Nazli'm bu senin için kusura bakma Belgüzar ona sözüm vardi o yüzden ekliyorum sana da yazacagim ama

insallah

Canim sen Simdi Okuldan yeni mezun olmus bir hemsiresin

Ve Kore'nin en büyük hastanelerinden birine basvurdun ve beklemedesin.Çagirilman içinde daha vakit var ki oda kesin degil hani

iste 2 hafta kala sen is öncesi tatil yapmak için bir adaya gidiyorsun.
Arkadasinla turistik yerleri geziyorsun. Iste bir müzedeyken yanindan küçük bir çocuk geçiyor. Bir adam hizla sana çarparak önünden gidiyor. Sen hizla adama bagirmak için dönüyorsun ama bagiramiyorsun

PJM Özür diliyor senden hizla devam ederken sen çocugu hatirliyorsun ve evli oldugunu düsünüp kiziyorsun ve akasindan atip tutuyorsun (dikkat etsene be adam çocuguna sahip çik vs...) =D Sonra kizgin halde yoluna devam ediyorsun.Tatil bitiyor sen Hastaneye kabul edildigini ögreniyorsun.Ilk gün güzelce hazirlanip gidiyorsun hastaneye =D Daha acemisin bu yüzden ayak islerine veriliyorsun sürekli. Tabi bundan çok sikayetçisin =D iste o gün yine etrafta kostururken birine çarpiyorsun ama aceleden özür bile dilemeyip gidiyorsun arkandan sana sesleniyor: En azindan ben özür dilemistim ,bende senin arkandan kötü sözler söylemeli miyim he?
Sen sasiriyorsun : Kim oluyorsunda..demene kalmadan onu görüyorsun.Sen ? Ne isin var burada..ama dogruya çocugu olan birinin hastanede olmasi normal sürekli..neyse benim isim var hadi ..diyorsun ve uzaklasiyorsun tabi sinirlisin. Iste eski Hemsirelerden biri yanina gelip soruyor ,Sen onunla ne konustun onun kim oldugunu Biliyor musun? .
Sen ;evet bir hastanin babasi o ..bosver önemli biri degil..
Ama o ..yani doktor Park o evli degil ki çocuguda yok ...
Ne ...doktor Park mi?..evli degil mi?..ne çocugu yok mu?..ama...
A demek sende gördün çocuklar için gönüllü çalisiyor o Muhtelemen yine onun himayesindeki bir yetimi görmüssündür..
Senin basindan soguk sular dökülüyor resmen ..sevinsen mi üzülsen mi bilemiyorsun? S:S:S..aa ne yaptim ben ..Allah'im ..derken günler geçiyor.. bu sefer o sana kötü davranmaya basliyor.. sürekli seni azarliyor ..kötü islere seni yolluyor.. Bir gün stajyer doktorladan biri seninle görüsmek için geliyor... sana senden çok hoslandigini söylüyor..iste elini falan tutuyor.. sen tabi sen bir güzel agizinin payini veriyorsun=D=D o öyle siki tutmuski elini en son hala elini tutuyor sikica Bu esnada Doktor Park yanina gelmis sen farketmiyorsun..elini birakip gönderiyorsun onu.
Sana kötü kötü baktigini farkediyorsun sen;
Ne oldu ..?
Neden elini tutuyordun..
Ben tutmuyordum..o tuttu elimi..
Sen de hiç birakmaya niyetli degil gibiydin ama baksana halinden memnundun..
Ben mi ?.. Hiçte bile.. hem ben sana niye açiklama yapiyorum ki..
Sey yapmalisin...
Neden..? Sanane hem?..
Sey bana nemi?..sey ..bilmem Neyse ne halin varsa gör... ben sadece uyarmak istemistim o pek tekin biri degildir..
Tekin degil mi.. o en azindan kadinlara senin kadar kötü davranmiyor..

Ben kötü davran miyorum..ki
He tabi o yüzden bana öyle davraniyorsun degil mi?.. yada bana bi garezin mi var?..
Bir tek bana böyle davraniyorsun..bir erkek bi kadina iki sebepten böyle davranir ya ondan nefret ediyordur yada seviyordur..söyle benden nefret ediyorsun dime ...neden benden nefret ediyorsun ..ada da ki davranisim yüzünden mi?..
Ben senden nefret etmiyorum ...
O zaman ...baska bir seçenek ..seyy yok canim ..oda imkansiz oduguna göre..:S:S
Ikinizde utanmis bir halde oradan ayriliyorsunuz....sen içinden yok canim olmaz öyle sey..off bende ne çok konustum..o bana bakmaz ki saçmaladim durdum of neden böyle yapiyorum ben ya ..Aassshh.. neyse..Ben isime döneyim bari.
Derken günler geçiyor ama ..bizim doktor Park izin almis uzun zamandir hastaneye gelmiyor..Üç hafta sonra yine kosustururken sen birine çarpiyorsun..dönüp bakiyorsun karsinda OO =D=D sen kocaman gülümsüyorsun elinde olmadan ve dönüp özür diliyorsun..
Arkandan sesleniyor.. ee ne olacak simdi bu hareketten sonra sana kötü davranamam ki ama davranmak istiyorum..=D=D
Sen ..Sey önemli degil...

Ama ben düsündüm ve sana neden bu kadar kötü davrandigimi buldum..:=D=D ve sebebin ilk seçenek olmadigina karar verdim...
Senin yüzünde güller açiyor =D=D

..
Peki sana yine kötü davranabilir miyim..?
Sen sevinçle... =D evet ömür boyu sürsede sikayet etmeyecegim..=D=D
Ben de bunun ömür boyu sürmesini istiyorum..=D sen ne dersin...
Sen kocaman .. Evet derim =Ddiyorsun..=D=D
etrafinizdaki herkes hiç bir sey anlamamis bir halde size bakiyor =D=D
Park;..Peki bunun kutlamasini Aksam yemeginde yapsak olur mu?..=D=D
Neden olmasin ..=D=D
..MUTLU SON.. biraz karmasik oldu ama canim umarim beyenirsin ^^