yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mischievous Kiss / ( Playfull Kiss) 장난스런 키스 (Drama) OST
Çok tesekkurler su an telefonumda caliyor artik. Allahrazi Paylasim ve indirme linki icin tesekkurler.Allahrazi
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Dizinin fon müziklerinden bir tanesini ariyorum . Acaba yardimci olur musunuz? Sarki genellikle Seung Jo ve Ha Ni karsilastiginda .aliyor. Piyano solo yapiyor ve arkasindan kalp ritmi sesi geliyor.O sarkiyi duyunca Ha Ni gibi bende heyecanlaniyorum ister istemez. Biggrin Bulursaniz çok sevinirim paylasim için tesekkürler.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're SNE

12. bölüm harikaydi.OnaySonlarinda 13.bölümün fragmanini verirken,Seung Jo megerse Ha Ni'yi gerçekten öpmüs.Yani rüyasinda degilmis.Yazik,Eun Jo'ya.Onlari o halde gördü.BiggrinBiggrin

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
(25-09-2010, Saat: 22:52)otuker yazdı:
(17-09-2010, Saat: 16:07)HaNi yazdı: Yardim Merhaba ben yeni üye oldum siteye bir sey soracagim 1. bölümde Ha Ni hayal kurarken çalan sarkinin ne oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi? 15:03 dakikada basliyor, bale sahnesinde.Sarkiyi hatirliyorum daha önceden ama çikaramiyorum bir türlü deli olacagim. :img-cray: Lütfen yardim edin simdiden tesekkürler. Smile

Bahsettiginiz sahnede çalan müzik Pyotr Ilyich Tchaikovsky'e ait Kugu Gölü Balesi eserinden bir bölümdür.Esere ait bir indirme linki bilmiyorum ancak http://www.youtube.com/watch?v=lquHVVNTAg4
buradan dinleyebilirsiniz. Onay
Ayni zamanda jeanette'nin how it's got to be sarkisida bu eserin üzerine yapilmis bi sarkidir onada bakabilirsiniz
Dizinin full OSTu çikmis ayyy çok sevindim bütün istedigim sarkilar var içinde Atkilic
Mischievous Kiss / 장난스런 키스 ( Playfull Kiss) 2010-Drama OST
Full ost ilk mesaja eklenmistir.. Indirmek isteyenler için..
Sonunda bekledigim full ost'u çikmis tesekkürler ekleme için. Onay
Full ost çikmis Artik aranan ve merak edilen sarkilar bulunabilir Onay
Tesekkürler Kevser Smile.
Dizinin bazi yerlerini saçma bulsam da yine de izledim. Genel anlamda iyiydi.. Smile
Ost içinde çok tesekkürler.. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ost gelmis. Tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi