yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
(05-04-2009, Saat: 17:33)ç@ql@ yazdı: Nursena sana...

Jeju adasinda geziyorsun bir film çekiliyor dikkatini çekiyor ve oraya gidiyorsun...Ama settekiler ara vermis yemek filan yiyorlar... Sen biranda Kim Jeong Hoonu görüyorsun çok sasiriyorsun...Iki tane çocuk sana çarpiyor ve denize düsüyorsun ...Tesadüfen yüzme bilmiyorsun Kim görüyor ve seni tam olarak bogulmadan kurtariyor...Iyi misin diye soruyor ama sen sadece onun yüzüne bakiyorsun..Sonra saskinliktan bayiliyorsun..Boguldugu saniyor ve sana hayat öpücügü veriyor..Opucuk

Kim Bum istiyorumSmile

Bu sefer Iyi Bir son olacak merak etme Biggrin

Sen meshur (B.O.F 24.bölümde soeul'un konustuklari)merdivenlerdesin ve yürümeye çalisiyorsun bir anda ayagin tökezliyor ve yere düsüyorsun..O andada Kim Bum reklam çekiminde ama bunaldigi için studyodan hava almak için çikmis.Seni görüyor ve iyi olup olmadigini soruyor.Sen heyecanlaniyosun ve iyiyim tesekkürler diyorsun..senden telefon numarani istiyor..Ve çekime gitmesi gerektigini söylüyor..Gece seni ariyor ve iyi olup olmadigini sormak için aradim diyor..Ve yeni bir askin temelleri atiliyor...Kalp

Kim Bum istiyorum...
''Narmo sana anlatiyorum''

bir gece uyurken rüyanda kim bumu görürsün(türkiyede)
rüyan söyle kim bum türkiyeye gelmis konser vericek sende o konser için bilet ariyorsun ama bulamiyorsun bu yüzden konsere gidemiyirsun.daha sonra uyaniyorsun ve rüyandan kötü etkileniyorsun üzerindeki etkiyi dagitmak için kendini sokaklara atiyorsun fakat oda ne heryerde kim bumun fotolari ve altinda türkiyeye geliyor yaziyor konser yeri saat falan filan sen hemen bilet aramaya koyuluyorsun ve buluyorsun.konsere gidiyorsun o kadar heycanlaniyorsunki o kadar kim bumla tanismak istiyorsunki sahneye çikiyor ve kim buma sariliyorsun kim bumda senden etkilenmis olcakki sana bi mikrofon veriyorve ayni sarkiyi beraber söylüyorsunuz.

altimdaki üye!! u-know yunhoyla ilgili istiyorum
"dbsk_rabia"ya

Bir gün evde teksin.Ailen 1 aylik tatile gitmis.Canin asiri derecede sikiliyor ama içinde bir sikinti var ki atamiyorsun bir türlü.Bir anda kapi çaliyor.Kapiyi açiyorsun "U-Know"!!!
Yüzü kan içinde,bayilmak üzere senden yardim istiyor.Hemen içeri aliyorsun.Tabi çok saskinsin.Onu yatagina yatiriyosun ve yaralarini temizliyorsun.Bu arada o baygin yatiyor.Saatlerce basinda bekliyorsun.Çok mutlusun tabi onun yaninda olduguna ama neden bu halde diye de üzülüyorsun.Sonunda uyaniyor ve kavga edenleri ayirdigini ve bu halde geldigini anlatiyor.
Bu arada senin odanin duvarlarinda hep onun resmi oldugunu görünce o da çok sasiriyor.Senden hoslandigini ve onunla evlenmeni istedigini söylüyor.Sen elbette kabul ediyorsun ve ailene de haber verip evleniyorsunuz..Korede mutlu mutlu yasiyorsunuz Biggrin

Kim Jeong Hoon'la istiyorum.

''TiLsimLi~ߣߣk sana anlatiyorum''

türkiyedesin bilgisayarinin basinda oturmus kim jeong hoonun kendi fan sitesine bakiyorsun söyle bisi yaziyor.kim jeong türkiyeye geliyor.kuraya katilan ve kurada çikan sansli fanimiza konuk olarak kim jeong hoon geliyor.sen seviniyorsun ama çikacagini düsünmüyorsun yinede kuraya katiliyor ve sitede ismini falan yaziyorsun 1-2 sonra yine siteye giriyorsun ve o sanli fanin sen oldugunu görüyorsun.sevinçten dona kaliyorsun ve annene babana haber veriyorsun.ama kim jeong hoonun ne zaman gelcegi belli degil 1-2 hafta bekliyorsun gelmiyor sende ümidi kesiyorsun.annen bi ara seni bakkala yolluyor.tam merdivenlerden inerken ayagin bosluga dek geliyor ve kim jeong hoonun üzerine düsüyorsun onu heycanla içeri aliyorsun ve agirliyorsun ve 1-2 ay sonra mutlu bir es olarak koreye dönüyorsunuz

u-know yunhoyla istiyorum
bütün sinav kagidinda ''u-know yunho''.hocanin seni bu yüzden azarlamasina alistin artik.ama her seferinde sinifa rezil olmak seni üzüyor.tüm bunlara ragmen ask her seye deger düsüncesindesin ''seviyorsan vazgeçme'' tarzi :dokuldan çikiyorsun ve çiktigin an ile arabaya zorla sokulman bir oluyor.sasirmis bi haldesin ve yanindakilere bagirip duruyorsun.bu arabanin babana ait oldugunu biliyorsun ama bu zorlamaya niye gerek duyuyor diye düsünüyrsun.babanin sana verdigi haber ise tüm bunlari unutturuyor .bir ''dbsk konseri bileti''.sen sevinçten uçuyorsun ama sunu duyana kadar.''bugünkü matematik sinavindan 85 üzeri not alabilirsen.senin kagidi u-know yunho ile doldurdugun sinavdan -hiçbir islem yaomiyim hocaya teslim ettigin sinavdan- bahsediyor ewt.daha simdiden imkansiz görünüyordu u-know yunho yu görme sansi .ama sen buna dayanamazdin bu kadar yaklasmisken pesedemezdin.simdilik beklemeyi uygun gördün.notlar açiklandi ve bildigimiz üzere 0.baban bunu duyunca hemen adamlarini okula gönderdi ama sen çoktan uçaga binmis,kulaklikla müzigini dinlerken bi yandan da u-know yunho ile tanisma hayallerine baslamistin bile :d indin ve o günkü konser alanini bulmak için neredeyse tüm koreyi dolastin.ama orayi buldun .konser baslamisti.sen onlarin sesini fisilti gibi duyuyordun.çünkü gecikmistin ve en arkadaydin hatta alana bile girememis disindan dinliyordun.zar zor duydugun konsr bitti.ve sen de bittin.çikista bir grup genç sana asilmaya basladi.sen kaçiyordun ama çikmaz sokaga düstün.ne yapacagini bilemedin .kaçis yoktu derken bir gölge...ewt gelen oydu(u-know yunho :d) sen inanamadin ama gözlerinin önünde adamlari yere serince bu kadarininda hayal olamayacagini düsündün Smile daha sonra seni bir otele götürdü ve iyi olup olmadigini kontrol edecegini söyledi.günler gül-gülistan içinde geçiyordu ve biribirinize isinmistiniz.ta ki su ana kadar: u-know yunho odana geldi ve biraz dissari çikip yürüyelim mi dedi ama oradan baska bir ses toplulugu sen önce bizimle yürü dediler ve u-know yunho yu götürdüler.bunlar babanin adamlariydi ve çocugu gözünün önünde hirpaladilar.sen aglayarak yapmayin diye bagirirken u-know yunho ise gözleriyle sana aglama demek istiyordu.bu an falza uzun sürmedi diger dbsk üyeleri ve korumalari da geldiler ve babanin adamlari mahvettiler.ama sen gitme vaktinin geldigini anlamisti ve u-know yunho ya artik dönmeliyim diyerek sarildin.o ne kadar gitme seni seviyorum dese de sen hava alanina dogru yol aliyordun.aradan 5 yil geçti ve sen artik ünlü bir oyuncu olmustun dünya çapinda.bir gün korede bi film yapmani istediler ve sen seve seve kabul ettin. fakat yine bir sans ki film müzikleri dbsk tatafinan yapilacakti .askiniz tekrar filizlenmisti.yunho ''artik istesende seni birakmam'' dedi ve sana bir evlilik teklif etti :d sende kaderin sizi birlestirdigini düsnerek bunu kabul etti ve muazzam bir dügünden sonra balayina türkiyeye gittiniz :dBiggrin

rain ile ilgili istiyorum
Esra'ya

Bir gün okul çikisi arkadaslarinla eve dogru yürüyordun.Bi kalabalik gördün,evet o kalabalik her zamanki gibi kavgaydi.Ama bu sefer bir kizi dövüyorlardi.Arkadaslarin umursaman yürürken sen kosup kiza yardim etmeye çalistin.Kiz seninle yasit (siz büyüksünüz.)
Kizi ordan uzaklastirip evine getirdin.Biraz sohbet ettin ve kiza neden kavga ettigini sordun.Kiz da sana söyle dedi "Koreli bir adam varmis (tam o an masanin üzerindeki Bi Rain posterine bakarak) iste bu!Bunu klibinde zorla oynamami istiyorlar.Ben istemiyorum.Zorluyorlar dedi.Ve senin onun fani oldugunu duyunca çok sasirdi.
Tabi sen kizi biraz da kiskandin çünkü o sansi nerde buldu?
...Sen klipte oynuyorsun ve Bi Rain klip sonrasi seni birakamayacagini,klipte senden çok hoslandigini söylüyor.Ve siz artik hep beraber yasiyorsunuz..

Kim Jeong Hoon'la istiyorum

''TiLsimLi~ߣߣk sana anlatiyorum''

Korede deniz kenarinda günes batarken elinde bi kagit var kim jeonh hoonu nasil sevdigini onun ugruna herseyi verebilecegini onu nasil göremek istedigini yazan bi günlük sayfan kagida uzun uzun bakiyorsun ve agliyorsun daha sonra o kadar üzülüyorsun ki kagidi arkaya dogru atiyorsun kim jeongta tam ordan gerçiyor kagidi aliyor ve okuyor sözlerin o kadar anlamli geliyorki yanina oturuyor ve senle tanismak istedigini söylüyor sen o kadar heycanlaniyorsunki düsüp bayiliyorsun gözlerni açtiginda karsinda görüyorsun çok sasiriyorsun hatta bi rüya oldugunu saniyor ve ona dokunuyorsun bu kim jeonghuun hosuna gidiyor ve seni öpüyor senle evlenmek istedigini söylüyor.2 yil sonrada elinizde 1 çocukla yine ayni bankta oturuyorsunuz Biggrin

u-knowla ilgili istiyorum
nursena'ya :d

koredesin ve ani bir telefon geliyor.sevgilin senden ayrilmak istedigini ve bu iliskiyi yürütemeyecegini söylüyor.sen üzüntüden kahrolmus bi vaziyettesin.disari çikiyorsun ve olan biteni unutmak biraz nefes almak için içiyorsun(biraz kötü örnek oldum ama :d) ertesi gün kendini bambaska bi evde-adeta sarayda-kendinin olmayan bir yatakta ve komik erkek pijamalariyla buluyorsun :d:d yataktan hisimla çikiyor ve evin sahibini ariyorsun asagi indiginde mükemmel bir sofra var seni bekleyen.ev hizmetçiden geçilmiyor.sen buranin sahibinin bayagi zengin oldugunu düsünüp duruyorsun.ve sonunda o asagi iniyor.sen kekeleme turuna basliyorsun!!ki...kim..kim jeong hoon'' o sana tuhaf tuhaf bakiyor ve dün gece senin yüzünden basima gelmeyen kalmadi diyerek güne basliyor.sen merkalanip olanlari sordugunda anlatmaya basliyor:

içtin içtin bulasaçak beni buldun. yanima gelip herkesin ortasinda sevgilim diye haykirdin.oradaki gazeteciler bizi çektiler ve sayende bütün gzetelrde mansetiz.sadece böyle olsa iyi bana gelip beni nasil terkedersin alçak herif gibi sözler yüzünden tüm halk sana hakveriyor.sanki bir suçum varmis gibi tüm herkes tarafindan yargilandim'' der ve sen tam anlamiyla bir sok geçirirsin.yerin dibine girersin adeta.ama hiç durusunu bozmadan kapiyi çekip çikarsin.tabi seni o halde görenler yine kjh yi suçlarlar kizi sokaga atti diyerek Biggrin
sende intikam için aslinda onu ne kadar çok sevsen bile bütün dedikodulari dogrularsin .ve artik herkes seni destekler.birde bakmissin ki korede adina fanlar bile kurulmus bu dedikodulari askiya almak ve halkin gözüne girmek için kjh bir gün davete çagirir ve orada gazetecilerde bulundurr.baristiginizi mutlu bir çift oldugunuzu belirtir ve sana sarilir.sen sasirirsin.ama bununlada kalir mi röportaj sonunda seni birde öpmesin mi :dBiggrin sen artik bayilacak haldesin ama anin keyfini çikariyorsun.bu arada kjh gerçekten senden etkilenir ve bu oyunu devam ettirirken oyun gerçek olur .evlenirsiniz :d sonuç :''en büyük asklar nefretle baslar''
rain ile ilgili istiyorum
''esra_123 sana anlatiyorum''

Korede ünlü bir dizi oyuncususun villanda pencereden disari bakip kahveni yudumlarken karsi villaya birilerinin tasindigini görürsün aklindan söyle geçirirsin ''geçen seferkiler gibi yine sevimsiz bir komsu degildir umarim'' diye aklindan geçirirsin daha sonra yatar uyursun.sabah kapi çalinir kapiyi açarsin karsinda bi kadin görürsün sana söyle der''ben karsi villanin hizmetçisiyim bana 1 finçan kahve verir misiniz'' sende söylene söylene verirsin. bir gün çekime gidetmak için kapidan çikarsin karsi villaninda kapisi açilir bi bakmissin aklindan çikarmadigin bi rain sok olur kalirsin ona bakarak yürüdügün için merdivenlerden çikarken asagiya yuvarlanirsin ve agir bi sekilde yaralanirsin gözlerini açtiginda hastanedesin ve yaninda bi rain var.seni alip hastaneye getirmis sende tesekkür ediyorsun.birazda komsuluktanda sebep arkadas oluyorsunuz gün geçtikçe bi rain senden daha çok hoslaniyor. ve 2 yil sonra ayni villa ayni oda bide 1 çocuk Biggrin

u-know yunhoyla istiyorum
dbsk_rabia senin için yaziyorum

koredeki en ünlü kavede oturmus kahveni içerek laptopunda bislere bakarken çok ünlü biri kapiya yaklasir herkes kapiya kosarak onu karsilar bi tek sne karsaliamamissindir çünkü isine o kadar çok dalmissindir ki o ünlü çok sasirir bi anda senin onun yanina gelmedigini farkeder ve çok sasirir hemen senin yanina gelir benim yanima nedne gelemdin ben çok ünlü biriyim der sne duymazsin adam senin cevabini beklemeye baslar ama sen onu kale almazsin tam kafani kaldirdiginda karsinda u-know yunhoyu görünce sasair ve hayrani oldugun adamin seni bekledigini görünce çok sasirirsin veu-know yunhoya dersin ki nedne burda bekliyorusnuz u-know yunhoda derki snei bekliyorum benim bu kafeye geldigimi gören herkes benim yanima geldi ama bi tek sne gelmedin nedne gelemdigpi merak ettigim için burda snei bekliyorum dedi aranizda böyle konusmalar geçti..
aradan bi yil geçti sen ve u-know yunho çok samimi birer arkadastiniz...

joo ji hoonla ilgili bi hikaye istiyorum
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi