Yorumları: 73
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
14
prenses deokmandan büyük degil çünkü ikiz kardes onlar...bakireyim demesi deokmani erkek sanmasi ve yeni tanismis olmalarindan kaynaklaniyor bir nevi korunma mekenizmasi...
Moo-Hyuk:Bana acıma.Hayır lafımı geri alıyorum.Bana acımalısın.Sevgi ve merhamet göstermelisin.Şefkate ihtiyacım var.
Moo-Hyuk:Gitme,gitme eun-chae sana ayak bağı olmam gitme...
So Ji Sub Fan Club - Lee Min Ho Fan Club - Im Soo Jung Fan Club - I'm Sorry I Love You Fan Club
Yorumları: 2,467
Teşekkür Puanı:
142
ben bu prensese bayiliyorum ya...mishile meydan okumasina çok sevindim.hele yushini yanina almasina daha çok sevindim. keske ilerde prensele yushin olsa.Ama eminimki bütün filmlerde oldugu gibi yushinde bas karaktere yani deokmana asik olur.deokmanda çok tatliydi bu bölümde.ya acaba izleyen biri bana su prensesle yushinin sonu ne olacak söleyebilir mi çok merek ettim
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Yorumları: 2,467
Teşekkür Puanı:
142
ayrica bu kralada sinir oldum kizi bile tek basina mishile karsi ugras vermekte ama o koskoca kral oldugu halde hiçbisey yapmio.ya izleyen biri (kaç bölüm izlediyse) lütfen su yushinle prensese ne oluo söyleyebilir mi özel mesajla veye baska bir yolla lütfen...
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Yorumları: 4,021
Konuları: 133
Teşekkür Puanı:
557
Özet,resimler ve fragman için çok tesekkürler emeginize saglik...
Her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü. Özellikle Chon Myong ve YuShin'in konusmasi çok güzeldi.