yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
More Than Blue/슬픔보다 더 슬픈 이야기 (2009)
(05-10-2009, Saat: 12:29)seyam yazdı: Ya bizim izledigimiz farkli ama bi video izledim. Çok farkliydi sahneler ama oyuncular ayniydi.Acaba 2009 yeni bir tane daha çekmis olabilirler mi?
Evet onu bende gördüm.Hatta kizin evlendikten sonraki halide vardi,sanirim bizim izledigimiz filmin klibiydi.
Ben arastirdim bizim izledigimiz eski .
Bir de 2009 da çekilmis olani var. O da bizim izledigimiz klipti.Oyunculara bakarsaniz anlarsiniz.
(08-10-2009, Saat: 18:29)seyam yazdı: Ben arastirdim bizim izledigimiz eski .
Bir de 2009 da çekilmis olani var. O da bizim izledigimiz klipti.Oyunculara bakarsaniz anlarsiniz.

Aa gerçekten mi? Filmin devami olamaz.O zaman film tekrardan mi çekilmis,o 8 dakikalik video daha duygusal gibi görünüyordu. Neden bir kez daha çektiler acaba?
Izledigim en güzel filmlerden bir tanesiydi. Onay Çok güzeldi ya gerçekten çok begendim. Basroldeki adama da bayildim bu arada. Gozlukgulmek

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Film gerçekten çok güzel. Smile Ah iste ask.. Filmin müziklerini bulabilir misiniz? Çok güzel müzikleri var ...
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Basta klasik bir ask hikayesi sanmistim, filmin sonunu çok güzel döndürdüler. Resmen sok ediciydi. Çok iyi bir yapim, izlemeyenlere tavsiye ederim..Onay
(08-10-2009, Saat: 18:29)seyam yazdı: Ben arastirdim bizim izledigimiz eski .

Bahsettiginiz klibe nereden ulasabiliriz? Link verebilirseniz sevinirim. Smile
Tesekkürler. Smile
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Çok güzeldi gerçekten film. Sarhos
:imag-cray: Zavalli adam yaa. Aglama Çok aci çekiyor çok. :img-cray:
Kiza da acidim hastaligini bilipte sakladigini ögrendigim zaman. Aglama
Evet hos bir dram filmi daha.
Hazin bir hikayeydi ve ayni kivamda bitti.
Filmin son yarim saatinde geçmise dönüp olaylarin aslinda görünmedigi gibi oldugunu farkettigimde daha çok incindim dogrusu.
Tavsiye ediyorum.Izlemeye deger. Onay

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi