yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
BIGBANG′s G-Dragon To Become First Korean Solo Artist to Take on Dome Tour

BIGBANG Üyesi G-Dragon Kubbe Turu Düzenleyecek İlk Koreli Solo Sanatçı Olacak

G-Dragon Japonya'da tek başına bir Kubbe Turu yapacak.

12 Ocak tarihinde YG Entertainment, G-Dragon'un Seibu Dome, Kyosera Dome ve Fukuoka Yahoo! Japan Dome'da turne düzenleyerek bunu yapan ilk Koreli solo sanatçı olacağını duyurdu.

"2013 G-Dragon World Tour in Japan Dome Special" (geçici isim), G-Dragon'un solo şarkıcı olarak yapacağı ilk Japonya turu olacak ve 6-28 Nisan tarihleri arasında üç şehirde gerçekleşecek.

Şarkıcının konserlere 230,000 insan toplaması bekleniyor, bu onu yalnızca üç kubbe turu yapan ilk Koreli şarkıcı yapmakla kalmıyor, aynı zamanda bugüne kadar Japonya'daki en büyük seyirci kitlesiyle buluşan şarkıcı konumuna getiriyor.

Ayrıca G-Dragon dünya turunu başlatmak için 30-31 Mayıs tarihlerinde Kore'de konser düzenleyecek.

G-Dragon'un Japonya turunu takip eden ek tur tarihleri daha sonra ilan edilecek.

primadonna

G-Dragon will be embarking on a Dome tour in Japan all on his own.

On January 12, YG Entertainment announced that G-Dragon would be touring the Seibu Dome, the Kyosera Dome and the Fukuoka Yahoo! Japan Dome, becoming the first solo artist from Korea to do so.

The "2013 G-Dragon World Tour in Japan Dome Special" (tentative title) will be G-Dragon′s first Japanese tour as a solo singer and will take place in three cities from April 6 to 28.

The singer expects to gather 230,000 people to the concerts, not only making him the first Korean singer to tour three Domes but to draw the biggest audience in Japan to date.

He will also hold a concert in Korea from March 30 and 31 to kick off his world tour.

Additional tour dates to follow G-Dragon′s tour in Japan will be announced later on.

12.01.2013 - enewsWorld

[Resim: 23336015.jpg]

♪♪FTISLAND
B.A.P releases a teaser video for “Rain Sound”

B.A.P “Rain Sound” İçin Bir Tanıtım Klibi Yayınladı

B.A.P grubu yeni şarkısı “Rain Sound”un tanıtım klibiyle çok ilgi topluyor.

11 Ocak tarihinde B.A.P'nin ajansı TS Entertainment, “15 Ocak tarihinde yayınlanacak “Rain Sound” için bir tanıtım klibi yayınladık. Bu inanılmaz şarkının klibini çekmek için yaklaşık yüz milyon won harcadık,” dedi.

Klip bir saniyede iki bin kare çeken süper hızlı bir kamerayla çekildi. Grubun en genç üyesi Zelo ağlama sahnesiyle şiddetli bir etki bırakacak.

2011 yılında çıkış yapan B.A.P, “Crash” ve “No Mercy” dahil olmak üzere çeşitli başarılı şarkılar piyasaya çıkardı.

primadonna

Group B.A.P is drawing a lot of attention with a teaser video for their new song “Rain Sound.”

On January 11, B.A.P’s agency, TS Entertainment, said, “We released a teaser video for “Rain Sound,” which will be released on January 15. For this amazing song, we spent around a hundred million won to shoot a music video.”

The teaser video was taken with a super speed camera, which takes two thousand frames per a second. Zelo, the youngest member of the group, will receive an explosive response by performing in a crying scene.

B.A.P, who debuted in 2011, released several hit songs, including “Crash” and “No Mercy.”

12.01.2013 - Korea.com

[Resim: 20130112135794687196241.jpg]

[Resim: 20130112135794710206805.jpg]

♪♪FTISLAND
Haberler için teşekkürler. Özellikle B.A.P'nin yeni şarkısını çok merak ediyorum.
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
GD'yle gurur duyuyoruz. Super Haber için teşekkürler. Biggrin
MYNAME Releases Comeback Teaser Photos for JoonQ and Gunwoo

MYNAME JoonQ ve Gunwoo'nun Geri Dönüş Tanıtım Fotoğraflarını Yayınladı

MYNAME, Gunwoo ve JoonQ'ya ait olan iki yeni tanıtım fotoğrafıyla yaklaşan geri dönüşü için çalışmalarına devam ediyor.

13 Ocak tarihinde, grubun ajansı H2 Medya, bu geri dönüş için hayranlara iki üyenin geliştirilmiş tarzına yakından göz atma imkanı sunan iki tanıtım fotoğrafını tweet olarak gönderdi. Arka plandaki alevler ve üyelerin etkileyici bakışları bu geri dönüş için duyulan heyecanı kesinlikle arttırdı.

Diğer MYNAME haberlerine göre, grup yakın zaman önce ‘MYNAME’s W Kitchen‘ isimli ilk Japonca televizyon programını başlattı.

primadonna

MYNAME continued the buildup for their impending comeback with two new teasers, this time of members Gunwoo and JoonQ.

On January 13th (KST), their label, H2 Media, tweeted the two teaser photos giving fans a closer look at the two members’ upgraded style for this comeback. The fire in the background plus their intense stares has definitely raised the hype for this comeback.

In other MYNAME news, the group recently kicked off their first Japanese TV show entitled, ‘MYNAME’s W Kitchen‘.

13.01.2013 - allkpop

[Resim: 130113mynamegunwootease.jpg]

[Resim: 130113mynamejoonqteaser.jpg]

♪♪FTISLAND
Teşekkürler. Onay
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Teşekkürler. ^^ İnşallah Türkiye'ye de gelir. Smile
CNBLUE Receives over 100,000 Pre-orders

CNBLUE 100,000'in Üzerinde Ön Sipariş Aldı

CNBLUE grubu geri dönüşünün öncesinde yeni albümü 'Re:BLUE' için 100,000'in üzerinde ön sipariş aldı.

FNC Entertainment 13 Ocak tarihinde yeni albümün 100,000'in üzerinde ön sipariş aldığını söyledi.

Albümün kuvvetli rock ritmine sahip çıkış parçası “I’m Sorry” lider Jung Yong Hwa tarafından yazıldı. Grup ilk defa Jung'un kendi yazdığı bir şarkıyı çıkış parçası olarak seçti.

Yeni albüm 14 Ocak tarihinde çeşitli çevirimiçi müzik siteleri aracılığıyla yayınlanacak. CNBLUE geri dönüşünü duyurmak için müzik programlarına katılacak.

primadonna

Band CNBLUE received over 100,000 pre-orders for their new EP 'Re:BLUE' prior to their return.

On January 13, CNBLUE’s agency, FNC Entertainment said that the new EP received over 100,000 pre-orders so far.

The title song “I’m Sorry,” which has powerful rock sounds, is written by leader Jung Yong Hwa. The group has selected the title song with Jung’s self-written song for the first time.

The new EP will be released on January 14 through several online music sites. CNLBUE will appear on music programs to announce their return.

13.01.2013 - Korea.com

[Resim: cnblueo.jpg]

♪♪FTISLAND
CNBlue farkı. Cool

Haber için teşekkürler. ^^
Teşekkürler. Smile
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi