27-04-2010, Saat: 19:57
Seda-HyunJoonG
Uzun zamandir koredesin heryeri biliyorsun.Çevren genis oldugu için bilmesende arayip sorman ve hemen bulman sorun olmuyor.O kadarki dbsk'nin evini bile biliyorsun.Ama sonsuz denemeden hiç birinde daha zile basamadin.Ask imkansizliktir diye bosuna dememisler her kapinin önüne geldiginde kutuplara gitmedigin halde donup kalman bir gezip gelmis gibi bir his yaratiyor.
Hergün oldugu gibi evdeki ve is yerindeki bütün isleri hallettikten sonra yine dbsknin evinin önüne geliyorsun.Ama yine zili çalamiyorsun.Allahtan evlerinin önünde oturmak için yer var
Gidiyorsun ve bir bankka oturuyorsun.Kulaginda Dbsknin sarkilarindan baska sarki olmayan mp4'dün elinde Heronun sayisiz fotograflarindan biri.Uzun bir bekleyis içinde aglamakli gözlerle evin önünde oturma seansi yine baslamis bulunmakta.
Yunho:Hey çocuklar su kiz yine gelmis.Hergün geliyor hayran mi acaba?Yoksa gazetecimi?
Xiah:Hah?? Gazeteci olmasi imkansiz çoktan zile basmisti ama o zile basicakmis gibi olup donuyor sonra gidip oraya oturuyor.Üstelik magazinden kurtulmak için uzun zamandir evden çikmiyoruz haber yapacagi birsey olamaz.
Micky:O zaman bir hayran.Ama o zaman zile basip üztümüze atlayip bir imza istemesi gerekiyordu.
Changmin:Belkide korkuyordur.Evet kesin Xiah'dan..
Xiah: Ahh shhi~~ Seni küçük yaratik ben çok sevimli ve tatliyim benim korkucak bir yanim yok.Sen kendine bak..
Hero:Kesin sunu yapmayi.Her aksam bu kizin buraya gelmesinden hoslanmiyorum.Kendimi röntgenlenmis gibi hissediyorum.Aslinda çok güzel bir kiz ama yinede kendimi röntgenlemis gibi hissediyorum.
Yunho:Kiz her aksam geliyor zile basmadan gidiyor ve oraya oturuyor ne yapti sana.Merak etme o kaslarin ve bedenin güvende. Hem koreli bile degil niye hergün burada..
Hero:Madem çok merak ediyorsun gidip sor.
Yunho: Daha demin kizin güzel oldugunu söyleyen sendin sen gidip sor.
Hero:Ahh shhii~~ Büyügümüz oldugu için sanlisin.Yoksa...Seni çok kötü gidiklardim
Hero Yunhonun kabul ettirme cazibesine dayanamayip evden çikar
Merak dürtüleri çok fazla kabarmis olsa gerek yoksa 2 adimlik yeri kosa kosa gitmezdi.
Hero:Hey sen!!
Seda:...
Hero:Hey sen..Hah?? Uyumus bu sogukta hemde.ne biçim bir kiz bu.
Heronun uyundirma çabalari uzun süre ise yaramamistir.Ama gelindeki resmin ve kulagindaki kulakligin fazla sabrettigini söyleyemeyiz.Elindeki Hero resminin düsüp, Sokagin kulakligi çikan Mp4dünün Heronun söyledigi bir sarkiyla çinlamasi fazla uzun bir zaman almadi..
Hero bunlari görür ve sasirir.Onun hayranin oldugunu anlar.Ve seni eve kadar tasir.Heronun kollarinda uyanirsin ama yarin geldiginde zili çalamayacagini bildigin için hiç bozuntuya vermedin.Ama o mutluluga fazla dayanamadin ve agladin.Gözyasin Heronun kollarina düstü hero bunu hissetti ama uyudugunu sandigi için bir anlam veremedi(aslinda anlamadi degil
)
Hero:Hey çocuklar kiz uyumus bende eve getirdim.
Changmin:Hirsiz olmadigina emin misin?? Hepsi melek yüzlüdür.(Çocuk aklindan hiç vazgeçmeyen küçük changmin
)
Hero:Saçmalama.Yaninda Benim bir fotografim vardi demekki hayranimiz.Hiç bir hayranimi disarida birakamam.
