Konuyu Oyla:
More Than Blue/슬픔보다 더 슬픈 이야기 (2009)
|
Ben arastirdim bizim izledigimiz eski .
Bir de 2009 da çekilmis olani var. O da bizim izledigimiz klipti.Oyunculara bakarsaniz anlarsiniz. (08-10-2009, Saat: 18:29)seyam yazdı: Ben arastirdim bizim izledigimiz eski . Aa gerçekten mi? Filmin devami olamaz.O zaman film tekrardan mi çekilmis,o 8 dakikalik video daha duygusal gibi görünüyordu. Neden bir kez daha çektiler acaba?
Izledigim en güzel filmlerden bir tanesiydi.
![]() ![]() İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir. ♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥
Film gerçekten çok güzel.
![]() ♫ ♫ .. PJM ... ♥ ... SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island 2 sene sonra foruma dönüş ... ![]()
08-02-2010, Saat: 3:06
Basta klasik bir ask hikayesi sanmistim, filmin sonunu çok güzel döndürdüler. Resmen sok ediciydi. Çok iyi bir yapim, izlemeyenlere tavsiye ederim..
![]()
Tesekkürler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Çok güzeldi gerçekten film.
![]() :imag-cray: Zavalli adam yaa. ![]() Kiza da acidim hastaligini bilipte sakladigini ögrendigim zaman. ![]()
Evet hos bir dram filmi daha.
Hazin bir hikayeydi ve ayni kivamda bitti. Filmin son yarim saatinde geçmise dönüp olaylarin aslinda görünmedigi gibi oldugunu farkettigimde daha çok incindim dogrusu. Tavsiye ediyorum.Izlemeye deger. ![]() PHS ☆ VIXX ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi