yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters From Korea ~
@rabiabetul BIGBANG olsaydı kesin isterdim yok mu gardaş öyle bişicikler? Biggrin
@Senaminlee İlk tebrik benden gelsin o halde. Biggrin SHINee'yi bana da yollamıştı bir dost, şimdi nerede Allah bilir. Biggrin Yemeden önce hepsinin içindekiler bölümü var Hangul ile aradığın kelime önceki sayfalarda geçiyor, arkadaşlar yazmıştı. Bak derim ben. Biggrin

Paylaştığınız fotoğrafları imageshack.us sitesinden yükleyin aksi takdirde düzenlemelerde hepsi silinir.
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

@larry Ah, teşekkürler. Şimdi o siteden yükledim. Oldu sanırım. ^_^ O SHINeelileri geçtim, hiçbirini kullanamayacakmışım gibi hissediyorum. Kkk

Teşekkürler melek.♥

Merhaba ^^
Ben konuyu yeni gördüm. Ama çok hoş bir konu olmuş Smile herkes en değerlilerini paylaşıyor^^
Ben de yaklaşık 4 ay önce karar verdim mektup arkadaşı bulmaya. Benimde konuştuğum arkadaşlarım vardı ama hiç birbirimize böyle bir teklifte bulunmadık. Ama mektup arkadaşlığı yaygınlaşınca benim de canım çekti Biggrin
Ben de arkadaşım ji young'a mektup arkadaşı olalım mı dedim oda hemen kabul etti ve ilk mektubu kendisinin göndereceğini söyledi.Ama mektubu göndermesi tam 1,5 ay sürdü, durum böyle olunca bende içten içe beni kandırdığını düşünmüştüm ta ki bir gün bana paketin resmini çekip "bil bakalım bu kimin paketi?" diyene dek Biggrin o an dünyalar benim olmuştu! ama işin en kısmı gelmişti oda beklemek! 3 hafta sonra paket elime ulaştığında ilk işim resimlerini çekip herkese göndermek oldu! baya hava atmıştım"artık benimde kore'den mektubum var" diye Smile görgüsüzlük dedikleri bu olsa gerek Biggrin Benim şuan 20'den fazla mektup arkadaşım var~! ama sadece Kore'de ki arkadaşlarıma paket gönderiyorum Biggrin

!!!~Yanlız resimleri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ~^^ vee mektup arkadaşlığı konusun her konuda deneyimliyim bu yüzden kafanıza yakılan birşey olursa seve seve yardım ederim ^^
@MinElif ∞ ve diğer arkadaşlar;
Paylaştığınız fotoğrafları imageshack.us sitesinden yükleyin aksi takdirde düzenlemelerde hepsi silinir.

*Siteye ücretsiz üyelik alımı yapabilirsiniz. (:

--

@Senaminlee Kötü bir izlenim sunmak istemem ama zamanla çöpe attığım şeyler oldu benim ya da başkasına verdiğim. Manevi açıdan önemli ama üzerinden biraz zaman geçince boşver diyorsun başkasına vereyim o sevinsin. Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Çok teşekkürler~ Ayrıca Hipenpal sitesini de kullanabilirsiniz arkadaşlar. Orayı da seviyorum ben :3
[Resim: tumblr_static_1u5gf740v58gwk40o4ocwgwc8.gif?w=142]

B.T.S~B.A.P~SHINee~VIXX~2EN1~AILEE
Çok güzeller. Onay
[Resim: tumblr_oxtb3g8uDr1tahp0eo8_400.gif]
Merhaba arkadaşlar. Koreli arkadaşımdan gelen kargomu göstermek istiyorum sizlere. Smile

Öncelikle ilk kargomu göstereyim. Kakaotalk emoji peluşları ve 1 defter, kalem;

[Resim: lW2jZB.jpg]

[Resim: aGJ3E4.jpg]

[Resim: YN2k42.jpg]
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
İkinci kargom;
Tam tamına 5 küsur kiloluk bir kargo sevdicekten. Opucuk 3 sayfalık bir mektupla birlikte Kore'nin en ama en lezzetli abur cuburları. Kalp
Kesinlikle bayıldım hepsine. Özellikle Snoopy'li paketteki yeşilçaylı bisküvi, Binch ve adını bilmediğim paketteki kurabiye. Muh-te-şem-ler! Beğeneceğimi tahmin etmiş olmalı ki 2şer koca pakette yollamış bunları. Özellikle domuz katkıları olmayanları seçip yollamasını istemiştim, içim rahat ederek yiyorum. Ayrıca gönderdiği kahveye de (Maxim) bayıldım.

Kolyem. Kalp
[Resim: 9d8oA9.jpg]

[Resim: Pr4kNv.jpg]

[Resim: qW1Mp3.jpg]

[Resim: gWz8pL.jpg]
You're a sky
full of stars

Bana biraz tatlı gelse de güzeldi. Ayrıca ambalajı... Kalp
[Resim: nWVM0l.jpg]

[Resim: vpd5W6.jpg]

[Resim: lW2j5b.jpg]

[Resim: VM5aWr.jpg]
You're a sky
full of stars

Bizim ülkemizde balık aroması abur cuburlarda kullanılmadığı için bana biraz ağır geldi ama tadı kötü değil.
[Resim: 1gmvOp.jpg]

Bunun tadı bizim cipslere benziyor, biraz daha hafifi.
[Resim: r2BMzN.jpg]

[Resim: 7NEg3W.jpg]

Tereyağlı waffle.
[Resim: Pr4kJN.jpg]
You're a sky
full of stars

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi