yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
CNBLUE Beats Jung Hyung Don to Rank First on Music Charts

CNBLUE Müzik Listelerinde İlk Sırayı Alarak Jung Hyung Don'u Geçti

CNBLUE grubu yeni şarkısıyla birkaç müzik listesinde birinci oldu.

Grubun Re: BLUE isimli yeni albümünün çıkış parçası “I’m Sorry” 14 Ocak tarihinde yayınlandı ve Melon'un gerçek zamanlı listesinde birinci sırayı aldı.

MBC Infinite Chalenge'dan Jung Hyung Don'un “Gangbuk Fancy Pants” şarkısı bir sıra gerileyerek ikinci sırayı aldı. CNBLUE’nun “I’m Sorry” şarkısı Mnet ve Daum Müzik listelerinde de ilk sırada.

Grubun yeni albümündeki tüm şarkılar üyeler tarafından yazıldı. Çıkış parçası “I’m Sorry” Jung Yong Hwa tarafından yazıldı ve insanların dikkatini topladı.

Jung tarafından yazılan diğer bir şarkı “Coffee Shop” ve Lee Jong Hyun tarafından yazılan “You More Than Me” de olumlu eleştiriler alıyor.

CNBLUE yeni şarkısının ilk performansını 18 Ocak tarihindeki KBS Music Bank programında sergileyecek.

primadonna

Band CNBLUE recently ranked first on several music charts with their new song.

The title song “I’m Sorry” from the band’s new EP Re:BLUE was released on January 14 and ranked first on the real time chart of Melon.

Jung Hyung Don of MBC Infinite Challenge dropped one place to second with “Gangbuk Fancy Pants.” CNBLUE’s “I’m Sorry” also ranked first on Mnet and Daum Music.

Their new EP is full of songs written by band members. The title song “I’m Sorry” is written by Jung Yong Hwa and drew a lot of attention from the public.

Other songs “Coffee Shop” written by Jung and “You More Than Me” written by Lee Jong Hyun are also receiving favorable reviews.

CNBLUE will appear on the January 18 episode of KBS Music Bank to perform their new song for the first time.

14.01.2013 - Korea.com

[Resim: 20130114155221631041.jpg]

♪♪FTISLAND
Teşekkürler. *.*
Tuba, teşekkürler. Sürekli dinlediğim bir albüm... Süpriz olmadı açıkcası bu. :P
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Jiyoon... Kalp
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Teşekkür ederiz. (:
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

2YOON Unveils Group MV Teaser for “24/7″

2YOON “24/7″nin Grup Tanıtım Klibini Yayınladı

4minute'ün alt grubu 2YOON bireysel tanıtım kliplerinin ardından şimdi de grup tanıtım klibini yayınladı!

Daha önceden bildirildiği gibi, bu tanıtım klipleri kızların yakında yayınlanacak ‘Harvest Moon‘ isimli albümünün çıkış parçası olan ve kırsal pop tarzı bir dans şarkısı olarak tanımlanan “24/7” için yayınlandı.

primadonna

4minute‘s sub-unit 2YOON has unveiled a group MV teaser this time around after the release of individual video teasers!

As mentioned earlier, this is for the music video of the girls’ title track “24/7”, which is described to be a country pop dance track off their upcoming album ‘Harvest Moon‘.

15.01.2013 - allkpop

[Resim: 201301102yoonharvestmoo.jpg]

♪♪FTISLAND
Upcoming Idol Band Iconize Releases Album Jacket Photo

Yeni İdol Grubu Iconize Albüm Kapağı Fotoğrafını Yayınladı

Acemi idol grubu Iconize, çıkışının öncesinde albüm kapağı için bir fotoğraf çekimi yaparak çıkışının yaklaştığını kesinleştirdi.

Erken yayınlanan fotoğraf 5 üyeli grubu renkli gitarlarını tutarken gösteriyor. Grupta öncü gitarist Kim Hyun, gitarist Young Bin, baterist Jung Hoon, bas gitarist Cha Bum Jin ve vokalist Lee Du Ryeot yer alıyor. Bütün üyelerin lise öğrencisi olduğu ve yaş ortalamalarının 18 olduğu açıklandı.

Iconize çıkışının öncesinde genç moda markası ‘INTERCREW‘ için tanıtım modeli seçilerek çaylak gruplar için önemli olan bir başarıya imza attı ve yaklaşan çıkışı için duyulan ilgiyi daha da arttırdı.

primadonna

Rookie idol band Iconize recently conducted a photo shoot for their album jacket ahead of their debut, making it clear that their debut is not far off!

The pre-released photo shows the 5-member group holding up their colorful guitars. The band features lead guitarist Kim Hyun, guitarist Jung Young Bin, drummer Jung Hoon, bass guitarist Cha Bum Jin, and vocalist Lee Du Ryeot. It has been revealed that all of the members are still currently in high school and their average age is 18.

Iconize also achieved a rare feat for rookie groups by being selected as the endorsement models for teenage fashion brand ‘INTERCREW‘ ahead of their debut, further increasing the anticipation for their upcoming debut.

15.01.2013 - allkpop

[Resim: iconize1.jpg]

♪♪FTISLAND
2YOON artık yayınlasın. >.< İki mükemmel sesi dinlemek istiyorum. Bilmiş
Jang Geun Suk..HARİKASIN. GitarAlkis

Teşekkürler...Onay

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld

(15-01-2013, Saat: 15:03)primadonna yazdı: Upcoming Idol Band Iconize Releases Album Jacket Photo

Yeni İdol Grubu Iconize Albüm Kapağı Fotoğrafını Yayınladı

Acemi idol grubu Iconize, çıkışının öncesinde albüm kapağı için bir fotoğraf çekimi yaparak çıkışının yaklaştığını kesinleştirdi.

Erken yayınlanan fotoğraf 5 üyeli grubu renkli gitarlarını tutarken gösteriyor. Grupta öncü gitarist Kim Hyun, gitarist Young Bin, baterist Jung Hoon, bas gitarist Cha Bum Jin ve vokalist Lee Du Ryeot yer alıyor. Bütün üyelerin lise öğrencisi olduğu ve yaş ortalamalarının 18 olduğu açıklandı.

Iconize çıkışının öncesinde genç moda markası ‘INTERCREW‘ için tanıtım modeli seçilerek çaylak gruplar için önemli olan bir başarıya imza attı ve yaklaşan çıkışı için duyulan ilgiyi daha da arttırdı.

primadonna

Rookie idol band Iconize recently conducted a photo shoot for their album jacket ahead of their debut, making it clear that their debut is not far off!

The pre-released photo shows the 5-member group holding up their colorful guitars. The band features lead guitarist Kim Hyun, guitarist Jung Young Bin, drummer Jung Hoon, bass guitarist Cha Bum Jin, and vocalist Lee Du Ryeot. It has been revealed that all of the members are still currently in high school and their average age is 18.

Iconize also achieved a rare feat for rookie groups by being selected as the endorsement models for teenage fashion brand ‘INTERCREW‘ ahead of their debut, further increasing the anticipation for their upcoming debut.

15.01.2013 - allkpop

[Resim: iconize1.jpg]

(15-01-2013, Saat: 14:48)primadonna yazdı: 2YOON Unveils Group MV Teaser for “24/7″

2YOON “24/7″nin Grup Tanıtım Klibini Yayınladı

4minute'ün alt grubu 2YOON bireysel tanıtım kliplerinin ardından şimdi de grup tanıtım klibini yayınladı!

Daha önceden bildirildiği gibi, bu tanıtım klipleri kızların yakında yayınlanacak ‘Harvest Moon‘ isimli albümünün çıkış parçası olan ve kırsal pop tarzı bir dans şarkısı olarak tanımlanan “24/7” için yayınlandı.

primadonna

4minute‘s sub-unit 2YOON has unveiled a group MV teaser this time around after the release of individual video teasers!

As mentioned earlier, this is for the music video of the girls’ title track “24/7”, which is described to be a country pop dance track off their upcoming album ‘Harvest Moon‘.

15.01.2013 - allkpop

[Resim: 201301102yoonharvestmoo.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi