yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
Bu konu neden bu kadar mesajsiz kalmis uzun süredir? Ban Azicik haraketlendirelim burayi. Ben Park Jung Min^imle ilgili istiyorum.
★ ★ Elbette yıldızlar bir gün parlar~! ★ ★
Ben pek anlamadim aslinda. Anlasam bir seyler yazacagim.
Ne yapicam ki simdi ? xD
morgana ya...

ss501 den park jung min türkiyeye geldi ve bir konser veriyor...
sende bu konseri duyunca uça uça gidiyorsun tabiki...
daha sonra konserdeki yerini aliyorsun ve park jung min konserini verdikten sonra söyle bir istekte bulunuyor
'''benimle sarki söylemek isteyen birisi varsa onunla söylemek isterim'''diyor ve milyonlarca kisi arasindan seni seçiyor,sahneye davet ediyor iste o büyülü an basliyor...
sen ve park...
sarki bittikten sonra herkes sizi alkisliyor ve ona telefon telefon numarani vermeni söylüyor...
veriyorsun ve ertesi gün seni ariyor ve seni sinemaya davet ediyor,ardindan bir yemek ve seninle sevgili olmak istedigini söylüyorOpucuk

LEE min HO yla olsun lütfenOpucuk

(06-02-2011, Saat: 21:43)Belgüzar yazdı: morgana ya...

ss501 den park jung min türkiyeye geldi ve bir konser veriyor...
sende bu konseri duyunca uça uça gidiyorsun tabiki...
daha sonra konserdeki yerini aliyorsun ve park jung min konserini verdikten sonra söyle bir istekte bulunuyor
'''benimle sarki söylemek isteyen birisi varsa onunla söylemek isterim'''diyor ve milyonlarca kisi arasindan seni seçiyor,sahneye davet ediyor iste o büyülü an basliyor...
sen ve park...
sarki bittikten sonra herkes sizi alkisliyor ve ona telefon telefon numarani vermeni söylüyor...
veriyorsun ve ertesi gün seni ariyor ve seni sinemaya davet ediyor,ardindan bir yemek ve seninle sevgili olmak istedigini söylüyorOpucuk

LEE min HO yla olsun lütfenOpucuk

Vay askimiza bak be Smile Insallah Allah'im Insallah Allahrazi
Nazli'm bu senin için kusura bakma Belgüzar ona sözüm vardi o yüzden ekliyorum sana da yazacagim ama Biggrin insallah SmileSmile
Canim sen Simdi Okuldan yeni mezun olmus bir hemsiresinSmile Ve Kore'nin en büyük hastanelerinden birine basvurdun ve beklemedesin.Çagirilman içinde daha vakit var ki oda kesin degil hani Biggrin iste 2 hafta kala sen is öncesi tatil yapmak için bir adaya gidiyorsun.
Arkadasinla turistik yerleri geziyorsun. Iste bir müzedeyken yanindan küçük bir çocuk geçiyor. Bir adam hizla sana çarparak önünden gidiyor. Sen hizla adama bagirmak için dönüyorsun ama bagiramiyorsun Kalp PJM Özür diliyor senden hizla devam ederken sen çocugu hatirliyorsun ve evli oldugunu düsünüp kiziyorsun ve akasindan atip tutuyorsun (dikkat etsene be adam çocuguna sahip çik vs...) =D Sonra kizgin halde yoluna devam ediyorsun.Tatil bitiyor sen Hastaneye kabul edildigini ögreniyorsun.Ilk gün güzelce hazirlanip gidiyorsun hastaneye =D Daha acemisin bu yüzden ayak islerine veriliyorsun sürekli. Tabi bundan çok sikayetçisin =D iste o gün yine etrafta kostururken birine çarpiyorsun ama aceleden özür bile dilemeyip gidiyorsun arkandan sana sesleniyor: En azindan ben özür dilemistim ,bende senin arkandan kötü sözler söylemeli miyim he?
Sen sasiriyorsun : Kim oluyorsunda..demene kalmadan onu görüyorsun.Sen ? Ne isin var burada..ama dogruya çocugu olan birinin hastanede olmasi normal sürekli..neyse benim isim var hadi ..diyorsun ve uzaklasiyorsun tabi sinirlisin. Iste eski Hemsirelerden biri yanina gelip soruyor ,Sen onunla ne konustun onun kim oldugunu Biliyor musun? .
Sen ;evet bir hastanin babasi o ..bosver önemli biri degil..
Ama o ..yani doktor Park o evli degil ki çocuguda yok ...
Ne ...doktor Park mi?..evli degil mi?..ne çocugu yok mu?..ama...
A demek sende gördün çocuklar için gönüllü çalisiyor o Muhtelemen yine onun himayesindeki bir yetimi görmüssündür..
Senin basindan soguk sular dökülüyor resmen ..sevinsen mi üzülsen mi bilemiyorsun? S:S:S..aa ne yaptim ben ..Allah'im ..derken günler geçiyor.. bu sefer o sana kötü davranmaya basliyor.. sürekli seni azarliyor ..kötü islere seni yolluyor.. Bir gün stajyer doktorladan biri seninle görüsmek için geliyor... sana senden çok hoslandigini söylüyor..iste elini falan tutuyor.. sen tabi sen bir güzel agizinin payini veriyorsun=D=D o öyle siki tutmuski elini en son hala elini tutuyor sikica Bu esnada Doktor Park yanina gelmis sen farketmiyorsun..elini birakip gönderiyorsun onu.
Sana kötü kötü baktigini farkediyorsun sen;
Ne oldu ..?
Neden elini tutuyordun..
Ben tutmuyordum..o tuttu elimi..
Sen de hiç birakmaya niyetli degil gibiydin ama baksana halinden memnundun..
Ben mi ?.. Hiçte bile.. hem ben sana niye açiklama yapiyorum ki..
Sey yapmalisin...
Neden..? Sanane hem?..
Sey bana nemi?..sey ..bilmem Neyse ne halin varsa gör... ben sadece uyarmak istemistim o pek tekin biri degildir..
Tekin degil mi.. o en azindan kadinlara senin kadar kötü davranmiyor..Dodgy
Ben kötü davran miyorum..ki
He tabi o yüzden bana öyle davraniyorsun degil mi?.. yada bana bi garezin mi var?..
Bir tek bana böyle davraniyorsun..bir erkek bi kadina iki sebepten böyle davranir ya ondan nefret ediyordur yada seviyordur..söyle benden nefret ediyorsun dime ...neden benden nefret ediyorsun ..ada da ki davranisim yüzünden mi?..
Ben senden nefret etmiyorum ...
O zaman ...baska bir seçenek ..seyy yok canim ..oda imkansiz oduguna göre..:S:S
Ikinizde utanmis bir halde oradan ayriliyorsunuz....sen içinden yok canim olmaz öyle sey..off bende ne çok konustum..o bana bakmaz ki saçmaladim durdum of neden böyle yapiyorum ben ya ..Aassshh.. neyse..Ben isime döneyim bari.
Derken günler geçiyor ama ..bizim doktor Park izin almis uzun zamandir hastaneye gelmiyor..Üç hafta sonra yine kosustururken sen birine çarpiyorsun..dönüp bakiyorsun karsinda OO =D=D sen kocaman gülümsüyorsun elinde olmadan ve dönüp özür diliyorsun..
Arkandan sesleniyor.. ee ne olacak simdi bu hareketten sonra sana kötü davranamam ki ama davranmak istiyorum..=D=D
Sen ..Sey önemli degil...Smile
Ama ben düsündüm ve sana neden bu kadar kötü davrandigimi buldum..:=D=D ve sebebin ilk seçenek olmadigina karar verdim...
Senin yüzünde güller açiyor =D=D Kalp..
Peki sana yine kötü davranabilir miyim..?
Sen sevinçle... =D evet ömür boyu sürsede sikayet etmeyecegim..=D=D
Ben de bunun ömür boyu sürmesini istiyorum..=D sen ne dersin...
Sen kocaman .. Evet derim =Ddiyorsun..=D=D
etrafinizdaki herkes hiç bir sey anlamamis bir halde size bakiyor =D=D
Park;..Peki bunun kutlamasini Aksam yemeginde yapsak olur mu?..=D=D
Neden olmasin ..=D=D
..MUTLU SON.. biraz karmasik oldu ama canim umarim beyenirsin ^^
Sule'm seni alkisliyorumAlkis
Hayallerin çok hosKalp
Bir insan bu kadar güzel yazar ancak bu kadarBiggrin
Okurken ki agzimi bir görseydin çenem düstü resmenZuhaha
Tekrar tebrik ederim.Biggrin
Bundan sonraki hayallerini hiç kaçirmamAbaza
(07-02-2011, Saat: 16:19)papillon_gong yazdı: Nazli'm bu senin için kusura bakma Belgüzar ona sözüm vardi o yüzden ekliyorum sana da yazacagim ama Biggrin insallah SmileSmile
Canim sen Simdi Okuldan yeni mezun olmus bir hemsiresinSmile Ve Kore'nin en büyük hastanelerinden birine basvurdun ve beklemedesin.Çagirilman içinde daha vakit var ki oda kesin degil hani iste 2 hafta kala sen is öncesi tatil yapmak için bir adaya gidiyorsun.
Arkadasinla turistik yerleri geziyorsun. Iste bir müzedeyken yanindan küçük bir çocuk geçiyor. Bir adam hizla sana çarparak önünden gidiyor. Sen hizla adama bagirmak için dönüyorsun ama bagiramiyorsun Kalp PJM Özür diliyor senden hizla devam ederken sen çocugu hatirliyorsun ve evli oldugunu düsünüp kiziyorsun ve akasindan atip tutuyorsun (dikkat etsene be adam çocuguna sahip çik vs...) =D Sonra kizgin halde yoluna devam ediyorsun.Tatil bitiyor sen Hastaneye kabul edildigini ögreniyorsun.Ilk gün güzelce hazirlanip gidiyorsun hastaneye =D Daha acemisin bu yüzden ayak islerine veriliyorsun sürekli. Tabi bundan çok sikayetçisin =D iste o gün yine etrafta kostururken birine çarpiyorsun ama aceleden özür bile dilemeyip gidiyorsun arkandan sana sesleniyor: En azindan ben özür dilemistim ,bende senin arkandan kötü sözler söylemeli miyim he?
Sen sasiriyorsun : Kim oluyorsunda..demene kalmadan onu görüyorsun.Sen ? Ne isin var burada..ama dogruya çocugu olan birinin hastanede olmasi normal sürekli..neyse benim isim var hadi ..diyorsun ve uzaklasiyorsun tabi sinirlisin. Iste eski Hemsirelerden biri yanina gelip soruyor ,Sen onunla ne konustun onun kim oldugunu Biliyor musun? .
Sen ;evet bir hastanin babasi o ..bosver önemli biri degil..
Ama o ..yani doktor Park o evli degil ki çocuguda yok ...
Ne ...doktor Park mi?..evli degil mi?..ne çocugu yok mu?..ama...
A demek sende gördün çocuklar için gönüllü çalisiyor o Muhtelemen yine onun himayesindeki bir yetimi görmüssündür..
Senin basindan soguk sular dökülüyor resmen ..sevinsen mi üzülsen mi bilemiyorsun? S:S:S..aa ne yaptim ben ..Allah'im ..derken günler geçiyor.. bu sefer o sana kötü davranmaya basliyor.. sürekli seni azarliyor ..kötü islere seni yolluyor.. Bir gün stajyer doktorladan biri seninle görüsmek için geliyor... sana senden çok hoslandigini söylüyor..iste elini falan tutuyor.. sen tabi sen bir güzel agizinin payini veriyorsun=D=D o öyle siki tutmuski elini en son hala elini tutuyor sikica Bu esnada Doktor Park yanina gelmis sen farketmiyorsun..elini birakip gönderiyorsun onu.
Sana kötü kötü baktigini farkediyorsun sen;
Ne oldu ..?
Neden elini tutuyordun..
Ben tutmuyordum..o tuttu elimi..
Sen de hiç birakmaya niyetli degil gibiydin ama baksana halinden memnundun..
Ben mi ?.. Hiçte bile.. hem ben sana niye açiklama yapiyorum ki..
Sey yapmalisin...
Neden..? Sanane hem?..
Sey bana nemi?..sey ..bilmem Neyse ne halin varsa gör... ben sadece uyarmak istemistim o pek tekin biri degildir..
Tekin degil mi.. o en azindan kadinlara senin kadar kötü davranmiyor..Dodgy
Ben kötü davran miyorum..ki
He tabi o yüzden bana öyle davraniyorsun degil mi?.. yada bana bi garezin mi var?..
Bir tek bana böyle davraniyorsun..bir erkek bi kadina iki sebepten böyle davranir ya ondan nefret ediyordur yada seviyordur..söyle benden nefret ediyorsun dime ...neden benden nefret ediyorsun ..ada da ki davranisim yüzünden mi?..
Ben senden nefret etmiyorum ...
O zaman ...baska bir seçenek ..seyy yok canim ..oda imkansiz oduguna göre..:S:S
Ikinizde utanmis bir halde oradan ayriliyorsunuz....sen içinden yok canim olmaz öyle sey..off bende ne çok konustum..o bana bakmaz ki saçmaladim durdum of neden böyle yapiyorum ben ya ..Aassshh.. neyse..Ben isime döneyim bari.
Derken günler geçiyor ama ..bizim doktor Park izin almis uzun zamandir hastaneye gelmiyor..Üç hafta sonra yine kosustururken sen birine çarpiyorsun..dönüp bakiyorsun karsinda OO =D=D sen kocaman gülümsüyorsun elinde olmadan ve dönüp özür diliyorsun..
Arkandan sesleniyor.. ee ne olacak simdi bu hareketten sonra sana kötü davranamam ki ama davranmak istiyorum..=D=D
Sen ..Sey önemli degil...Smile
Ama ben düsündüm ve sana neden bu kadar kötü davrandigimi buldum..:=D=D ve sebebin ilk seçenek olmadigina karar verdim...
Senin yüzünde güller açiyor =D=D Kalp..
Peki sana yine kötü davranabilir miyim..?
Sen sevinçle... =D evet ömür boyu sürsede sikayet etmeyecegim..=D=D
Ben de bunun ömür boyu sürmesini istiyorum..=D sen ne dersin...
Sen kocaman .. Evet derim =Ddiyorsun..=D=D
etrafinizdaki herkes hiç bir sey anlamamis bir halde size bakiyor =D=D
Park;..Peki bunun kutlamasini Aksam yemeginde yapsak olur mu?..=D=D
Neden olmasin ..=D=D
..MUTLU SON.. biraz karmasik oldu ama canim umarim beyenirsin ^^

Ah sen Kalp Meleksin yaa hayal gücüne bak Opucuk Harikasin gerçekten
Belgüzar'a
Arkadasinin birisi sahilde parti veriyor.Sen pek hoslanmasanda arkadaslarini kiramayip partiye gidiyorsun.Gerçekten çok harika giyinmissin.Makyajin da tam kararinda.Tüm erkeklerin gözlerini kamastiran bir kizsin.Saat ilerledikçe elalem içmeye devam ediyor(parti içkili).Ve o anda saskinin birisi üzerine sarap döküyor.Sen bagirip olay çikartmak istemiyorsun.Ve sadece biraz sarap ne olacak diyorsun içinden.
"ben çok özür dilerim."
"ah sorun degil."
"gerçekten çok özür dilerim."
"Tamam sorun degil.Git ve eglen."diyorsun tam o anda çocugun arkasindan uzun boylu biri beliriyor(Lee Min Ho) ve
"Sence özür dilemek yeterlimi?"diye sorup omzuna yapisiyor çocugun
"Ah lütfen yapmayin lütfen durun."demene kalmadan sarap sisesinin tamami çocugun tepesinden asagi bosaliyor.
"Bunu hak ettin."diyor ve çocugu itekleyip senin yanina geliyor.Seni kolundan tutup götürmeye basliyor.(o anda herkes size bakiyor.)
"Hey dur!"diye bagiriyorsun ama o durmuyor.
"Sana dur dedim."
"Durmak isteyen kim."
"Sadece bir kadeh sarap için bu kadar olay çikartmana ne gerk vardi.Dur dedim sana! Ofkeli"
Sonra seni bir arabanin yanina götürüyor.
"Neden buraya geldik simdi?"diyorsun ve o arabanin içinden gitarini aliyor.Ve seni yine kolundan tutup baska bir yere götürüyor.
"Artik yeter ama!Senin derdin ne?"
"Bekle ve gör."
"Ne bekleyim ya son on dakikadir beni sürüklüyorsun."Diyorsun ve o seni kayaliklarin oldugu en romantik yere götürüyor.Küçük mumlarla süslü bir yoldan geçiyorsunuz ve Sana isaret ediyor.Sen oturuyorsun ve o gitarini eline alip basliyor sarki söylemeye o an büyüleniyorsun.
.... Sarki bitince sana "benimle evlenir misin?" diyor......
Park Jung Min ile istiyorum ^^ onu yazmayi unutmusum Smile
Golf dersindeydik.O kadar beceriksizdim ki ümidimi git gide kaybediyordum. Ögretmeniminde benden biktigini anlamamak elde degildi. Son bir vurus diye geçidim içimden. Gözlerimi kapattim kendimi motive ettim ve vurdum. Vurmamla alarm sesinin baslamasi bir oldu. Sopayi kendime çekerek bu sefer her seyi mahvettigimi düsündüm. Arabanin sahibi kizginlikla üstüme dogru geliyordu. Birbirimizin yüzünü görmemizle , sasirmamiz bir oldu. Jung Min'imdi o benim. Küçüklük askim. Benim birakip gittigim o küçük çocuk büyümüstü , büyümüstük.
'' Be..Ben özür dilerim '' diyebildim sadece.
Jung ise Kahkahalarla gülüyordu sadece.Sasirmistim. Belki onunla karsilasirim diyerek bu ani çok düsünmüstüm. Hiç birinde gülmesi yoktu. Benim saskin bakislarim altinda o gülmeye devam etti.
Hizla bana yaklasarak omuzlarimdan tuttu.
''Buldum!Buldum seni! '' diyerek sarildi bana. Ellerim havada kalmisti. Halen saskindim ve onun yaptiklariyla dahada saskinlasiyordum. Kafamda binbir soru dolasiyordu sadece. Benim onu birakip gitmeme ragmen o beni aramisti.Küçüktüm deyip geçmemisti. Belki intikam için ariyordur düsüncesi vardi kafamdan.Hayir , bu yüzden degil.
O bana sarilinca benim ellerim havada kalmisti. Göz yaslarim yanaklarimda süzülüyordu.
Beni kendinden uzaklastirdi.
'' Nazli ? '' Simdi sasiran oydu. Bu sefer bende sarildim ona. Kokusunu içime çeke çeke özlem giderdim onunla. Sanki bu rüya ve ben uyanicak gibiydim ya da o bir hayal ve ben delirmistim.
Bütün olumsuz düsünceleri attim bir kenara. Tutulmus dilimle yarim yamalak o degerli sözcükleri söyledim.
'' Seni seviyorum Jung Min''
'' Seni seviyorum Nazli ''

Olay yazilarinda iyi degilim. Ama umarim hosuna gitmistir Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi