yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 7. Bölüm
prenses deokmandan büyük degil çünkü ikiz kardes onlar...bakireyim demesi deokmani erkek sanmasi ve yeni tanismis olmalarindan kaynaklaniyor bir nevi korunma mekenizmasi...
Moo-Hyuk:Bana acıma.Hayır lafımı geri alıyorum.Bana acımalısın.Sevgi ve merhamet göstermelisin.Şefkate ihtiyacım var.

Moo-Hyuk:Gitme,gitme eun-chae sana ayak bağı olmam gitme...

ben bu prensese bayiliyorum ya...mishile meydan okumasina çok sevindim.hele yushini yanina almasina daha çok sevindim. keske ilerde prensele yushin olsa.Ama eminimki bütün filmlerde oldugu gibi yushinde bas karaktere yani deokmana asik olur.deokmanda çok tatliydi bu bölümde.ya acaba izleyen biri bana su prensesle yushinin sonu ne olacak söleyebilir mi çok merek ettimSmile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(15-12-2009, Saat: 20:43)Mi Ok Yi-Ru$eN yazdı: ya benim anlamadigim prenses zaten ölen esine asik degilmi ayrica ben bakireyim demisti kafam karisiyor ya .
Ama o haranglarin basi olan çocuk yakisikli ya deokmana asik olsun zaten prenses bunlardan büyük degil mi ? Bu ayrintilari tam olarak ögrenmem lazim çok merak ediyorum bilen varsa ne olur söylesin...Durtuk

evet ölen esine asikti ama malesef ölenle ölünmüyor Smile bakireyim demesinin sebebi rahibeler bakire olurlar prenses oldugunu kimseye açiklamak istememesinden kaynaklaniyordu yalan söyledi çocugu bile var ne bakiresi Biggrin
Bilindigi gibi Dokman ve prenses ikiz kardes haraklarin basi dedigin sanirim Dokmanin hayatini kurtardigi Bajong hemen hemen ayni yasta olmalari gerekiyor kizlar büyük degil yani Smile
(15-12-2009, Saat: 20:36)ramsescanan yazdı: tesekkürler yeselek bir an önce munnoyu bulsalarda ögrenseler keske...

bir sey degil Biggrin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
ayrica bu kralada sinir oldum kizi bile tek basina mishile karsi ugras vermekte ama o koskoca kral oldugu halde hiçbisey yapmio.ya izleyen biri (kaç bölüm izlediyse) lütfen su yushinle prensese ne oluo söyleyebilir mi özel mesajla veye baska bir yolla lütfen...
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
angelus ve ramsescanan tessekkürlerAllahrazi
bu arada bence yushinle mishilenin oglu dokmana asik olsunlar çünkü dokman çok tatli bir kiz yushinden tatli olmasada ayrica prensesi pek sevmedim sanki giderek mishile benziyor mesela onun sözleriyle yushini kapak etmesi onur kiriciydi insanlara yüksekten bakiyor gerçi aralarda iyi olabiliyor mesela ipi çekmesinden dolayi ellerinin yara olmasi ama insallah yushin le dokman olur ben onlari yakistiriyorum...Kalp
Özet,resimler ve fragman için çok tesekkürler emeginize saglik...
Her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü. Özellikle Chon Myong ve YuShin'in konusmasi çok güzeldi.
~~ SMTown ~~
Bu bölüm herzamanki gibi çok güzeldiSmile
Chon Myong sonunda resmen Mishil'e savas açti...
Ve sonunda Deokman kaderindeki bas düsman Mishil'i gördü^^
Özet ve resimler için emegi geçen herkese tesekkürlerOnay...

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Ilk yarim saati kaçirdim bugün ama özet ve resimler yetti tesekkür ederimOpucuk
Yine çok güzel bir bölümdü.Onay
Gelecek bölümleri acayip merak ediyorum ama heyecani kaçacak diye hiçbir seyi kurcalamiyorumPisman
Ayh,vuruldum ben bu diziye...Deokman yarinki bölümde büyüyecek sanirimSarhos O böyle iyiydi yaDurtuk
iki bölümdür ikiz kardeslerimiz el ele sürekli birilerinden kaçtilar ve birbirlerinin hayatlarini kurtardilarSmileOnay
yushinin chon myong un prenses oldugunu ögrendigi sahneyede çok güldüm yaa güzel sahneydi.Biggrin

Konuyu Okuyanlar: