yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LUNAFLY (루나플라이)
Canlı One More Step performansları... Angel

LUNAFLY - One more step 연습영상

http://www.youtube.com/watch?v=eT6vZzvxS...ture=share

LUNAFLY'ın Japonya promosyonları için hazırladığı bir video mesajı...

http://www.youtube.com/watch?v=CP06gwi_K...ture=share

LUNAFLY'ın yeni bir fotoğrafı daha yayınlandı... Kalp

[Resim: 64469912320134449640211.jpg]
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

LUNAFLY'la Yonhap News tarafından yapılan röportaj...

[Resim: akr2012101209770000501i.jpg]

Koreli-İngiliz üye Sam Carter (25) 19 yaşında gitar çalmaya başlamış, Beatles ve Oasis, Caz Mania ve Jamie Cullum hayranı, Teo (Gerçek adı Shin Tae Ho-19) ve Yun (Gerçek adı Han Seung Yun-18) orta okuldan bu yana bir rock grubunun parçasıymış.

Müzikal köklere sahip üç erkek LUNAFLY grubunı oluşturmak ve Dijital Single yayınlamak için bir araya geldi.

Sungdamdong bir Cafe'de görüştüğümüz üyeler, "Biz üzüntü, romantizm, gizem gibi geceleri ayı gördüğümüzde hissettiğimiz duyguları vurgulamak için bu grup adını oluşturulduk." diyerek kendilerini tanıttılar.

LUNAFLY'ın iyi enstrüman çalma ve besteleme gibi vokal becerileri var. Onların görünüşleri istemeden de olsa bize idolleri hatırlatır. Bu nedenle Niche olarak adlandırılırlar.

Sam MBC TV "Birth of a Great Star 2"da gitardan ve vokalden, Teo vokal, klavye, bas, perküsyondan, Yun vokal ve gitardan sorumludur.

Nega Network ilk başta üç kişilik bir grup kurmakta istekli değildi. Bir gün, üç harika kombinasyon yaratarak One Direction'ın bir cover şarkısını söylüyorlardı. Onlar kendilerine özgü bir görünüm oluşturdu. Daha sonra, birlikte şarkı söyleme ve şarkı yazma fırsatı buldular.

"How Nice Would It Be" ve "One More Step" Sam ve Yun'un gitar melodileri ve Teo'nun klavye melodisi ile oluşmuştur.

"İlk başta biz tek tek şarkılar yazdık, sonra beraber şarkılar yaptık. Bu beklenenden daha doğal oldu. Bizim farklı müzik zevklerimiz olsa bile, her tür pop müziği ve aletleri çalmayı seviyoruz. Ballad şarkı "How Nice Would It Be"den akustik gitar eşliğinde ilk başta memnun olmadık ama Korece şarkı sözleri eklediğimizde şarkı daha iyi oldu." (Sam, Teo)

Single'ları çoğunlukla akustik seslerden oluşuyor. Ama onlar gelecekteki şarkılarının müzik çeşitliliğini tanıtmak için hazır.

Teo ve Yun "İkinci albümümüzde, elektronik sesleri olan şarkılar dinlemeniz mümkün olabilir." dedi. Ve onların Seoul N Kulesi'nde düzenlenen performansları seyircilerden büyük alkış aldı, "Biz canlı performanslarımız ile gerçek seslerimizi göstermek istedik."

Sam "Birth of a Great Star 2" ve "Top 10" yarışmacılarından biriydi.

Sam Londra'da Koreli bir anne ve İngiliz babadan dünyaya geldi ve İskoçya'da bir üniversitenin İşletme Finansmanı bölümüne dereceyle girdi. Bir yıl boyunca bir pazarlama ofisinde çalıştı ve Londra'da seçmeleri düzenlenen program için seçmelere katıldı. Programda, akıl hocası besteci Yoon Il Sang oldu.

Sam, "Ben de İngiltere'de bağımsız bir rock grubunun parçasıydım. İşimin geliri iyiydi ama mutlu değildim. "Birth of a Great Star 2" seçmelerine katıldığımda müziğe giden yolum açıldı. Bir sanatçı olarak Kore'de müzik yapabildiğim için çok mutluyum." dedi.

Ayrıca LUNAFLY yurtdışında tanınmak için yeteneklerini test ediyor. Onlar önceden iTunes'da İngilizce bir single yayınladılar. Yurtdışındaki hayranlarını, "How Nice Would It Be" şarkısının İngilizce versiyonu olan "'Super Hero" ve "You Got That Something I Need" ile karşıladılar.

Sam gülümseyerek, "Facebook hesabımda İngiliz arkadaşlarımın kıdemli PSY'nın Gangnam Style bağlantısını paylaştığını görmek şaşırtıcıydı." ve "Ben kıdemli PSY gibi sadece sevdiğim müziği yapmak istiyorum. İngiltere listelerinde ve Londra Wembley Stadyumu'nda yer almayı hayal ediyorum." dedi.

Yun ve Teo da hayallerinden bahsetti.

"Ben filmlerdeki Londra'da sokaklarında performans sergileyen müzisyenleri kıskanıyorum. Bu benim hayalim oldu." (Yun)

"Ortaokuldayken kilom 90 kilo civarındaydı. Televizyondaki şarkıcıları görünce, "Ben bunu yapabilirim." diye düşündüm. Şarkıcı olmak için tavuk yedim(yağsız et), spor yaptım ve kilo verdim. Daha sonra, potansiyel hissettiğimde lisedeyken SM Entertainment'a gittim. Hayallerine devam etmeleri için insanlara enerji verecek müzikler yapmak istiyorum." (Teo)

--------------------------

English

The Korean English member Sam Carter (25) who has been playing the guitar at the age of 19 and has been into the Beatles and Oasis, Jazz mania and Jamie Cullum fan Teo (Real name Shin Tae Ho-19), and Yun who was part of a rock band since middle school (Real name Han Seung Yun-18).

The three boys who have the musical roots have come together to create the group LUNAFLY and release a digital single.

The members who were interviewed at a Cafe in Sungdamdong introduced themselves “We created this group name to emphasise on the feeling we can feel when we see the moon at night such as sadness, romance, mystery etc”.

LUNAFLY has vocal skills as well has playing instruments and composing. Their appearances remind us of inadvertent idols. They are so called ‘Niche contents.

Sam whois from MBC TV ‘Birth of a Great Star 2’ plays the guitars and vocals, Teo does the vocals, keyboard, bass, percussion an Yun does the vocals and guitars.

Nega Network were not willing to set up the three as a group at first. One day, they had sung a cover of One Direction which had created a great combination of the three. They also created an image with their appearances.

After that, they found the opportunity to sing together and write songs together.

The title song ‘How Nice Would It Be’ and ‘One More Step’ were composed with Sam and Yun’s guitar tunes and Teo’s keyboard melody.

“At first we wrote songs individually, then we made songs together. It was more natural than expected. Even though we hav different music tastes, we all liked pop music and play instruments. The ballad song ‘How Nice Would It Be’ accompanied with acoustic guitar was not satisfied at first but the song got better as we added Korean lyrics.” (Sam, Teo)

Their single is mostly composed of acoustic sounds. But they are willing to introduce a variety of music in their upcoming songs.

Teo and Yun said “In our second album, you might be able to listen to song which have electronic sounds.”

And they also got a big applause from the audience at the performance held at Seoul N Tower “We wanted to show real sounds through a live performances.”

Sam who was form ‘Birth of a Great Star 2’ and ‘Top 10’ contestant had much more to go through.

Sam was born to a Korean mother and English father in London and has attended a university in Scotland with a degree in Business Finance. He was working in a marketing office for one year and had auditioned for the program which held an audition in London. In the program, his mentor was composer Yoon Il Sang.

“I was also part of an indie rock band in England. My income from the job was okay but I was not happy. My road to music was opened as I auditioned for ‘Birth of a Great Star 2’. I am so happy to be able to do music in Korea as an artist”

LUNAFLY is also testing their ability to promote overseas. They had released a single beforehand in English on iTunes.

The overseas fans were greeted with an English version of ‘How Nice Would It Be’ with the title ‘Super Hero’ along with the song ‘You Got That Something I Need’

Sam laughed and said “It was surprising to see my English friends uploading a link to Psy senior’s Gangnam Style on facebook” and “I wish to make music that I like just like Psy senior. I dream of ranking on the UK charts and London Wembley Stadium”

Yun and Teo had also talked about their dreams.

“I was envious of the musicians performing on the streets in london in a movie. That became my dream.”(Yun)

“I weight around 90Kg during middle school. When I saw singers on TV, I thought to myself “I can do it to”. But in order to become a singer I ate chicken, did sports and lost weight. After that, I went to SM Entertainment in high school to feel my potentials. I want to give music which will give people energy to pursue their dreams.” (Teo)

Kaynak / Source: Yonhap News
İngilizce Çeviri / English Translation: @lunafly-trans
Türkçe Çeviri: fry1905
INFINITE

afazi'm ❤

Yun Twitter profil fotoğrafını tekrar değiştirdi. Kalp

[Resim: f6f9835d8c4291d92ff4ac4.png]
INFINITE

afazi'm ❤

90 kilo mu? Ov...