Yorumları: 24,903
Konuları: 274
Teşekkür Puanı:
470
sailor moon'a
bir gün koreye gitmek için sana firsat doguyor.Ve sende koreye gittiginde ilk yapacagin sey kim jeong hoon konserine bir bilet almak.konser günü geliyor ve sen konsere geç kaliyorsun yetisecem diye kosa kosa gidiyorsun karsidan karsiya geçerken arabanin tam önüne atliyorsun birde görürsün ki telasla arabadan kim jeong hoon çikiyor ve senin yanina geliyor ve birseyin varmi diye sana soruyor sende o esnada kim jeong hoon'un boynuna sariliyorsun.hoon ne yapacagini sasiriyor ve kendini sana affettirmek için konserden önce seni kulisine kadar götürüyor ve sonra seni de sahneye çikartarak bugün akiam söyleyecegim bütün sarkilar bu kiz için diyor bütün hayranlari o esnada bir çiglik atiyor tabi sende ne yapacagini sasiriyorsun utaniyorsun ve iste hayatinin en güzel ani bu oluyor
bende choi seung hyun (top) la istiyorum
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Yorumları: 290
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
44
sailor moon a
Sen yeni yetismis tze bir oyuncusun.Oyunculugu çok seviyorsun.Çokta basarilisin . Birgün gene bir oyun sergiliyorsun ve gene muhtesemsin.Tüm türkiye sana hayran.Çok seviliyorsun.Simdi yeni sergiledigin oyun bitti ve odana dogru ilerliyorsun.Odanda dinlernirken yardimcin gelip sizinle birinin görüsmek istegigini söylüyor.Sende çok sasiriyorsun.Seninle görüsmek isteyen kisiye yüzüne baktiginda dünyaca ünlü koreli yönetmen duruyor.Senin oyunculugundan çok etkilendigini söylüyor senin yeni çevrilcek bir kore dizisinde oynamani istiyor sen de hemen o heyecanla kabul ediyorsun.Koerye gittigin zaman dizideki arkadasinin kim jeong hoon oldugunu ögreniyorsun o sana ilk görüste asik oluyor ve evlisiniz evinizde çocuklarinizla beraber kahvalti yapiyosunuz
BEN SOG IL GOOK ILE ISTIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 574
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
92
17-04-2009, Saat: 0:05
(Son Düzenleme: 17-04-2009, Saat: 0:09, Düzenleyen: FiLiZz53.)
tugba_ji_min'e:
Okulda çok basarili bir taekwondocusun.Her katildigin yarismada ödül aliyorsun.Birgün dünya çapindaki bir taekwondo turnuvasina katiliyorsun.1. gelen Koredeki bir turnuvaya katilacak.Yarismaya giriyorsun ve kazaniyorsun.Koreye gidiyorsun.Ordaki turnuvaya bir çok ünlünün katilacagini duyuyorsun.Yarsima basliyor.Kendi sirani beklerken bir bakiyorsun ki jürinin içinde Sog Il Gookta var.Çok heycanlaniyorsun.Senin siran geliyor.Sonunda kazaniyorsun.Herkes seni alkisliyor.Kupa takdim töreni yapiliyor.Heycanla bekliyorsun.Sonra bi bakiyorsun ki sana ödülünü Sog Il Gook veriyor.Seni tebrik ediyor.Soyunma odasina üzerini deistirmeye gidiyorsun.Kapi çaliniyor.Içeri girin diyorsun.Gelen Song Il Gook.Kalbin heycanla çarpiyor.Sana yeni bir dönem dizisine baslayacagini bu dizide onunla birlikte rol almani teklif ediyor.Mutlulukla kabul ediyorsun.Sonra ikinizin oynadigi dizi basliyor.Reiting rekorlari kiriyor.Sog Il Gook sana seninle oynamaktan büyük keyif aldigini söylüyor.Sende bende sizinle oynamaktan mutluyum diyorsun.
Ben kararsiz kaldim.O yüzden Se7en ve Lee Seo Jin ile istiyorum.
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.
Yorumları: 151
Konuları: 4
Teşekkür Puanı:
12
Bir gün bilgisayardan se7en'in romantik bir sarkisinin video klibini izlemek istersin. Internet sitesine tiklarsin. Tam klip açilacagi sirada pc ekraninda ufak bir nokta fark edersin. Toz sandigin o noktayi tam silecekken birden klibin içerisinde oldugunu farkedersin. Üzerinde basroldeki kizin giyindigi bir elbise vardir. Tam karsiya baktiginda se7en'i fark edersin ve çok heyecanlanirsin. Ve se7enla o çok sevdigin klibinde oynarsin.
Bu arada ben de Lee Seo Jin istiyorum
(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
Ataol Behramoğlu)
Yorumları: 16,547
Konuları: 175
Teşekkür Puanı:
886
Hayalleri çok kisa yazmayin lütfen..
Yorumları: 2,193
Konuları: 28
Teşekkür Puanı:
123
tilsimli bebek senin için
2011 yilinda koreye gezmeye gidiyorsun öyle bi gün gidiyorsun ki kim jeong hoonun askerden dönüs tarihine getiriyorsun onu görmek istiyorsun çünkü ama sansa bak ki erken terhis olmus kim jeong hoon ve seoule bir gün önceden gelmis aglaya sizlaya otel odana gidiyorsun ertesi sabah gezmeye basliyorsun sen çikolatayi çok sevdigin için ilk önce çikolata müzesine gidiyorsun sansa bak ki orda kim jeong hoon herkes onun etrafini sarmis sen ona bi türlü ulasamiyorsun ama kimin dikkatini hemen çekiyorsun sonuçta sen bir çekik gözlü degilsin hemen senin türk oldugunu anliyor ve ingilizce konusmaya basliyorsunuz...
aradan 1 yil geçtikten sonra senin soyadin hoon oluyor...
joo j, hoonla ilgili istiyorum...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.