hayalim var...Korea fansin bir karavan tarzi biseyi olsa ve sehir sehir gezip konser verse her sehirden bir temsilci seçse ve konseri ,programi o sunsa.Ve koreden ünlüler gelse beraber sarkilar söylesek kareoke yapsak tamamen kore hayranligimizi tüm türkiyeye duyursak kim jeong hoon onun tüm sarkilarini ezbere bildigimi görse ve sesimden etkilense onunla düet yapsak ve konser sonrasi beni çagirsa.Beni çok begendigini söylese ve birlikte çalismak için bir teklif getirse ben de kabul etsem koreye gitsem sonra onunla ömrümün sonuna kadar birlikte olsamAglaelsalla Opucuk Aglaelsalla

çok hos bir fikir ama kim jeong hoon yerine herkes istedigi parçayi söylese korece tabii
ayni zaman da o da var...Smile
[Resim: cf2f03b4.gif]

biride bana baby v.o.x.,joo ji hoon veya yoon eun hye ile yazsin bekliyorum
bir gün koreye gitme firsatu buluyorsun tabii yaninda baban var ve bir restorana girdin senden sonra bir bay ve bayan girdikim jeong hoon ve sevgilisi tabii kim jeong hoonu gören tüm kizlar çiglik çigliga sende çiglik atip boynuna atlamak istiyorsun ama baban var onunda dikkati senin üzerinde çünkü bir tek çiglik atmiyan sensin sana dogru geliyor.
simdi 2 sorum olcak
1kim jeong hoon masa yaklasip seninle konustugunda babanin tepkisi ne olur
2 senin tepkin ne olur
hayalin taslagi benden cevabi sendenBiggrin alttaki üye baby v.o.x.,jooo ji hoon ve yoon eun hye ile olsun
(21-08-2009, Saat: 6:27)baby v.o.x.-eun yazdı: bir gün koreye gitme firsatu buluyorsun tabii yaninda baban var ve bir restorana girdin senden sonra bir bay ve bayan girdikim jeong hoon ve sevgilisi tabii kim jeong hoonu gören tüm kizlar çiglik çigliga sende çiglik atip boynuna atlamak istiyorsun ama baban var onunda dikkati senin üzerinde çünkü bir tek çiglik atmiyan sensin sana dogru geliyor.
simdi 2 sorum olcak
1kim jeong hoon masa yaklasip seninle konustugunda babanin tepkisi ne olur
2 senin tepkin ne olur
hayalin taslagi benden cevabi sendenBiggrin alttaki üye baby v.o.x.,jooo ji hoon ve yoon eun hye ile olsun

bu arada yazmayi unuttun mesaj tilsimli bebege yani nursenaya[/size]
benimkisi ise okudugum bölümden yüksek bir agnoyla mevzun olup master yaptiktan sonra yüksek maasli bir iste çalismak bu arada para biriktirip italya,fransa ve ingiltere'ye gitmek hedeflerim arasinda
Biri de benim için yazsin istiyorum Aglama hayaller müthis gerçekten

feyza(kjh-fueisa ) bu sana

bir gün okulunuzun senligi var ve senlikte yabanci santçilar geliyor tabii içlerinden biride kim jeong hoon kültürel bir etkilesim olmasi için santçilar ögrencilerin evinde kalicaktir.hangi sanatçi hangi ögrencinin evinde kalicak kurasi çekilirken gözünü kuradan ayiriyorsun ve sonunda senin ismin okunuyor merakla kalacak kisiyi bekliyorsun tabii sen kim jeong hoonun okula geldigini bilmiyorsun neyse senin ismin okunuyor ve evinde kalacak kisi kim jeong hoon sen sok olmus donmus kalmissin kim jeong hoon yanina geliyor ve birlikte eve gidiyorsunuz ama kim jeong hoon hiç türkçe bilmiyor neyse yarim yamalak ingilizce konusuyorsunuz ama okuldaki senlik konserine katilamiyorsun çünkü hasta olmussun ve kim jeong hoon sana veda etmeye geliyor ama uyuyorsun ve seni uyandirmaya kiyamiyor sana not birakiyor
not:"arkadasligin beni mutlu etti tesekkür ederim(tabii not ingilizce) hep arkadas olarak kalalim.e-mail............................ (vermis iste) sarang hamnida"
notu okuduktan sonra ister istmez senin agzindanda sarng hamnida kim jeong hoon sözleri dökülüyor
alttaki ksi baby v.o.x.,joo ji hoon veya yoon eun hye ile ilgili yazsin
baby v.o.x.-eun bu da sana tatlim Onay
arkadaslarinla disari çikiyorsun.Onlar gezmeye doyamiyor ama sen çok yoruluyorsun.Artik gitmeniz gerektigini söyleselen de onlar biraz daha gezmekte kararli.Hava sicak sen perisan bir durumdasin.Birden arkadaslarin seni canlandirmak için kolundan tutup silkiyor ve diyor ki bak seninkilerden(koreliler) ilerde bir grup var.Hadi gel de tanisalim diyor.Sen güç bela gidiyorsun.Aralarinda Joo ji hoon da var.Ama sen henüz onu görmemissin zavallim gözünü açacak halin yok ayrica o gün çok halsizsin...Arkadaslarin korelilerle tanismak için adeta firliyor gidiyor sen öylece bakiyorsun artik kendinden geçtin tam bayilacakken joo ji seni kucakliyor ve bir hastaneye getiriyor.Tabi sen hala farkinda degilsin.Gözünü açiyorsun karsinda joo ji elinde de ççiçek geçmis olsun diyor (ingilizce) sen çok sasiriyorsun.Sana kendini nasil hissetigini soruyor sen de gayet iyisin iyiyim diyorsun joo ji sevindim diyor.Sonra hastaneden ayriliyorsunuz ama joo ji senin tek basina yürümene razi olmuyor belinden tutuyor arabasina bindiriyor ve evinin önüne getiriyor sen hala soktasin sonra sana telefon numarasini veriyor ve senden telefon numarani istiyor en yakin zamanda seni arayacagini söylüyor sen de gözyaslari içinde boynuna atliyorsun sarang ham nida diyorsun tesekkür ediyorsun o da sana sariliyor ardindan senin gözyaslarini kendi elleriyle siliyor....Evine gidiyorsun...

tesekkürler feyza ellerine saglik harika olmus

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi