yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mischievous Kiss / ( Playfull Kiss) 장난스런 키스 (Drama) OST
(17-09-2010, Saat: 16:07)HaNi yazdı: Yardim Merhaba ben yeni üye oldum siteye bir sey soracagim 1. bölümde Ha Ni hayal kurarken çalan sarkinin ne oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi? 15:03 dakikada basliyor, bale sahnesinde.Sarkiyi hatirliyorum daha önceden ama çikaramiyorum bir türlü deli olacagim. :img-cray: Lütfen yardim edin simdiden tesekkürler. Smile

Ay bende o müzigi ariyorum bir yerden hatirliyorum ama nerden??? Bulan lütfen yazsin ya....
(19-10-2010, Saat: 23:44)khj_nisa yazdı:
(25-09-2010, Saat: 22:52)otuker yazdı:
(17-09-2010, Saat: 16:07)HaNi yazdı: Yardim Merhaba ben yeni üye oldum siteye bir sey soracagim 1. bölümde Ha Ni hayal kurarken çalan sarkinin ne oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi? 15:03 dakikada basliyor, bale sahnesinde.Sarkiyi hatirliyorum daha önceden ama çikaramiyorum bir türlü deli olacagim. :img-cray: Lütfen yardim edin simdiden tesekkürler. Smile

Bahsettiginiz sahnede çalan müzik Pyotr Ilyich Tchaikovsky'e ait Kugu Gölü Balesi eserinden bir bölümdür.Esere ait bir indirme linki bilmiyorum ancak http://www.youtube.com/watch?v=lquHVVNTAg4
buradan dinleyebilirsiniz. Onay
Ayni zamanda jeanette'nin how it's got to be sarkisida bu eserin üzerine yapilmis bi sarkidir onada bakabilirsiniz

Çok tesekkürler ya kusura bakmayin 6.sayfaya bakmadan direk yazdim....Arkadasim çok sagol gerçekten...
Arkadaslar 6. bölümde Bong Jun Gu'nun soyledigi bir sarki vardi mezuniyet yemeginde HaNi'ye söylüyor o sarkiyi birde mezuniyet yemeginin baslangicinda kizlarin dans ettigi bir sarki var onlari nerden bulabilirim acaba ?
You Are Beautiful Fan Club
süperr yaa çok tesekkürler
gamsahamnidaa..D Opucuk

Konu için tesekürler Smile Simdi tümünü indirdim,dinlerken dizinin sahneleri hatirlamak güzelOnay
Kendime OST dinlemeyi yasaklayacagim artik. Her izledigim dizinin müzikleride var bende haliyle. Ne zaman dinlesem yine diziyi izleme hissi olusuyor içimdeBiggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
(30-10-2010, Saat: 21:04)vermidon yazdı: Kendime OST dinlemeyi yasaklayacagim artik. Her izledigim dizinin müzikleride var bende haliyle. Ne zaman dinlesem yine diziyi izleme hissi olusuyor içimdeBiggrin

Bende de ayni dert var. Hem OST çiksin diye dört gözle bekliyorum hem de her dinledigimde diziyi yeniden izlemek istiyorum. Dizileri ile uyumlu OST de en basarili Koreliler bence.

Selam ben bisey sorucam gerçi alakasiz olucak ama acaba Boys Over Flowerstaki ''One More Time'' sarkisini da Kim Hyun mu söylüyor ?

Ve paylasimlar için çok tesekkürler. Biggrin
You are Beautiful,Oh Won Bin Sevenler Kulübü [FT Island] ☆~Personal Preference Fan Clup,,☆☆☆Son Ye-Jin Fan Club

Sagol canim hepsini indirdim Smile.
Kim Hyun Joong harika bir dizisi daha!
Çok tesekkür ederim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi