Hani hep söylenir ya ask bazen vazgeçmektir,kendi sevginden ödün vermektir,gerekirse gitmektir diye.. Bu sözleri kanitlarcasina çekilmis bir film.
Gözlerim sisene kadar, kendimden geçene kadar agladim izlerken filmi.:img-cray: Belki de kendimden bir seyler buldum kim bilebilir..
Müthis etkileyici,kaliteli ve romantik bir film. Kore yapimi her romantik filmi izledigimde üstüne basa basa söylüyorum.Adamlar bu isi biliyor..!
Öyle abartisiz ve gerçekçi ki insan resmen filmdeki karaktere bürünüp, yasarcasina seyrediyor.
Defalarca izlesem yine ayni seyleri hisseder, yine ayni derecede göz yasi dökerim..
Bu filmi hayata geçiren herkese benden kocaman bir bravo.

Korea-Fans'in tüm üyelerine israrla tavsiye ediyorum..! Kesinlikle kaçirmayin..
Mutlaka ama mutlaka izleyin..!
Konu için de sonsuz tesekkürler.
Gözlerim sisene kadar, kendimden geçene kadar agladim izlerken filmi.:img-cray: Belki de kendimden bir seyler buldum kim bilebilir..
Müthis etkileyici,kaliteli ve romantik bir film. Kore yapimi her romantik filmi izledigimde üstüne basa basa söylüyorum.Adamlar bu isi biliyor..!
Öyle abartisiz ve gerçekçi ki insan resmen filmdeki karaktere bürünüp, yasarcasina seyrediyor.
Defalarca izlesem yine ayni seyleri hisseder, yine ayni derecede göz yasi dökerim..
Bu filmi hayata geçiren herkese benden kocaman bir bravo.

Korea-Fans'in tüm üyelerine israrla tavsiye ediyorum..! Kesinlikle kaçirmayin..
Mutlaka ama mutlaka izleyin..!
Konu için de sonsuz tesekkürler.