Micky:Gazeteciler öyle düsünmez biliyorsun.''Hayraniyla evlenmek isteyen Hero sonunda gerçek askini buldumu??''.. (Dalga geçer) Ahh gazete mansetlerinde görebiliyorum.
Yunho:Bu kadar tantava yeter kizi kendi odanda yatir.Evin diger odalari gerçekten kötü durumda.
Xiah:Diger odalarin toplandigini saniyordum..
Yunho:Hayir.Gazetecilerden kutulalim diye evi kisa bir süreligine almistik.Bende dikkat çekmesin diye temizlikçi çagirmadim.Temizlik yapmakta ustaysan asagi katlardan baslayabilrisin..
Xiah:Hayir sagol..Bu durumda kiz senin odanda..
Hero:Hey niye benim odamda kaliyor..
Changmin:Kizi getiren sensin..
Hero durumu kabullenip seni odasina getirene kadar tekrar uyudun tabi.Uzun süre konusmalri seni acayip sikmisti zaten.Tekrar uyandiginda kafani heronun yastiginda açman senin sevinç çigliklari atmana yetti.Daha dogrusu yeticekti taki karsi koltukta uyuyan Hero'yu görüp kendini tutana kadar.Tabi baya erken uyudugun içinde baya erken kalktin.Dün aksamki konusmalara misafir olmustun bosbos oturmaktan sikilip evi sessizce bastan sonra temizliyorsun..(Zaten odalari en üst katta daginik olan odalar ise alt kaltlarda bu yüzden seni duymuyorlar bile)
Isin bittiginde sessizce salonda oturuyorsun.Canin sikildi tam gidiyordun ki Hero uykulu ve pijamali bir sekilde karsinda duruyor.
Hero:Günaydin..
Seda:Gü-gü-günaydin..
Hero:Hah?? Sen kekememisin..??
Seda:Ha-ha-hayir
Hero:Ama kekeliyorsun..??
Seda
Fazla bozuntuya vermemek için gülüyorsun ve kekelemen durduktan sonra) Heycandan herhalde özür dilerim..
Hero alt kata gidiyor ve birkaç esya almak için odaya giriyor ve çigligi basiyor..
Hero:Eve hirsiz girmis bütün evi toplamis..
Yunho
Uykulu bir sekilde kosarak)Hirsiz mi??
Hero:Evet bütün evi toplamis..
Onlarin konusmasindan agzini açabilirsen kendin oldugunu söyleyip heycanlamalarini dindireceksin ama susmuyorlar hem hirsiz ev mi toplar ev dagitir.Dizilerde gördügün gibi yine çok komikler ve tatlilar.Onlarin sadece rol oldugunu saniyorsun ama gerçek hayatta onlarin bu kadar ilginç düsünmesine ve komik olmalarina sasiriyorsun.
Yunho
Düsündügünu duymus olucakki)Hirsiz ev toplamaz aksine degerli seyler ararken evi dagitir..
Seda:Evi ben topladim telaslanmaniza gerek yok..
Hero:Oww..Özür dilerim..
Changmin:Niye böyle bisi yaptin..?
Seda
gülümseyerek)Eviniz çok daginikti bende hayraniniz olarak buna göz yumamazdim ayni zamanda çok erken uyandim ve canim sikildi.....
Oww özür dilerim rahatsiz ettim bu saatlere kadar zaten beni evinizde agirladiniz bense kalkip gidecegime halen daha oturuyorum..
Hero:Özür dilemene gerek yok.Biz tesekkür ederiz. (Kulagina egilerek sana birseyler fisildiyor) Bugün bulasik sirasi bende yardim eder misin?
Seda
Sende ayni ses tonuyla) Tabikide..
Beraber mutfaga giriyorsunuz.Eve yeni tasindiklari için daha bulasik makinasi almamislar.Uzun süre kalmayida düsünmüyorlar zaten.Beraber herseyi hazirliyorsunuz.Tabaklari yikamaya basliyorsunuz.Hero durmadan sana bakiyor.Kollarina birbirine degiyor sen biraz kaçiliyorsun ama Hero gülümseyerek tekrar sana yaklasiyor.Sende bir daha geri çekilmiyorsun.Hero köpügü alarak senün suratina püskürtüyor sende aynisini ona yapinca fazla geçmeden Köpük savasi oluyor.Ikinizde yorulup yere oturuyorsunuz soluk solupa kaldiniz sen gözlerini kapadin ve kafani geri yasladin.Dudaklarinda bir sicaklik hissediyorsun.Gözlerini açtiginda Heronun yüzünü görüyorsun.Bir yanin kaçmak iatiyor bir yaninsa öylece durmak.Hevesin kursaginda birakan o ses..Yoksa gülüyorlar mi?Ikinizde kafanizi çevirdiginizde karsinizda Xiah,Yunho,Micky ve Changmin..
Sen feci seilde utaniyorsun Heroda öyle.Ama yaninizda fazla durmuyorlar.Hero seni ayaga kaldiriyor.Ve yaptigi sey için özür diliyor sense sadeve önemli olmadigi söyleyerek bundan rahatsiz olmadigi hatta hoslandigi bile belirten bir sekilde gülüyorsun.Amacindan buydu zaten.Hiç bir sekilde Hero'yu kirmak istemiyorsun.
O günden sonra hep onlarin evine gidiyorsun.O kendini kutuplarda hissettigin zilse artik Havai'nin sicaklari kadar güzel gelmeye basliyor.Bütün ev islerini yapiyorsun ve onlarla bir sürü oyun oynayip eyleniyorsunuz.
Birgün yine onlardayken yine uyuya kaliyorsun uyandiginda karsinda Hero'yu görüyorsun elinde bir kagit kagitta söyle yaziyor ''Benim güzel hayranim benimle evlenirmisin?'' Sen yaninda bulunan kagit kalemi aliyorsun ve ''Kanatlari gözükmeyen melegim seninle evlenirim'' yaziyorsun.
Micky'nin dedigin gibi gazetelerede ''Hayraniyla evlenmek isteyen Hero Gerçek askini buldu'' diye manset oluyorsunuz.Ve Heronun hayalindeki gibi 2 kiziniz ve 1 oglunuz oluyor..
U-know Yunho ile ilgili istiyorum
Uzun zamandir koredesin heryeri biliyorsun.Çevren genis oldugu için bilmesende arayip sorman ve hemen bulman sorun olmuyor.O kadarki dbsk'nin evini bile biliyorsun.Ama sonsuz denemeden hiç birinde daha zile basamadin.Ask imkansizliktir diye bosuna dememisler her kapinin önüne geldiginde kutuplara gitmedigin halde donup kalman bir gezip gelmis gibi bir his yaratiyor.
Hergün oldugu gibi evdeki ve is yerindeki bütün isleri hallettikten sonra yine dbsknin evinin önüne geliyorsun.Ama yine zili çalamiyorsun.Allahtan evlerinin önünde oturmak için yer var
Gidiyorsun ve bir bankka oturuyorsun.Kulaginda Dbsknin sarkilarindan baska sarki olmayan mp4'dün elinde Heronun sayisiz fotograflarindan biri.Uzun bir bekleyis içinde aglamakli gözlerle evin önünde oturma seansi yine baslamis bulunmakta.Yunho:Hey çocuklar su kiz yine gelmis.Hergün geliyor hayran mi acaba?Yoksa gazetecimi?
Xiah:Hah?? Gazeteci olmasi imkansiz çoktan zile basmisti ama o zile basicakmis gibi olup donuyor sonra gidip oraya oturuyor.Üstelik magazinden kurtulmak için uzun zamandir evden çikmiyoruz haber yapacagi birsey olamaz.
Micky:O zaman bir hayran.Ama o zaman zile basip üztümüze atlayip bir imza istemesi gerekiyordu.
Changmin:Belkide korkuyordur.Evet kesin Xiah'dan..

Xiah: Ahh shhi~~ Seni küçük yaratik ben çok sevimli ve tatliyim benim korkucak bir yanim yok.Sen kendine bak..
Hero:Kesin sunu yapmayi.Her aksam bu kizin buraya gelmesinden hoslanmiyorum.Kendimi röntgenlenmis gibi hissediyorum.Aslinda çok güzel bir kiz ama yinede kendimi röntgenlemis gibi hissediyorum.
Yunho:Kiz her aksam geliyor zile basmadan gidiyor ve oraya oturuyor ne yapti sana.Merak etme o kaslarin ve bedenin güvende. Hem koreli bile degil niye hergün burada..
Hero:Madem çok merak ediyorsun gidip sor.
Yunho: Daha demin kizin güzel oldugunu söyleyen sendin sen gidip sor.
Hero:Ahh shhii~~ Büyügümüz oldugu için sanlisin.Yoksa...Seni çok kötü gidiklardim

Hero Yunhonun kabul ettirme cazibesine dayanamayip evden çikar

Merak dürtüleri çok fazla kabarmis olsa gerek yoksa 2 adimlik yeri kosa kosa gitmezdi.

Hero:Hey sen!!
Seda:...
Hero:Hey sen..Hah?? Uyumus bu sogukta hemde.ne biçim bir kiz bu.
Heronun uyundirma çabalari uzun süre ise yaramamistir.Ama gelindeki resmin ve kulagindaki kulakligin fazla sabrettigini söyleyemeyiz.Elindeki Hero resminin düsüp, Sokagin kulakligi çikan Mp4dünün Heronun söyledigi bir sarkiyla çinlamasi fazla uzun bir zaman almadi..
Hero bunlari görür ve sasirir.Onun hayranin oldugunu anlar.Ve seni eve kadar tasir.Heronun kollarinda uyanirsin ama yarin geldiginde zili çalamayacagini bildigin için hiç bozuntuya vermedin.Ama o mutluluga fazla dayanamadin ve agladin.Gözyasin Heronun kollarina düstü hero bunu hissetti ama uyudugunu sandigi için bir anlam veremedi(aslinda anlamadi degil
) Hero:Hey çocuklar kiz uyumus bende eve getirdim.
Changmin:Hirsiz olmadigina emin misin?? Hepsi melek yüzlüdür.(Çocuk aklindan hiç vazgeçmeyen küçük changmin
)Hero:Saçmalama.Yaninda Benim bir fotografim vardi demekki hayranimiz.Hiç bir hayranimi disarida birakamam.
Micky:Gazeteciler öyle düsünmez biliyorsun.''Hayraniyla evlenmek isteyen Hero sonunda gerçek askini buldumu??''.. (Dalga geçer) Ahh gazete mansetlerinde görebiliyorum.
Yunho:Bu kadar tantava yeter kizi kendi odanda yatir.Evin diger odalari gerçekten kötü durumda.
Xiah:Diger odalarin toplandigini saniyordum..
Yunho:Hayir.Gazetecilerden kutulalim diye evi kisa bir süreligine almistik.Bende dikkat çekmesin diye temizlikçi çagirmadim.Temizlik yapmakta ustaysan asagi katlardan baslayabilrisin..
Xiah:Hayir sagol..Bu durumda kiz senin odanda..
Hero:Hey niye benim odamda kaliyor..
Changmin:Kizi getiren sensin..
Hero durumu kabullenip seni odasina getirene kadar tekrar uyudun tabi.Uzun süre konusmalri seni acayip sikmisti zaten.Tekrar uyandiginda kafani heronun yastiginda açman senin sevinç çigliklari atmana yetti.Daha dogrusu yeticekti taki karsi koltukta uyuyan Hero'yu görüp kendini tutana kadar.Tabi baya erken uyudugun içinde baya erken kalktin.Dün aksamki konusmalara misafir olmustun bosbos oturmaktan sikilip evi sessizce bastan sonra temizliyorsun..(Zaten odalari en üst katta daginik olan odalar ise alt kaltlarda bu yüzden seni duymuyorlar bile)
Isin bittiginde sessizce salonda oturuyorsun.Canin sikildi tam gidiyordun ki Hero uykulu ve pijamali bir sekilde karsinda duruyor.
Hero:Günaydin..
Seda:Gü-gü-günaydin..
Hero:Hah?? Sen kekememisin..??
Seda:Ha-ha-hayir
Hero:Ama kekeliyorsun..??
Seda
Fazla bozuntuya vermemek için gülüyorsun ve kekelemen durduktan sonra) Heycandan herhalde özür dilerim..Hero alt kata gidiyor ve birkaç esya almak için odaya giriyor ve çigligi basiyor..
Hero:Eve hirsiz girmis bütün evi toplamis..
Yunho
Uykulu bir sekilde kosarak)Hirsiz mi??Hero:Evet bütün evi toplamis..
Onlarin konusmasindan agzini açabilirsen kendin oldugunu söyleyip heycanlamalarini dindireceksin ama susmuyorlar hem hirsiz ev mi toplar ev dagitir.Dizilerde gördügün gibi yine çok komikler ve tatlilar.Onlarin sadece rol oldugunu saniyorsun ama gerçek hayatta onlarin bu kadar ilginç düsünmesine ve komik olmalarina sasiriyorsun.
Yunho
Düsündügünu duymus olucakki)Hirsiz ev toplamaz aksine degerli seyler ararken evi dagitir..Seda:Evi ben topladim telaslanmaniza gerek yok..
Hero:Oww..Özür dilerim..
Changmin:Niye böyle bisi yaptin..?
Seda
gülümseyerek)Eviniz çok daginikti bende hayraniniz olarak buna göz yumamazdim ayni zamanda çok erken uyandim ve canim sikildi.....Oww özür dilerim rahatsiz ettim bu saatlere kadar zaten beni evinizde agirladiniz bense kalkip gidecegime halen daha oturuyorum..
Hero:Özür dilemene gerek yok.Biz tesekkür ederiz. (Kulagina egilerek sana birseyler fisildiyor) Bugün bulasik sirasi bende yardim eder misin?

Seda
Sende ayni ses tonuyla) Tabikide..Beraber mutfaga giriyorsunuz.Eve yeni tasindiklari için daha bulasik makinasi almamislar.Uzun süre kalmayida düsünmüyorlar zaten.Beraber herseyi hazirliyorsunuz.Tabaklari yikamaya basliyorsunuz.Hero durmadan sana bakiyor.Kollarina birbirine degiyor sen biraz kaçiliyorsun ama Hero gülümseyerek tekrar sana yaklasiyor.Sende bir daha geri çekilmiyorsun.Hero köpügü alarak senün suratina püskürtüyor sende aynisini ona yapinca fazla geçmeden Köpük savasi oluyor.Ikinizde yorulup yere oturuyorsunuz soluk solupa kaldiniz sen gözlerini kapadin ve kafani geri yasladin.Dudaklarinda bir sicaklik hissediyorsun.Gözlerini açtiginda Heronun yüzünü görüyorsun.Bir yanin kaçmak iatiyor bir yaninsa öylece durmak.Hevesin kursaginda birakan o ses..Yoksa gülüyorlar mi?Ikinizde kafanizi çevirdiginizde karsinizda Xiah,Yunho,Micky ve Changmin..
Sen feci seilde utaniyorsun Heroda öyle.Ama yaninizda fazla durmuyorlar.Hero seni ayaga kaldiriyor.Ve yaptigi sey için özür diliyor sense sadeve önemli olmadigi söyleyerek bundan rahatsiz olmadigi hatta hoslandigi bile belirten bir sekilde gülüyorsun.Amacindan buydu zaten.Hiç bir sekilde Hero'yu kirmak istemiyorsun.
O günden sonra hep onlarin evine gidiyorsun.O kendini kutuplarda hissettigin zilse artik Havai'nin sicaklari kadar güzel gelmeye basliyor.Bütün ev islerini yapiyorsun ve onlarla bir sürü oyun oynayip eyleniyorsunuz.
Birgün yine onlardayken yine uyuya kaliyorsun uyandiginda karsinda Hero'yu görüyorsun elinde bir kagit kagitta söyle yaziyor ''Benim güzel hayranim benimle evlenirmisin?'' Sen yaninda bulunan kagit kalemi aliyorsun ve ''Kanatlari gözükmeyen melegim seninle evlenirim'' yaziyorsun.
Micky'nin dedigin gibi gazetelerede ''Hayraniyla evlenmek isteyen Hero Gerçek askini buldu'' diye manset oluyorsunuz.Ve Heronun hayalindeki gibi 2 kiziniz ve 1 oglunuz oluyor..
U-know Yunho ile ilgili istiyorum