12-10-2011, Saat: 20:49
Çok güzel olmus.
Jun su pembelisi ile dogru düzgün kavussaydi artik.
|
Let's Write a Dialogue! (SS501) / Hadi Diyalog Yazalım! (SS501)
|
|
12-10-2011, Saat: 20:49
Çok güzel olmus.
13-10-2011, Saat: 19:06
Busem çok güzel olmus diyaloglar.. Bunlar yazdigin hikayelerden bagimsiz dimi?? Onlar baya uzundu..
17-10-2011, Saat: 19:30
28-10-2011, Saat: 0:55
Eklenen yeni fotograflarla bir diyalog yazayim, dedim. ^^ ![]() Hyung Jun: Su findigi da kiramadim gitti. Iki tane findigi tek elinde sikistirip nasil kiriyorlar, anlamiyorum. Kyu Jong: Simdi zihnimin saf gücüyle yalnizca düsünme yoluyla o findigi kiracagim. ![]() Hyung Jun: Atesin mi çikti Kyu Jong? ![]() Kyu Jong: Yalnizca bekle. Yogunlasmam biraz zaman alabilir. (Disaridan Jung Min bagirir.) Jung Min: Benim güzel cildime iyi gelen findiklari yemiyorsun, degil mi Hyung Jun?! Simdi gidip bakiyorum yerindeler mi diye! ![]() Kyu Jong: Çabuk ol Hyung Jun. Gelecek simdi. Zihnimle findik kiramasam da kulaklarimla Jung Min'in su kapidan girerken çikaracagi nal seslerini duyabilirim. ![]() Hyung Jun: Kirilacak gibi. Iste, kirdim. ![]() ![]() Kyu Jong: Çabuk ye! Çabuk ye! Hyung Jun: 5 tane birden attim agzima. Çigniyorum. Delileri ortadan kaldiralim! Çabuk! Sen de kalan 501 taneyi ye. Kyu Jong: Tamam, yiyorum. Sag olasin. ![]() (Yine disaridan Jung Min bagirir.) Jung Min: Findiklarim nerde?! Hyung Jun! Hyung Jun: Sakla sis yanaklarimizi görmesin. Kyu Jong: Al su bezi kapat agzini. ![]() Jung Min: Findiklarim nerde?! Türkiye'den getirtmistim onlari. Benim için çok degerliler! Nerdeler? Söyle. ![]() (O esnada Hyung Jun ve Kyu Jong dudaklarindan sunlar dökülerek kaçisirlar: Aa, namahrem! Kaç ayol kaç!)
Gerçekten çok eglenceli.
Nasil aklina geldi? Ellerine, daha dogrusu hayal gücüne saglik.
03-11-2011, Saat: 1:39
![]() Young Saeng: Oldugun yerde kal. Seni kanun namina tutukluyorum. Bu kralin emridir. Gizli gizli saray mutfagindan yemek asirmissin. Hem de bir degil, iki degil. ![]() Hyung Jun: Agabey, müzikaline baska yerde çalis. Lokmalarimi bogazima dizdin, agiz tadiyla yedirmedin. Bunlardan yalnizca iki tane var. Ikisi de benim. ![]() ![]() Kyu Jong: Jung Min, Jun yine senin besleyici gidalarini asirmis, içerde yiyor simdi. Geçen sefer de hepsini o yemisti. Bana hiç vermedi. Verse de yemezdim zaten. Beni bilirsin. ![]() Hyun Joong: Hem de Türkiye'den getirdiklerini almis. Ikisini de. ![]() Jung Min: Yine mi?! Hyung Juuun! Kaçtane miden var senin? Aldigim her seyi yemek zorunda misin?! Geliyorum simdi. ![]() ![]() Hyung Jun: Öhöm öhöm. Aa, sen mi geldin Jung Min-shi? Hyung Jun az önce çikti. Ben onun ikiz kizkardesiyim. Eminim daha önce benden bahsetmemistir. Pek iyi anlasamayiz. Keke... ![]() Jung Min: Yemezler Hyung Jun. Seni bir kasik suda bogacagim.
Çok güzel olmus bu ya.
![]() Sen tanımlanamayan bir cisimsin benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'O
05-11-2011, Saat: 3:36
Resmi görünce dayanamadim yapasim geldi
![]() ![]() JM: Ya gülmeyin de bir sey diyecegim. Ben niye burada oldugumuzu unuttum. HJL: Aaayy kiyamam sanaaaaaaaaa ( )KJ: Gülmeyin diyorsun ama sen de gülüyorsun. Ehehahaha. HJB: Kihihihihi inanamiyorum kihhahahahahahaa. YS: *içinden* Ben bunlarla ne yapacagim hiç bilmiyorum. Her seyi büyütüp olay yapiyorlar. Off off. Saçmaladim gerçi ama neyse, resim çok sevimli
![]() Şans meleğim nerelerdeydin? Tam zamanında geldin. ♥ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|