yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
zeytiin'e
jin ha rim
birgün kore sokaklarinda(nerde yasadigini pek bilmedigim için kore dedim) dolasirken birden hava soguyor ve hemen ardindan dolu basliyor ne yapacagini bilemez bi vaziyetesin saskin etrafa bakiniyorsun (çünkü disari çikarken hava gayet güzelmis ) tam çaresizlige düstügünde ordan bir ses buraya gelin diyor ve o sesin kimden geldigini merak edip arkani döndügünde birden karsinda jin ha rim bakip sana buralarda yenisin galiba yoksa buralarda havanin çok çabuk degistigini bilirdin daha sonra hey biz burda konusmaya dalmisiz havanin sogunu unttuk suralarda bi cafe var oraya gidelim hem orasi soguk degil hem de daha rahat konusuruz deyip birlikte cafeye dogru gidiyorsunuz Smile
kim jeong hoonla istiyorum
sailor moon'a
bir gün koreye gitmek için sana firsat doguyor.Ve sende koreye gittiginde ilk yapacagin sey kim jeong hoon konserine bir bilet almak.konser günü geliyor ve sen konsere geç kaliyorsun yetisecem diye kosa kosa gidiyorsun karsidan karsiya geçerken arabanin tam önüne atliyorsun birde görürsün ki telasla arabadan kim jeong hoon çikiyor ve senin yanina geliyor ve birseyin varmi diye sana soruyor sende o esnada kim jeong hoon'un boynuna sariliyorsun.hoon ne yapacagini sasiriyor ve kendini sana affettirmek için konserden önce seni kulisine kadar götürüyor ve sonra seni de sahneye çikartarak bugün akiam söyleyecegim bütün sarkilar bu kiz için diyor bütün hayranlari o esnada bir çiglik atiyor tabi sende ne yapacagini sasiriyorsun utaniyorsun ve iste hayatinin en güzel ani bu oluyor

bende choi seung hyun (top) la istiyorum
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
watashi wa ipek çok tesekürler çok güzel yazmissin sagolOpucuk
watashi wa ipek'e
choi seung hyun bir is için türkiye ye geliyor ve senden bi konuda yardim istiyor diyor ki ben buralari pek bilmem bana umarim yardim edersin diyor sende tabi ki de yardim ederim
ve birlikte disari çikiyorsunuz ve choi seung hyun sana beni ... yere götürür müsün diyor ve sende orayi bildigini ve trafikte kalabilcegini söylüyorsun ve yine de gidiyorsunuz ve tamda trafik sakin kolayca geçebiliriz derken birden o yere yaklastiginiz zaman muazam bir trafik var bir adim bilie ilerliyemiyorsunuz ve seninm aklina madem arabayla geçemedik bari yürüyerek geçiyosunuz ve onun dedigi yere variyorsunuz ve size tesekür edip koreyede gelin orda bukadar çok trafik yok diyor ve sonra gülerek ordan ayriliyorsunuz birkaçsene sonrada evleniyorsunuz ve mutlu bir hayat yasiyorsunuz(umarim begenirsinSmileOpucuk)

kim jeong hoon la istiyorum
sailor moon a

Sen yeni yetismis tze bir oyuncusun.Oyunculugu çok seviyorsun.Çokta basarilisin . Birgün gene bir oyun sergiliyorsun ve gene muhtesemsin.Tüm türkiye sana hayran.Çok seviliyorsun.Simdi yeni sergiledigin oyun bitti ve odana dogru ilerliyorsun.Odanda dinlernirken yardimcin gelip sizinle birinin görüsmek istegigini söylüyor.Sende çok sasiriyorsun.Seninle görüsmek isteyen kisiye yüzüne baktiginda dünyaca ünlü koreli yönetmen duruyor.Senin oyunculugundan çok etkilendigini söylüyor senin yeni çevrilcek bir kore dizisinde oynamani istiyor sen de hemen o heyecanla kabul ediyorsun.Koerye gittigin zaman dizideki arkadasinin kim jeong hoon oldugunu ögreniyorsun o sana ilk görüste asik oluyor ve evlisiniz evinizde çocuklarinizla beraber kahvalti yapiyosunuz

BEN SOG IL GOOK ILE ISTIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tugba_ji_min'e:

Okulda çok basarili bir taekwondocusun.Her katildigin yarismada ödül aliyorsun.Birgün dünya çapindaki bir taekwondo turnuvasina katiliyorsun.1. gelen Koredeki bir turnuvaya katilacak.Yarismaya giriyorsun ve kazaniyorsun.Koreye gidiyorsun.Ordaki turnuvaya bir çok ünlünün katilacagini duyuyorsun.Yarsima basliyor.Kendi sirani beklerken bir bakiyorsun ki jürinin içinde Sog Il Gookta var.Çok heycanlaniyorsun.Senin siran geliyor.Sonunda kazaniyorsun.Herkes seni alkisliyor.Kupa takdim töreni yapiliyor.Heycanla bekliyorsun.Sonra bi bakiyorsun ki sana ödülünü Sog Il Gook veriyor.Seni tebrik ediyor.Soyunma odasina üzerini deistirmeye gidiyorsun.Kapi çaliniyor.Içeri girin diyorsun.Gelen Song Il Gook.Kalbin heycanla çarpiyor.Sana yeni bir dönem dizisine baslayacagini bu dizide onunla birlikte rol almani teklif ediyor.Mutlulukla kabul ediyorsun.Sonra ikinizin oynadigi dizi basliyor.Reiting rekorlari kiriyor.Sog Il Gook sana seninle oynamaktan büyük keyif aldigini söylüyor.Sende bende sizinle oynamaktan mutluyum diyorsun.

Ben kararsiz kaldim.O yüzden Se7en ve Lee Seo Jin ile istiyorum.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Bir gün bilgisayardan se7en'in romantik bir sarkisinin video klibini izlemek istersin. Internet sitesine tiklarsin. Tam klip açilacagi sirada pc ekraninda ufak bir nokta fark edersin. Toz sandigin o noktayi tam silecekken birden klibin içerisinde oldugunu farkedersin. Üzerinde basroldeki kizin giyindigi bir elbise vardir. Tam karsiya baktiginda se7en'i fark edersin ve çok heyecanlanirsin. Ve se7enla o çok sevdigin klibinde oynarsin. Smile

Bu arada ben de Lee Seo Jin istiyorumSmile

(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.

Ataol Behramoğlu)
Hayalleri çok kisa yazmayin lütfen..

Parantez içi'ne

Çok iyi voleybol oynayan bir kizsin.O kadar basarilisin ki,dünya sampiyonalarina katiliyorsun.Bu sampiyonaya ev sahipligi yapan ülke Kore oluyor.Herseyini hazirlayip gidiyorsun koreye.Ama bu yarista takim halinde degil de teke tek karsi takimla oynayacaksiniz.Herkes 2 kisiyle karsilikli oynuyor ve sira sana geliyor.Rakibin çok güçlü.Oynadiginiz alan hiç saglikli degil.Sen sürekli topu tutmak için düsüyorsun.Her yerin kanlar içinde.Dizlerin,kollarin,ellerin,yüzünde bazi yerler vs.Hakemler senin oyunu birakmani söylüyor.Neredeyse bayilacak haldesin.Ama pes etmiyorsun hayir diyorsun.En sonunda dayanamayip yere yigiliyorsun ve direk hastaneye kaldiriliyorsun.Hastanede uyandiginda yan sedyede Lee seo jin yatiyor.sen onu görünce çilgina dönüyorsun.olanlari resmen unutmus gibi ayaga kalmaya çalisiyorsun.Senin uyandgini görünce o da kalkiyor.Yanindaki koltuga gelip yavasça oturuyor."Seni az önce televizyonda izledim.Çok azimliydin." diyor.Sen onu ne kadar sevdigini anlatmaya basliyorsun ve neden burda oldugunu soruyorsun.Seni kendine yakin buluyor ve "bende çok gizli bir hastalik var,en fazla 1 ay yasayacagim"diyor.Sen aglamaya basliyorsun ve o da sana sariliyor (sevgine inaniyor olmali).Siz hastanede 2 gün boyunca kaliyorsunuz,bu süre boyunca hastane bahçesinde vs. hep berabersiniz.Sana açiliyor sonunda "son günlerimi benimle geçirir misin?seni korumak istiyorum" diyor.
Aglayarak sariliyorsunuz ve 1 ay degil 1 yildan fazla beraber mutlu bir sekilde yasiyorsunuz.1 yildan sonra da ona kalbini veriyorsun.O gün sen ölüyorsun.O da 1 ay sonra senin mezarina gelip " mianhamnisa,saranghamnida (özür dilerim,seni seviyorum)" diyerek intihar ediyor.Mezarlariniz yan yana oluyor..Öbür dünyada kavusuyorsunuz..

I am sorry I love you'a benzettim sonunu Biggrin

Kim Jeong Hoon'la istiyorum..

tilsimli bebek senin için

2011 yilinda koreye gezmeye gidiyorsun öyle bi gün gidiyorsun ki kim jeong hoonun askerden dönüs tarihine getiriyorsun onu görmek istiyorsun çünkü ama sansa bak ki erken terhis olmus kim jeong hoon ve seoule bir gün önceden gelmis aglaya sizlaya otel odana gidiyorsun ertesi sabah gezmeye basliyorsun sen çikolatayi çok sevdigin için ilk önce çikolata müzesine gidiyorsun sansa bak ki orda kim jeong hoon herkes onun etrafini sarmis sen ona bi türlü ulasamiyorsun ama kimin dikkatini hemen çekiyorsun sonuçta sen bir çekik gözlü degilsin hemen senin türk oldugunu anliyor ve ingilizce konusmaya basliyorsunuz...
aradan 1 yil geçtikten sonra senin soyadin hoon oluyor...
joo j, hoonla ilgili istiyorum...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Bir gün kim jeong hoon türkiyede küçük bir kasabada dolasiyor..Kasabada da kimse korece ve ingilizce bilmedigi için kayboluyor..Tabi ben kasabada bunun kayboldugunu anlayinca evime götürüyorum..Egleniyoruz,gülüyoruz, derken onun koreye gitme zamani geliyor..Aglamaya basliyorum ben üzülüyorum..AglaelsallaOda beni alip koreye götürüyor..

Altimdaki joo ji hoonu anlatsin!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi