Yorumları: 6,021
Konuları: 417
Teşekkür Puanı:
347
05-04-2009, Saat: 18:30
(Son Düzenleme: 05-04-2009, Saat: 23:08, Düzenleyen: FiLiZz53.)
''Narmo sana anlatiyorum''
bir gece uyurken rüyanda kim bumu görürsün(türkiyede)
rüyan söyle kim bum türkiyeye gelmis konser vericek sende o konser için bilet ariyorsun ama bulamiyorsun bu yüzden konsere gidemiyirsun.daha sonra uyaniyorsun ve rüyandan kötü etkileniyorsun üzerindeki etkiyi dagitmak için kendini sokaklara atiyorsun fakat oda ne heryerde kim bumun fotolari ve altinda türkiyeye geliyor yaziyor konser yeri saat falan filan sen hemen bilet aramaya koyuluyorsun ve buluyorsun.konsere gidiyorsun o kadar heycanlaniyorsunki o kadar kim bumla tanismak istiyorsunki sahneye çikiyor ve kim buma sariliyorsun kim bumda senden etkilenmis olcakki sana bi mikrofon veriyorve ayni sarkiyi beraber söylüyorsunuz.
altimdaki üye!! u-know yunhoyla ilgili istiyorum
Yorumları: 6,021
Konuları: 417
Teşekkür Puanı:
347
05-04-2009, Saat: 19:46
(Son Düzenleme: 05-04-2009, Saat: 23:08, Düzenleyen: FiLiZz53.)
''TiLsimLi~ߣߣk sana anlatiyorum''
türkiyedesin bilgisayarinin basinda oturmus kim jeong hoonun kendi fan sitesine bakiyorsun söyle bisi yaziyor.kim jeong türkiyeye geliyor.kuraya katilan ve kurada çikan sansli fanimiza konuk olarak kim jeong hoon geliyor.sen seviniyorsun ama çikacagini düsünmüyorsun yinede kuraya katiliyor ve sitede ismini falan yaziyorsun 1-2 sonra yine siteye giriyorsun ve o sanli fanin sen oldugunu görüyorsun.sevinçten dona kaliyorsun ve annene babana haber veriyorsun.ama kim jeong hoonun ne zaman gelcegi belli degil 1-2 hafta bekliyorsun gelmiyor sende ümidi kesiyorsun.annen bi ara seni bakkala yolluyor.tam merdivenlerden inerken ayagin bosluga dek geliyor ve kim jeong hoonun üzerine düsüyorsun onu heycanla içeri aliyorsun ve agirliyorsun ve 1-2 ay sonra mutlu bir es olarak koreye dönüyorsunuz
u-know yunhoyla istiyorum
Yorumları: 16,547
Konuları: 175
Teşekkür Puanı:
886
Esra'ya
Bir gün okul çikisi arkadaslarinla eve dogru yürüyordun.Bi kalabalik gördün,evet o kalabalik her zamanki gibi kavgaydi.Ama bu sefer bir kizi dövüyorlardi.Arkadaslarin umursaman yürürken sen kosup kiza yardim etmeye çalistin.Kiz seninle yasit (siz büyüksünüz.)
Kizi ordan uzaklastirip evine getirdin.Biraz sohbet ettin ve kiza neden kavga ettigini sordun.Kiz da sana söyle dedi "Koreli bir adam varmis (tam o an masanin üzerindeki Bi Rain posterine bakarak) iste bu!Bunu klibinde zorla oynamami istiyorlar.Ben istemiyorum.Zorluyorlar dedi.Ve senin onun fani oldugunu duyunca çok sasirdi.
Tabi sen kizi biraz da kiskandin çünkü o sansi nerde buldu?
...Sen klipte oynuyorsun ve Bi Rain klip sonrasi seni birakamayacagini,klipte senden çok hoslandigini söylüyor.Ve siz artik hep beraber yasiyorsunuz..
Kim Jeong Hoon'la istiyorum
Yorumları: 2,193
Konuları: 28
Teşekkür Puanı:
123
05-04-2009, Saat: 21:06
(Son Düzenleme: 05-04-2009, Saat: 21:07, Düzenleyen: ncire.)
dbsk_rabia senin için yaziyorum
koredeki en ünlü kavede oturmus kahveni içerek laptopunda bislere bakarken çok ünlü biri kapiya yaklasir herkes kapiya kosarak onu karsilar bi tek sne karsaliamamissindir çünkü isine o kadar çok dalmissindir ki o ünlü çok sasirir bi anda senin onun yanina gelmedigini farkeder ve çok sasirir hemen senin yanina gelir benim yanima nedne gelemdin ben çok ünlü biriyim der sne duymazsin adam senin cevabini beklemeye baslar ama sen onu kale almazsin tam kafani kaldirdiginda karsinda u-know yunhoyu görünce sasair ve hayrani oldugun adamin seni bekledigini görünce çok sasirirsin veu-know yunhoya dersin ki nedne burda bekliyorusnuz u-know yunhoda derki snei bekliyorum benim bu kafeye geldigimi gören herkes benim yanima geldi ama bi tek sne gelmedin nedne gelemdigpi merak ettigim için burda snei bekliyorum dedi aranizda böyle konusmalar geçti..
aradan bi yil geçti sen ve u-know yunho çok samimi birer arkadastiniz...
joo ji hoonla ilgili bi hikaye istiyorum
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.