yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
Seda-HyunJoonG

Uzun zamandir koredesin heryeri biliyorsun.Çevren genis oldugu için bilmesende arayip sorman ve hemen bulman sorun olmuyor.O kadarki dbsk'nin evini bile biliyorsun.Ama sonsuz denemeden hiç birinde daha zile basamadin.Ask imkansizliktir diye bosuna dememisler her kapinin önüne geldiginde kutuplara gitmedigin halde donup kalman bir gezip gelmis gibi bir his yaratiyor.

Hergün oldugu gibi evdeki ve is yerindeki bütün isleri hallettikten sonra yine dbsknin evinin önüne geliyorsun.Ama yine zili çalamiyorsun.Allahtan evlerinin önünde oturmak için yer var Biggrin Gidiyorsun ve bir bankka oturuyorsun.Kulaginda Dbsknin sarkilarindan baska sarki olmayan mp4'dün elinde Heronun sayisiz fotograflarindan biri.Uzun bir bekleyis içinde aglamakli gözlerle evin önünde oturma seansi yine baslamis bulunmakta.

Yunho:Hey çocuklar su kiz yine gelmis.Hergün geliyor hayran mi acaba?Yoksa gazetecimi?
Xiah:Hah?? Gazeteci olmasi imkansiz çoktan zile basmisti ama o zile basicakmis gibi olup donuyor sonra gidip oraya oturuyor.Üstelik magazinden kurtulmak için uzun zamandir evden çikmiyoruz haber yapacagi birsey olamaz.
Micky:O zaman bir hayran.Ama o zaman zile basip üztümüze atlayip bir imza istemesi gerekiyordu.
Changmin:Belkide korkuyordur.Evet kesin Xiah'dan.. Biggrin
Xiah: Ahh shhi~~ Seni küçük yaratik ben çok sevimli ve tatliyim benim korkucak bir yanim yok.Sen kendine bak..
Hero:Kesin sunu yapmayi.Her aksam bu kizin buraya gelmesinden hoslanmiyorum.Kendimi röntgenlenmis gibi hissediyorum.Aslinda çok güzel bir kiz ama yinede kendimi röntgenlemis gibi hissediyorum.
Yunho:Kiz her aksam geliyor zile basmadan gidiyor ve oraya oturuyor ne yapti sana.Merak etme o kaslarin ve bedenin güvende. Hem koreli bile degil niye hergün burada..
Hero:Madem çok merak ediyorsun gidip sor.
Yunho: Daha demin kizin güzel oldugunu söyleyen sendin sen gidip sor.
Hero:Ahh shhii~~ Büyügümüz oldugu için sanlisin.Yoksa...Seni çok kötü gidiklardim Biggrin

Hero Yunhonun kabul ettirme cazibesine dayanamayip evden çikar Biggrin
Merak dürtüleri çok fazla kabarmis olsa gerek yoksa 2 adimlik yeri kosa kosa gitmezdi. Biggrin

Hero:Hey sen!!
Seda:...
Hero:Hey sen..Hah?? Uyumus bu sogukta hemde.ne biçim bir kiz bu.

Heronun uyundirma çabalari uzun süre ise yaramamistir.Ama gelindeki resmin ve kulagindaki kulakligin fazla sabrettigini söyleyemeyiz.Elindeki Hero resminin düsüp, Sokagin kulakligi çikan Mp4dünün Heronun söyledigi bir sarkiyla çinlamasi fazla uzun bir zaman almadi..
Hero bunlari görür ve sasirir.Onun hayranin oldugunu anlar.Ve seni eve kadar tasir.Heronun kollarinda uyanirsin ama yarin geldiginde zili çalamayacagini bildigin için hiç bozuntuya vermedin.Ama o mutluluga fazla dayanamadin ve agladin.Gözyasin Heronun kollarina düstü hero bunu hissetti ama uyudugunu sandigi için bir anlam veremedi(aslinda anlamadi degil Biggrin )

Hero:Hey çocuklar kiz uyumus bende eve getirdim.
Changmin:Hirsiz olmadigina emin misin?? Hepsi melek yüzlüdür.(Çocuk aklindan hiç vazgeçmeyen küçük changmin Biggrin)
Hero:Saçmalama.Yaninda Benim bir fotografim vardi demekki hayranimiz.Hiç bir hayranimi disarida birakamam.
Micky:Gazeteciler öyle düsünmez biliyorsun.''Hayraniyla evlenmek isteyen Hero sonunda gerçek askini buldumu??''.. (Dalga geçer) Ahh gazete mansetlerinde görebiliyorum.
Yunho:Bu kadar tantava yeter kizi kendi odanda yatir.Evin diger odalari gerçekten kötü durumda.
Xiah:Diger odalarin toplandigini saniyordum..
Yunho:Hayir.Gazetecilerden kutulalim diye evi kisa bir süreligine almistik.Bende dikkat çekmesin diye temizlikçi çagirmadim.Temizlik yapmakta ustaysan asagi katlardan baslayabilrisin..
Xiah:Hayir sagol..Bu durumda kiz senin odanda..
Hero:Hey niye benim odamda kaliyor..
Changmin:Kizi getiren sensin..

Hero durumu kabullenip seni odasina getirene kadar tekrar uyudun tabi.Uzun süre konusmalri seni acayip sikmisti zaten.Tekrar uyandiginda kafani heronun yastiginda açman senin sevinç çigliklari atmana yetti.Daha dogrusu yeticekti taki karsi koltukta uyuyan Hero'yu görüp kendini tutana kadar.Tabi baya erken uyudugun içinde baya erken kalktin.Dün aksamki konusmalara misafir olmustun bosbos oturmaktan sikilip evi sessizce bastan sonra temizliyorsun..(Zaten odalari en üst katta daginik olan odalar ise alt kaltlarda bu yüzden seni duymuyorlar bile)
Isin bittiginde sessizce salonda oturuyorsun.Canin sikildi tam gidiyordun ki Hero uykulu ve pijamali bir sekilde karsinda duruyor.

Hero:Günaydin..
Seda:Gü-gü-günaydin..
Hero:Hah?? Sen kekememisin..??
Seda:Ha-ha-hayir
Hero:Ama kekeliyorsun..??
SedaSadFazla bozuntuya vermemek için gülüyorsun ve kekelemen durduktan sonra) Heycandan herhalde özür dilerim..

Hero alt kata gidiyor ve birkaç esya almak için odaya giriyor ve çigligi basiyor..
Hero:Eve hirsiz girmis bütün evi toplamis..
YunhoSadUykulu bir sekilde kosarak)Hirsiz mi??
Hero:Evet bütün evi toplamis..

Onlarin konusmasindan agzini açabilirsen kendin oldugunu söyleyip heycanlamalarini dindireceksin ama susmuyorlar hem hirsiz ev mi toplar ev dagitir.Dizilerde gördügün gibi yine çok komikler ve tatlilar.Onlarin sadece rol oldugunu saniyorsun ama gerçek hayatta onlarin bu kadar ilginç düsünmesine ve komik olmalarina sasiriyorsun.

YunhoSadDüsündügünu duymus olucakki)Hirsiz ev toplamaz aksine degerli seyler ararken evi dagitir..
Seda:Evi ben topladim telaslanmaniza gerek yok..
Hero:Oww..Özür dilerim..
Changmin:Niye böyle bisi yaptin..?
SedaSadgülümseyerek)Eviniz çok daginikti bende hayraniniz olarak buna göz yumamazdim ayni zamanda çok erken uyandim ve canim sikildi.....
Oww özür dilerim rahatsiz ettim bu saatlere kadar zaten beni evinizde agirladiniz bense kalkip gidecegime halen daha oturuyorum..

Hero:Özür dilemene gerek yok.Biz tesekkür ederiz. (Kulagina egilerek sana birseyler fisildiyor) Bugün bulasik sirasi bende yardim eder misin? Biggrin
SedaSadSende ayni ses tonuyla) Tabikide..

Beraber mutfaga giriyorsunuz.Eve yeni tasindiklari için daha bulasik makinasi almamislar.Uzun süre kalmayida düsünmüyorlar zaten.Beraber herseyi hazirliyorsunuz.Tabaklari yikamaya basliyorsunuz.Hero durmadan sana bakiyor.Kollarina birbirine degiyor sen biraz kaçiliyorsun ama Hero gülümseyerek tekrar sana yaklasiyor.Sende bir daha geri çekilmiyorsun.Hero köpügü alarak senün suratina püskürtüyor sende aynisini ona yapinca fazla geçmeden Köpük savasi oluyor.Ikinizde yorulup yere oturuyorsunuz soluk solupa kaldiniz sen gözlerini kapadin ve kafani geri yasladin.Dudaklarinda bir sicaklik hissediyorsun.Gözlerini açtiginda Heronun yüzünü görüyorsun.Bir yanin kaçmak iatiyor bir yaninsa öylece durmak.Hevesin kursaginda birakan o ses..Yoksa gülüyorlar mi?Ikinizde kafanizi çevirdiginizde karsinizda Xiah,Yunho,Micky ve Changmin..
Sen feci seilde utaniyorsun Heroda öyle.Ama yaninizda fazla durmuyorlar.Hero seni ayaga kaldiriyor.Ve yaptigi sey için özür diliyor sense sadeve önemli olmadigi söyleyerek bundan rahatsiz olmadigi hatta hoslandigi bile belirten bir sekilde gülüyorsun.Amacindan buydu zaten.Hiç bir sekilde Hero'yu kirmak istemiyorsun.
O günden sonra hep onlarin evine gidiyorsun.O kendini kutuplarda hissettigin zilse artik Havai'nin sicaklari kadar güzel gelmeye basliyor.Bütün ev islerini yapiyorsun ve onlarla bir sürü oyun oynayip eyleniyorsunuz.
Birgün yine onlardayken yine uyuya kaliyorsun uyandiginda karsinda Hero'yu görüyorsun elinde bir kagit kagitta söyle yaziyor ''Benim güzel hayranim benimle evlenirmisin?'' Sen yaninda bulunan kagit kalemi aliyorsun ve ''Kanatlari gözükmeyen melegim seninle evlenirim'' yaziyorsun.

Micky'nin dedigin gibi gazetelerede ''Hayraniyla evlenmek isteyen Hero Gerçek askini buldu'' diye manset oluyorsunuz.Ve Heronun hayalindeki gibi 2 kiziniz ve 1 oglunuz oluyor..

U-know Yunho ile ilgili istiyorum Smile
Biggrin daha önce hiç denemedim ama yapicam
Simdi sen bir bayan Fotografçisi olarak Koreye çekime gidiyorsun.Okadar güzel ve alimli bir bayansinki.Korede yaptigin çekimler sirasinda herkes bu kim deyip duruyor.Tüm erkekler birbirlerini dürtüklüyor.'' Aaa Suna Bakin Tanrim! ''
'' Oda Ne böylesi böyle bir güzelligi ömrüm boyunca görmemistim ! ''
Evli bir adam '' Karicim Bu kadin gibi olmayi neden denemiyorsun ''
O sirada asistanin sana dogru geliyor ve Bir ajansin müdürünün seninle konusmak istedigini söylüyor.
'' Efendim xxx Ajansin Müdürü sizinle konusmak istiyor kabul edicekmisiniz ? ''
Rabia:Aa evet tamam
XXX Ajans Müdürü :merhaba ben xxx ajansi müdürüyüm sizinle bir is anlasmasi yapmak isiyorum Koreli ünlü grubu bilirsiniz DBSK onlarin 3 gün sonra bir Fotograf çekimi vardi Fotografçi parayi alip Yurtdisina kaçti Yakalattik ama farkli ülkede.Basarinizi duyduk lütfen bu çekimi siz yapin yüklü bir miktarda para kazanicaksiniz emin olun ne diyorsunuz bu ise?
Rabia:aa um.. ne desem peki tamam kabul ediyorum

aradan 3 gün geçer iste o gün..
Uyuya kaldin saat 12 yarim saat var ! ne yapmali hemen üstüne birseyler giyip çikiyrsun yola ve geldin.Iste Studyodasin..Herkes seni bekliyor Studyoya 1 saat geç kaldin Korenin trafigi Istanbulunki kadar yogun..

Kapidan içeri giriyorsun herkes topluklu ayakkabilarindan çikan sesleri isitiyor ve herkes sana odaklanmis bir durumda.
Yunho ??
Agzi açik kaliyor..Fotograflari çekerken saçma sapan pozlar veriyor senin yüzünden Biggrin
Düzeltmeye çalisiyorsun
Rabia:aa bir dakika su yakaniz hiç hos durmuyor pozunuz böyle olmali evet su sal buraya..Eliniz Böyle durucak lütfen bozmayin bi dakika Su yakayida düzelttikmi...
Biggrin iste o an ilk görüste ask olsa gerek sana asik oluyor Yunho..
ve Korede en ünlü fotografçilardan biri ayni zamanda Yunhonun esi oluyorsun.birçok fan senden nefret etse bile..

Ask Herseye Degiyor ! =) :muzikgurubu: halaya haydin halaya Biggrin

Bende Jang Geun Suk ile ilgili istiyorum Biggrin Dertli

ISIS'e Smile

sizi tanimasam bile yazabildigim kadar yazacagim.Umarim begenirsiniz 3 aydir korede yasiyorsun.Koreye gelirken hayalin jang geun suk la tanismakti ama hala ondan bir ize rastlayamadin.buna ragmen onun da senin yürüdügün yollarda yürümesi ihtimali seni mutlu etmeye yetiyor.Birçok arkadasin var ve seni çok seviyorlar.Türk oldugun için ayri bir çekiciligin var tabi çok sicakkanlilar.seninle ingilizce konusmak isteyenlerle ingilizce konusuyorsun ve dilin çok akici. ve bir süredir orada oldugun için telaffuz hatalarini biliyor ve ona göre sanki koreli bir ingilizce ögretmeni gibi konusuyorsun.yine bir gün kafede arkadaslarinla oturuyorsun ve ingilizce pratik yapiyorsun Smile yan masadan biri sana yaklasip konusmak istedigini söylüyor. Garipsemiyorsun zaten aliskinsin bu tarz seylere olur nece konusalim diyorsun adam ingilizce diyor basliyorsunuz muhabbete adam çok begeniyor tarzini ve bir sanatçinin menajeri oldugunu ve acilen ingilizce ögrenmesi gerektigini söylüyor ve senden özel ders vermeni istiyor. kabul ediyorsun.bulunmaz bir firsat bu senin için parayla konusturacaksin artik dil bilgini Smile neyse sen ertesi gün ders vermeye adamin tarif ettigi yere gidiyorsun ve içeri girer girmez birçok oyuncu ve sarkiciyla karsilasiyorsun Smile saskinligini atinca üstünden kendinden emin adimlarla danismadan randevun olan adamin yerini sorup yanina gidiyorsun Smile filmlerdeki gibi kocaman bir odaya yönlendiriyorlar seni. Bu kadar lükse gerek yok diyorsun içinden Smile basliyorsun etrafi incelemeye sonra kapi açiliyor arkani dönüyorsun ve karsinda kim var tam karsinda : JANG GEUN SUK Smile) ilk sokla kalakaliyorsun.isin ilginç tarafi o da sok içinde sana bakiyor.ama erken atlatan sen oluyosun ve elini uzatip kendini tanitiyorsun.o da gerek var mi bilmem ama diyor ve ismini söylüyor. sonra sen hadi baslayalim diyorsun ve derse basliyosunuz 1 saat boyunca dikkatin dagilmasin diye makinali gibi anlatiyorsun.bi dönüyorsun ve seni izliyor göz göze geliosunuz sen dayanamayip gözlerini kapiyorsun ve bir islaklik seziyorsun dudaginda.sonra kapi sesi duyuyorsun açinca gözlerini anlastigin adam karsinda sok içinde size bakiyor.utaniyorsun ama jang geun suk adamla siritiyor. sen anlamiyorsun olanlari saskin saskin bakiniyorsun.sonra geun suk anlatiyor sana meger bu seni 2 gün önce görmüs ve vurulmus sana Smile menajer de seni ayarlamak için böyle bir seye basvurmus ilk kiziyorsun ona ama sonra askin gücü sana affettiriyor onu. 1 yil sonra evlenme teklifini de sana bir oyunla kabul ettiriyor ve mutlu mesut yasiyorsunuz

geçen de kim hyun joongla istemistim ama kimse yazmadi.lütfen bu sefer yazar misiniz ?ben kim hyun joongla ilgili bir hayal istiyorum
(04-04-2009, Saat: 23:30)*dae jang geum* yazdı: Basrahibe(Tilsimli~~B€b€k'e) Biggrin
Kim Jeong Hoon konser için türkiye'ye geliyor.Ama sen konserine gidemiyorsun.Bunun için çok üzgünsün.Tenha bir yerde yalniz basina dolasmaya çikiyorsun.Birden birine çarpiyorsun.Özür dilerim diyorsun.Ama karsindakine baktiginda gözlerine inanamiyorsun.Çünkü arsindaki Kim Jeong Hoon!.Hemen ona sariliyorsun.Ve onu ne kadr sevdigini anlatiyorsun.Kjh buna çok seviniyor:d Vee seni konser verecegi ülkelere götürmeyi istedigini söylüyor.Sen de tabi bayila bayila kabul ediyorsun..

Alttaki üye bana Se7en'le ilgili bir hikaye lütfen..Biggrin

diyelim ki sen ....güney kore'ye ilk defa gidiyor ve seoul'un herhangi bir sokaginda acele acele bir adres ariyorsun.. o sirada bir adam kosarken sana çarpiyor ve cüzdanini düsürüyor.. sen de cüzdani alip bayim bayim! diye arkasindan kosarken köse basindan dönmüs oluyorsun ve o sirda sana büyük ve lüks bir araba çarpiyor... .......gözlerini hastanede açiyorsunnn..bi bakmissinn tam gözlkerini açarken basucunda se7en 'igörüyorsunn.. onun gözünün dibinde olmasina panikleyip birden kalkmaya yelteniyorsunnnve se7en la kafa kafaya tokuusuyorsun sen:aa pardon pardonn derken se7en:önmli degil d,yor basini sivazlayarakk ....o sirada içeri doktor giriyor ve seni bi kça yerini kontrol ettikten sonra iyi oldugunu söylüyor ve odadan çikiyor.. se7en ise sana bayagi dayanikliymissin deyip masum bir sekildegülümsüyorr.. artik hep senin yaninda olmaya basliyorr... ve seni bir aksam yemegine davet edip sana evlenme teklifi ediyorr... ve sonunda dayanamayip senii öpüyorr...........Opucuk

Alltta ki üye bana CHOI Minho ile ilgili bir hayal yazar misinAllahrazi
(19-06-2010, Saat: 20:53)surgeon yazdı: geçen de kim hyun joongla istemistim ama kimse yazmadi.lütfen bu sefer yazar misiniz ?ben kim hyun joongla ilgili bir hayal istiyorum
umarim begenirsin.
Üniversite 2.sinifsin en büyük hayallerinden birisi üniversiteyi kazanmakti ve kazandin ama hala bir seyler eksik hayatinda tadini alamadigin duygular eksik bir parçan eksik sen bu duygu hali ile derslere giriyorsun tam derse girecekken en yakin arkadasin kolundan çekip derse girmene engel oluyor ve sana bombayi patlatiyor.OKudugun üniversite kore'deki bir üniversite Türk-kore kardesligi üzerine bir etkinlik yapmaya kara vermisler ilk etkinlik yapmak için türk ögrencilerin kore'ye gitmesi kararlastirilmis sen bunu duyunca sevinçten yerinde duramiyorsun sende adini yazdiriyorsun adini hergün alis veris ve hizlandirilmis korece ile geçiyor en sonunda kore'ye variyorsun tabi misafir ögrenci olarak koreli bir ailenin yaninda kaliyorsun aile seni çok seviyor sende aileyi.Kore'de tüm yemekleri tadiyorsun,konserlere gidiyorsun,yeni arkadaslar ediniyorsun,gezmedik yer,alisveris yapmadik yer birakmiyorsun bir haftada aöa yine bir seyler eksik yaninda kaldigin aile senin için bir yemek veriyor tabi sen istemiyorsun ama sonunda yemek vermelerini kabul ediyorsun tabi ailenin tüm akrabalari geliyor kim hyung joong da geliyor sen saisiriyorsun sonra ögreniyorsun ki yaninda kaldigin ailenin yigeniymis.Onunla tanismak için bir firsat buldugun için seviniyorsun ama bir çok insan senle konusmak istediginden bir türlü yanina gidemiyorsun yemek en sonunda bitiyor tabi kim hyung joong ortlarda yok o da gitti anlasilan diyorsun bendeki ne sans ama diye kendine söyleniyorsun bahçedeki salincaga biniyorsun ve kim hyung joong'un thank you sarkisini söylemeye basliyorsun sarkiyi bitirdiginde birisi seni alkisliyor arkani döndügünde kim hyung joong saskin saskin bakiyorsun kim hyun joong"sesinin bu kadar güzel oldugunu söyleseler daha önce tanismak isterdim seninle" diyor sen seviniyorsun"tesekkür ederim" diyorsun birbirnizle tanisiyorsunuz sen yaptigin bestelerden bahsediyorsun hatta bir tanesini ona veriyorsun ve en sonunda kore2den ayrilma günün geliyor gözün kim hyung joong'u ariyor ama yok olsun diyorsun onunla tanistim sohbet ettim ve sarkimi ona verdim bu bile bana yeter diyerek Türkiye'ye dönüyorsun aradan bir yil geçiyor bu sefer Koreliler agirlmak için evde hazirlik yapiyorsun sana Koreli bir erkek ögrenci denk geliyor merak ediyorsun bir tütlü ismini ögrenemiyorsun sonunda okula variyorsun agirlayacagin ögrenciyi almaya yanina gözlüklü bir rekek geliyorébeni almaya geldin degil mi" diyor sende basini salliyorsun yüzü çok tanidik geliyor sana yol boyunca kime benzettigini çikaramiyorsun eve geliyorsunuz kalacagi yeri gösteriuorsun esylarini yerlestirmesine yardim ederken bir cd görüyorsun kim hyung joong cd si ve senin verdigin parçayi çikis parçasi yapmis saskinliktan aglamaya basliyorsun beni unutmamis diyorsun kim hyung joong gözlüklerini çikarark türkçe sana "seni unutmak mümkün degil seni seviyorum "diyor sende aglamaya devam ederek sariliyorsun bir yil sonra evleniyorsunuz tabi artik sende kore'de okumaya devam ediyorsun hergün mutlu mesut geçiyor...

umarim begenirsin...
çok begendim tesekkür ederim Biggrin ben bir hayal yazmadim ama yüzsüzlük olmazsa bir de lee min hoyla ilgili yazar misin dilin cidden çok güzel Smile
(23-06-2010, Saat: 20:14)surgeon yazdı: çok begendim tesekkür ederim Biggrin ben bir hayal yazmadim ama yüzsüzlük olmazsa bir de lee min hoyla ilgili yazar misin dilin cidden çok güzel Smile

begenmene sevindim tabiki yazarim

Sabahin ilk isiklari ile yola düstün.Kore'ye gitmek için tüm gününü çalisarak geçiriyorsun.Her kazandigin kurusu biriktiriyorsun 20 günlük kore gezisi için.2 yildir böle tatil yapmadan okul,is,ev üçlüsünde geçiriyorsun.Son bir ay kaldi artik son girdigin isten maasini alinca kore için biriktirdigin para tam olacak.Bu ayinasil bitecek günler geçmek bilmiyor senin için.Kore için kurdugun çesitli hayallere dalip gidiyorsun her gün.Az kaldi sunun surasinda bu ayin sonunda koredeyim diyorsun dayan diye kendini tesvik ediyorsun.En sonunda güney kore'ye gidiyorsun.yemeklerini tadiyorsun,alis veris ediyorsun,saraylarini geziyorsun.Bir gün alis veris yaptigin pazarda bir kapkaçci senin çantani alip kaçiyor sen o sirada yere düsüyorsun tabi kapkaçinin arkasindan birisi yakalamaya çalisiyor sen ayaga kalkiyorsun yanindaki koreliler sana yardim ediyor su falan veriyorlar sana ama sen içmiyorsun agliyorsun tüm param o çantanin içindeydi diye sal ya sümük olmus bir sekilde.Oradaki insanlar seni teselli etmeye çalisiyor sende korece onlara karsilik veriyorsun ben o parayi kazanmak için gece gündüz çalistim diyorsun herkes saskin ooo turist dilimizi biliyor diye kapkaçcinin arkasindan kosan genç oglan geliyor yanina yakisikli birine benziyor.Sen basini kaldiriyorsun sana çantani veriyor sen o kadar mutlu oluyorsun ki ona sariliyorsun tabi çocuk saskin bir halde.Sen sevinçten çocuga kartini veriyorsun tesekkür ederim diyorsun korece oglan iyice saskin ve rehberinizle birlikte oradan uzaklasiyorsunuz.Ertesi gün Kore'nin en ünlü restorantlarina gidiyorsunuz masaniza oturuyorsunuz birde bakiyorsun karsidaki masada dünkü çantani getiren oglan ismini bile sormayi unutmustum diyorsun senden tarafa arkasi dönük bir erkekte var masada sen onlarin masasina gidiyorsun korece merhaba diyorsun dün için çok tesekkür ediyorsun kendini tanitiyorsun dünkü oglan "sen koreceyi nerden biliyorsun" sen gülerek" bu ülkeyi seviyorum o yüzden ilk dilini ögrenmekle basladim bir kaç dilde biliyorum diyorsun bu arada sana kaç kere tesekkür etsem azdir"diyorsun birden masdaki diger oglan"onunla biraz vakit geçir kuzen senden hoslandi "diyorsenin yüzünün rengi degisiyor gözlerinden öfke akiyor resmen sen masadaki diger oglana dönüyorsun birde bakiyorsun le min ho tabi sen duraksamadan" ne demek istiyorsun sen sadece tesekkür ediyorum ondan hoslandigim falan yok tamam mi bu gibi sinir bozuculaflar etmezsen iyi olur" diyorsun tam arkani dönüyorsun min ho"hep inkar ederler" diyor sen sinirle arkani dönüyorsun"evet birisinden hoslaniyordum ama senin kuzenin degil tamam mi bunu anla ne yapmaya çalisiyorsun" kuzeni araya giriyo"özür dileriz öyle bisi demek istemedi" diyor sen birazcik sakinlesmeye çalisarak"kusura bakmayin keyfinizi bozdum gitsem iyi olacak galiba" diyorsun otle dönüyorsun salya sümük artik bütün hayalerin suya düsmüs bir sekilde onun için dilini ögrendigin ülke 2 yil gece gündüz çalistigin her sey gözününönünden geçiyor kendini teselli etmeye çalisiyorsun"belki siniri bozuktu o ara bende üstüne geldiysemfalan diyorsun" kalbindeki siziyi haifletmek için her türlü bahaneyi sürüyorsun ortaya 2 gün boyunca otel odasinin disari çikmiyorsun resepsiyondan seni ariyorlar lobide seni birisi bekliyormus sen asagiya isteksiz bir sekilde iniyorsun bir de bakiyorsun le min ho ve kuzeni
seviniyorsun ama çaktirmamaya çalisiyorsun kuzeni"geldigin için tesekkür ederiz"le min hoo" o gün yaptiklarim için özür dilerim"diyor sen"önemli degil her gün ters bir gününde olabilir diyorsun" kuzeni" hasta misin kötü görünüyorsun" sen"evet hastaydim biraz burasi biraz serinmis bende ince kyafetlerden dolsatigim için üsüttüm galiba" diyorsun kuzeni"ama sana birisi bakmasi gerek hem atesin de var senin seni bize götürmeliyiz otel odalarinda kalamazsib"diyor seni le min ho ile kaldiklari eve götürüyorlar asllinda hastasin sende çaktirmamaya açlisiyorsun epey bir atesin var ama le min ho senle hiç ilgilenmiyor hep kuzeni ilgileniyor çorba falan yapiyor sen sabaha karsi kendine geliyorsun bir not birakip gidiyorsun otele vardiginda birirsi senle görüsmek istiyormus bir yapimci o gün çantanin çalindigi gün seni görmüs dili akici bir sekilde kulladigin için seni yilin film ödüllerini sunmani istiyor sende kabul ediyorsun hizli bir degisim için otelden ayrilirsin korede sana ait bir ev tutuluyor kiyafetler aliniyor elbiseler,ayakkabilar,yeni saç kesimi falan.en sonunda o gece geliyor sen sik bir beyaz elbise giyiyorsun çok çok ama çok güzel bir elbise.Sahneye çikiyorsun herkes saskin saskin sana bakiyor sen sunumun arasina espriler katarak herkesi güldürüyorsun sira kore nin en iyi erkek sunucusunu söylemey geliyor ve kazanan diyorsun le min ho,min ho sahneye çikiyor sen ödülünü veriyorsun geceyi hatasiz birsekilde kapatiyorsun sahneden iner inmez oyunculuk teklifleri sinema teklifleri geliyor herkes seni çok begeniyor kisa sürede kore'de çok ünlü oluyorsun ünlü sanatçilarin kliplerinde ve bir kaç dizide oynuyorsun ama hala kalbin le min ho'da onu aramak istiyorsun ama bir türlü yapamiyorsunbir film teklifi geliyor sana kabul ediyorsun bir sette gidiyorsun le min ho karsinda basrol oyuncusu olarak birbirine kavusamayan iki asigi oynuyorsunuz filmin son sahnesini çekiyorsunuz senin haykirarak aglaman gerekiyor sende agliyorsun le min ho'yu düsünerek film boyunca bir iyi bir kötüydünüz bunlari düsünüyorsun son zamanlarda yasadiklarini o kadar inandirici sekilde agliyorsun ki setteki herkes aglamaya basliyor sen çekim bitti demelrine ragmen agliyorsun le min ho yanina gelerek"artik zirlamyi kes"d iyor sana sen onun gözlerinin içine bakarak" buraya senin için gelmistim bu ülkeye ama senin beni görmedigini bilmek acimi yakiyor bir iyi kötü olmaktan biktim artik kötü olacaksak olalim diyorsun ve arkani dönüp gidecekken bende seni seviyorum der ikiniz sarlirsiniz ve bir haftada evlenir mutlu mesut yasarsinizBiggrin
(20-06-2010, Saat: 14:01)w.girl yazdı:
(19-06-2010, Saat: 20:53)surgeon yazdı: geçen de kim hyun joongla istemistim ama kimse yazmadi.lütfen bu sefer yazar misiniz ?ben kim hyun joongla ilgili bir hayal istiyorum
umarim begenirsin.
Üniversite 2.sinifsin en büyük hayallerinden birisi üniversiteyi kazanmakti ve kazandin ama hala bir seyler eksik hayatinda tadini alamadigin duygular eksik bir parçan eksik sen bu duygu hali ile derslere giriyorsun tam derse girecekken en yakin arkadasin kolundan çekip derse girmene engel oluyor ve sana bombayi patlatiyor.OKudugun üniversite kore'deki bir üniversite Türk-kore kardesligi üzerine bir etkinlik yapmaya kara vermisler ilk etkinlik yapmak için türk ögrencilerin kore'ye gitmesi kararlastirilmis sen bunu duyunca sevinçten yerinde duramiyorsun sende adini yazdiriyorsun adini hergün alis veris ve hizlandirilmis korece ile geçiyor en sonunda kore'ye variyorsun tabi misafir ögrenci olarak koreli bir ailenin yaninda kaliyorsun aile seni çok seviyor sende aileyi.Kore'de tüm yemekleri tadiyorsun,konserlere gidiyorsun,yeni arkadaslar ediniyorsun,gezmedik yer,alisveris yapmadik yer birakmiyorsun bir haftada aöa yine bir seyler eksik yaninda kaldigin aile senin için bir yemek veriyor tabi sen istemiyorsun ama sonunda yemek vermelerini kabul ediyorsun tabi ailenin tüm akrabalari geliyor kim hyung joong da geliyor sen saisiriyorsun sonra ögreniyorsun ki yaninda kaldigin ailenin yigeniymis.Onunla tanismak için bir firsat buldugun için seviniyorsun ama bir çok insan senle konusmak istediginden bir türlü yanina gidemiyorsun yemek en sonunda bitiyor tabi kim hyung joong ortlarda yok o da gitti anlasilan diyorsun bendeki ne sans ama diye kendine söyleniyorsun bahçedeki salincaga biniyorsun ve kim hyung joong'un thank you sarkisini söylemeye basliyorsun sarkiyi bitirdiginde birisi seni alkisliyor arkani döndügünde kim hyung joong saskin saskin bakiyorsun kim hyun joong"sesinin bu kadar güzel oldugunu söyleseler daha önce tanismak isterdim seninle" diyor sen seviniyorsun"tesekkür ederim" diyorsun birbirnizle tanisiyorsunuz sen yaptigin bestelerden bahsediyorsun hatta bir tanesini ona veriyorsun ve en sonunda kore2den ayrilma günün geliyor gözün kim hyung joong'u ariyor ama yok olsun diyorsun onunla tanistim sohbet ettim ve sarkimi ona verdim bu bile bana yeter diyerek Türkiye'ye dönüyorsun aradan bir yil geçiyor bu sefer Koreliler agirlmak için evde hazirlik yapiyorsun sana Koreli bir erkek ögrenci denk geliyor merak ediyorsun bir tütlü ismini ögrenemiyorsun sonunda okula variyorsun agirlayacagin ögrenciyi almaya yanina gözlüklü bir rekek geliyorébeni almaya geldin degil mi" diyor sende basini salliyorsun yüzü çok tanidik geliyor sana yol boyunca kime benzettigini çikaramiyorsun eve geliyorsunuz kalacagi yeri gösteriuorsun esylarini yerlestirmesine yardim ederken bir cd görüyorsun kim hyung joong cd si ve senin verdigin parçayi çikis parçasi yapmis saskinliktan aglamaya basliyorsun beni unutmamis diyorsun kim hyung joong gözlüklerini çikarark türkçe sana "seni unutmak mümkün degil seni seviyorum "diyor sende aglamaya devam ederek sariliyorsun bir yil sonra evleniyorsunuz tabi artik sende kore'de okumaya devam ediyorsun hergün mutlu mesut geçiyor...

umarim begenirsin...

Ben Choi Minho ile ilgili istemistim ama yazmadiniz .... lütfen yazar misiniz
tesekkür ederim bayagi hizliymisiz ya Biggrin
(23-06-2010, Saat: 22:07)jusseu yazdı: Ben Choi Minho ile ilgili istemistim ama yazmadiniz .... lütfen yazar misiniz

(Shinee üyesinden bahsediyorsun sanirim!?)

Sen bir gün Korea-fansi açtiginda Minho'nun grup'tan bir süreligine ayrilacagini ögreniyorsun. Grup'tan bir süre ayrilip üniversite egitimini tamamlayacakmis. Sen çok üzülüyorsun tabii (sende ünidesin o siralar - yasini bilmiyorum ama öyle var sayalrim Biggrin )
Bir kaç hafta sonra okul'a gittiginde 'çekik gözlü' birini görüyorsun, birine benzetiyorsun ama bir türlü çikartamiyorsun, zorda olsa anliyorsun Choi MinHo o! Tamamen imaj degistirmis kesinlikle tanimamak için. Sen bir ara yalniz oldugunda yanina gidiyorsun. Henüz türkçesi iyi olmadigindan ingilizce anlasiyorsunuz.
Sen: Neden Türkiye yi seçtin okumak için?
Minho: Anlamadim?
Sen: Neden Kore'de degil'de Türkiyede okuyorsun?
Minho: Seni ne ilgilnedirir bu?
Sen: Ah, imajini bayagi degistirmissin ama benim gibi bir hayraninin gözünden kaçamadin!
Minho: Ne?
Sen: Choi Min-Ho. Shinee üyesi Choi Min-Ho. Seni taniyorum.
Minho: Hayir o ben degilim.
Sen: Yapma oyunu birak - ben isbatlayamazsam basin bunu mutlaka ortaya çikarir degil mi?
Minho: Santaj mi yapiyorsun?
Sen: Hah-ha bak kendin isbatladin!
Minho: Peki tamam - ne istiyorsun çeneni kapatmak için?
Sen: Ah çok kabasin! Ben senin büyük bir hayraninim, elbette senin istemeyecegin bir sey yapmam.
Minho: Peki tesekkür ederim.
deyip gidiyor.
Sen biraz kirginsin kabaligindan dolayi. Ama sonraki günler sik sik rastliyorsun ve -merhaba-merhaba- dan sonra sohbet etmeye basliyorsunuz. Senden Türkçe ögrenmek için yardim istiyor sende iki sart'la kabul ediyorsun: O'da sana Korece ögretecek ve (normal) arkadas olacaksiniz. Günlük bulusup ikiser saat çalisiyorsunuz bir gün Türkçe bir Korece Biggrin
Araniz bayagi iyi oluyor. Minho'nun arkadasin olmasi seni gururlandiriyor bunu asla kimseye söylemesende, söyleyemeyecek olsanda.
Sen: Ilk sordugum sorunun cevabini alamadim!
Minho: Ne sorusu?
Sen: Neden Türkiye'yi seçtin okumak için?
Minho: Dünya'nin birçok yerinde taniniyorum - Hem prestij'li bir ülkede egitim almak istedim hem de beni mümkün oldugunca az kimse tanimaliydi.
Sen: Türkiyede seni taniyan olmadigini mi saniyordun?
Minho: Aslinda hayir - burada da hayranlarim oldugunu biliyordum bu yüzden çok farkli bir imajim var ya Biggrin
Sen: Anladim - ama benden kaçmadi Biggrin
iki üç sene sonra egitiminizi tamamliyorsunuz. Sen diplomani alacagindan çok Minho'nun dönecegine üzülüyorsun.
Minho: Üzülme lütfen - Seninle her gün yazisiriz, seni asla unutamayacagimi biliyorsun - Burada her konuda bana yardimci oldun. Sen olmasan ne yapadim bilemiyorum. Taninmak istemiyordum ama iyiki sen tanimissin Smile Senin güzel anlatimlarin sayesinde Türlçe'm simdi çok iyi.
Sen: Tesekkür ederim - ama sen de bana çok yardimci oldun senin sayende simdi bende Koreceyi biliyorum.
Minho: bildigine göre bir de Kore'ye gelip konusmayi bir de orada dene olur mu?
Sen: Peki gelirim.
Okul'da o sene mezun olacak bütün arkadaslar bir sene sonra bulusmaya söz verir ama Minho: Ben söz veremem arkadaslar memleketime dönüyorum.
Biri: Hadi ama bir haftaligina da mi ugramyamazsin?
Minho: Imkansiz.
Biri: Neden ama?
Minho: Gelemem iste.
Sen nedenini biliyordun. Burada okudugunu söylemeyecekti ve gelirse de her sey ortaya çikabilirdi.

---- 1 sene sonra ----

(Siz ara sira yazisiyorsunuz bu arada)

Bulusma gününe aslinda o olmayacagi için gitmek istemesen de gidiyorsun... Sonra bu organizasyonu ayarlayan arkadasiniz sizi bir Konser'e götürecegini söylüyor. Sen hiç o havanda degilsin ama gidiyorsun.

Konser sadece sizin grup için verilecek -Kenan Dogulu- olacagi söyleniyor.
Isiklar kapaniyor, Sahne'nin perdesi açiliyor ve sonra'da isiklar açiliyor:
Sahne'de Shinee. Sizin grup'tan senin disinda bir kaç kisi daha taniyor ama digerleri anlayamadi.
Sonra organizasyon ayarlayan arkadasiniz:
Arkadaslar bu arkamda gördügünüz grup Kore'nin ünlü gruplarindan biri olan Shinee. Ve grub'un repçilerinden biri de bizimle ayni yilda mezun olan Choi Min-Ho
Herkes sasiriyor! Ve sonra o arkadasiniz devam ediyor: Aslinda o kore'ye gidip sarkici olmadi. O zaten Türkiyeye gelmeden öncede ünlüydü ve bunu okulda tek bir kisi biliyordu: (Adini söylüyor) Herkes saskinlik üstüne saskinlik geçiriyor Biggrin Sen de çünkü aslinda kimse'nin bilmemesi gerekiyordu.
Sonra o arkadas mikrofonu Shinee'ye birakip sahneden iniyor.
Minho mikrofonu alip: Arkadaslar geçen sene ki israrinizi kiramadim grubumu da alip geldim. Türkiye ve sizler benim için çok degerlisiniz. Okumak için daha iyi bir ülke seçemezdim. Bana bu teklifi sunan Tae-min'e tesekkür ederim.
Ve herkesin huzurunda sirri'mi sakladigi için (sana) çok tesekkür ediyorum. O olmasaydi benim buradaki hayatim bu kadar kolay geçmeyecekti.
Ve simdi benim ve arkadaslarimin yazdigi Türkçe-Korece sarkiyi seslendirecegiz (senin) için.
Sarki Korece ve Türkçe karisik olarak söyleniyor ve sarki'nin sonunda askini itiraf edip evlenme teklifi ediyor.
Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi