Harika... Çok begendim, ellerinize saglik.
|
Let's Write a Dialogue! (SS501) / Hadi Diyalog Yazalım! (SS501)
|
|
Harika... Çok begendim, ellerinize saglik.
Süper, tam Jung Min isi.
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon ![]() ♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
25-01-2012, Saat: 13:19
![]() Hyung Jun: Beni öldüremezsiniz. ![]() Young Saeng: Evet, beyler. Onu öldürmenize izin veremem. Çünkü... Onu seviyorum.Jung Min: Unni! Bunu senden hiç beklemezdim. Benim sevdigim adami... Beni öldürmeden Jun'un kilina bile zarar veremezsin! ![]() Hyun Joong: Hanimlara hiçbir sey yapamayacaksin! Ben varim, ben! Kyu Jong: Evet. Bu güzel hanimlari koruyacagiz. (Bir sekilde zanli etkisiz hale getirilir.) Young Saeng: Hyun! Ne kadar cesursun. ![]() Hyun Joong: Söz konusu sen olunca... ![]() Jung Min: Kyu Jong Oppa! Tüm bunlari benim için mi yaptin? Çok etkileyici. ![]() Kyu Jong: Tabii ki. Bir adami korumak için ortaya atilmana gönlüm razi olmadi. ![]() Hyung Jun: Hani beni seviyordunuz? Benim için caninizi ortaya koymustunuz? ![]() Yerde yatan çaresiz zanlinin aklindan geçenler: Biri onlara hepimizin erkek oldugunu söylemeli. Ama su arkadaki adam... Gözyaslarina dayanamiyorum. Keske teselli edebilsem... ![]()
Hyun'um tam karizma yalniz.
Bunlar SS501 grubu mu? Bana kizmayin; ama ben Jung Min oppami kiz zannettim. Hatta yeni dizi mi var, dedim.
![]() SS501 <3 FOREVER <3
29-02-2012, Saat: 0:49
Bir dizinin afisini degistirmisler. Bunlar SS501, evet.
Saeng de kiza çok benziyor.
20-03-2012, Saat: 21:41
![]() Jung Min: Aaa!Bakin surada bir at var Kyu Jong: Banane iste banane bakmayacagim hih Young Saeng: Saçmalama Jung Min burada at ne gezer ![]() Hyun Joong: Ssstt susun da poz verin Düzgün poz vermezseniz uzaya giderim görürsünüz Hyung Jun: Hey Kyu bu tarafa dönsene.Bak iyi poz vermezsen Hyun uzaya kaçacak yine ![]() Kyu Jong: Tamam iki dakika bekle Jun hazir böyle durmusken karizmatik bir poz vereyim (Ilk defa yazdim. Insallah olmustur )
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
28-03-2012, Saat: 11:52
Çok güzel olmus.
Jung Min atlari kesiyor. Sarkiciligi birakirsa at çiftligi açar herhalde. Emeginize saglik. n_n
31-03-2012, Saat: 23:08
![]() Young Saeng : Lider ben olacam bak nefesimi tutarim. Hyun Joong : Yine mi bu mevzu ya yüzüncüyü diyorum tutarsan tut siktin ama yani. Young Saeng : Jung Min'i çagiririm bak.Hatirliyo musun geçende olani?Jung Min'i salarim üstüne bak. Hyun Joong : Hatirlamam mi.Çagir anneni Young Saeng. ...Geçmise gidiyoruuuz...
★난 널 사랑해★
♥‿♥ӄıʍ ɦʏʊռ נօօռɢ ∞ SS501 정소민 ♥ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|