yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
More Than Blue/슬픔보다 더 슬픈 이야기 (2009)
Hani hep söylenir ya ask bazen vazgeçmektir,kendi sevginden ödün vermektir,gerekirse gitmektir diye.. Bu sözleri kanitlarcasina çekilmis bir film.
Gözlerim sisene kadar, kendimden geçene kadar agladim izlerken filmi.:img-cray: Belki de kendimden bir seyler buldum kim bilebilir..

Müthis etkileyici,kaliteli ve romantik bir film. Kore yapimi her romantik filmi izledigimde üstüne basa basa söylüyorum.Adamlar bu isi biliyor..!
Öyle abartisiz ve gerçekçi ki insan resmen filmdeki karaktere bürünüp, yasarcasina seyrediyor.

Defalarca izlesem yine ayni seyleri hisseder, yine ayni derecede göz yasi dökerim..
Bu filmi hayata geçiren herkese benden kocaman bir bravo. Alkis Alkis

Korea-Fans'in tüm üyelerine israrla tavsiye ediyorum..! Kesinlikle kaçirmayin..
Mutlaka ama mutlaka izleyin..!
Konu için de sonsuz tesekkürler. Smile

Filmi izledim güzeldi. Ilk basindan pek bir sey anlamamistim ama son dakikalarinda insani etkileyen bir filmdi. Aglamak isteyenler için birebir bir film,paylasim için tesekkürler.Smile
[Resim: pegiimza.png]
Ask bu kendinden çok onun mutlulugunu düsünebilmek.Içten,simsicak,karsilik beklemeden ölümüne.....''Kelimelere ihtiyaç olsaydi dilsizler nasil severdi”....
Lee Seung Chul söyledigi sarki süperdi insanin içine isleyecek kadar….

Daha yeni bitti.Güzel bir film.Basta sikiyo ama son 25-30 dakikasi gibi alip götürüyor.O zaman dilimi içinde kendimi ne kadar tutmak zorunda kaldiysam da çesmeleri salmak zorunda kaldim.Kisacasi iyiydi tavsiye edilir...
Kwon sayesinde güzellesmis bir film ama yine de kzin basina örtüyü çekip agladigi sahnenin tekrar verildigi anda hissedilenler gerçekten anlamli...Zaten filmi son 20 dakikasini en bastan bir tekrar yaptilar. Biggrin
Unutmadan filmde çalan sarki çok güzeldi...
(01-07-2009, Saat: 21:06)ceyankbyz yazdı: Kwon sayesinde güzellesmis bir film ama yine de kzin basina örtüyü çekip agladigi sahnenin tekrar verildigi anda hissedilenler gerçekten anlamli...Zaten filmi son 20 dakikasini en bastan bir tekrar yaptilar. Biggrin
Unutmadan filmde çalan sarki çok güzeldi...

Simdi filmin sarkilarini ararken filmden hiç görmedigim sahneleri gördüm ve sok oldum..Benim izledigim video da bu sahneler hiç yoktu belki de bu yüzden bana bu denli etlileyici gelmedi...
Ya da bilmedigim bir directör-cut versiyonu mu var arkadaslar?Eger öyleyse bulup onu da izleyeyim ama öyle degilse...Aglarim ya yarim yamalak bir film mi izledim simdi ben. Ban
Hayatimda izledigim en güzel filmlerden biriydi.Dram sevenler için siddetle tavsiye edilecek filmlerden birisi.

Ben çok begendim.Herkesinde izlemesini isterim.
Bu filmi izledim gerçekten mükemmel bir filmdi,aglamakdan gözlerim sisti ya ne kadar duygusal bir filmdi.
Ya adamin hasta oldugunu herkez biliyormus ama kimse bilmiyor diye sakliyordu,sevdigi kizin kizin nisanlisi herkez biliyormus.
Sonunda keske kizin neden ve ne zaman öldügünüde gösterselerdi.
Birde bu filmi indirebilecegim bir yer var mi?
Ya bizim izledigimiz farkli ama bi video izledim. Çok farkliydi sahneler ama oyuncular ayniydi.Acaba 2009 yeni bir tane daha çekmis olabilirler mi?
Güzel bir filme benziyor. Tanitim için tesekkürler. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi