yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Jun Ki Fan Club 2 / Lee Jun Ki Sevenler Kulübü 2
Twittr

''Lee Joon Gi Romantik komedi yada romantik bir iş yapmaksızın güçlü bir fandom/Fan kulubu inşa eden tek aktördür' diye bir açıklama işittim
. Ne kadar harika hayranlarım var hayret ettim. Bu benim fanlarımın bir parça aşkın olduklarını hissettiriyor .kkk..Birbirleri için harika değil mi?* (ama bana burda '' Herbiri diğerinden harika değil mi? '' gibi geldi bunu duymak istemişte olabilirim ) Sanırım sizin sayenizde güvenle çalışabilirim ve size bir kez daha minnettarım
--------
Evim boş hissettiriyor~ Köpeklerimi ziyarete gittim~ Zavallı bebekler~ Biraz daha dayanın sadece biraz daha~♡

[Resim: p1x9.jpg]
[Resim: uoj9.png]

(23-10-2013, Saat: 22:56)kapadokyalı yazdı: Twittr

''Lee Joon Gi Romantik komedi yada romantik bir iş yapmaksızın güçlü bir fandom/Fan kulubu inşa eden tek aktördür' diye bir açıklama işittim
.

Gerçekten de çok zor bir iş başardığı. Super Hiç bu açıdan düşünmemiştim.

Sonbahar çalışman çok hoş olmuş. Opucuk Resme bakarken aklıma geldi, ben de bu sonbahar 4. yılı bitiriyorum. Heart
Scholar Who Walks The Night
Joseon Shooter_ Two Weeks_ Arang&Magistrate
Hero_ İljimae_ TimeB.Dog&Wolf_ My Girl_ King&Clown

Lee Jun Ki
Seninle aynı gökyüzü altında yaşamak daima onur verici
20'li yaşlarından gurur duyduk
30'lardan da gurur duyuyoruz
İyi ki varsın.
(25-10-2013, Saat: 21:57)jungi yazdı:
(23-10-2013, Saat: 22:56)kapadokyalı yazdı: Twittr

.

Gerçekten de çok zor bir iş başardığı. Super Hiç bu açıdan düşünmemiştim.

Sonbahar çalışman çok hoş olmuş. Opucuk Resme bakarken aklıma geldi, ben de bu sonbahar 4. yılı bitiriyorum. Heart

Kesinlikle bu oyunculuğuna ne kadar güvendiğininde bir kanıtı aslında ..

Beğenmene sevindim canım Smile Ne kadar güzel Onay Biz kıdemli fanlar olduk artık Tongue Biggrin

Birazcık vaktim vardı yeni röpörtajlar oldukça uzun olduğu için onları erteledim ve kısa vaktimde boş durana kadar bunları çevirdim Smile

Arirang TV Screen Flash 9 Şubat 2006 (eski)

(Arriang Tv'de katıldığı bir programdan bölümler )

Jun Kİ: Merhaba ben Lee Jun-ki ve King and the Clown'da Gong-gil'i oynadım.

[ King and Clown ve fanmiting görüntüleri]

Jun Ki:Çok minnettarım.Birden bire popüler olduğum için garip hissediyorum.Bu biraz korkutucu ama hepinize minnettarım Siz fanlar tezahürata başladığınızda bu kalbime dokunuyor,hepinize teşekkür ederim

[2004 Hotel Venus'ten görüntüler ]

Junki: Boy adında bir karekteri oynadım.Bu film bir otelde 8 farklı odada kalan insanların problemleri ile ilgili.Benim karekterim 4.odada kalıyor.Boy acısını gizlemeye çalışan ser görünen hassas bir çocuk

[ 2004 Flying Boystan görüntüler ]

JunKi: Film lise son sınıf öğrencisi üniversite giriş sınavına hazırlanan birkaç öğrencinin etrafında dönen fantastik olayları anlatıyor. Benim karakterim Jang Dong-hwan ve ekranda gördüğünüz iki arkadaşım Yoon Gye-sang Ohn Ju-hwan var.Film çekimlerinde çok eğlenceli vakit geçirdim.21 yaşındaydım ve liseden mezun olalı birkaç yıl olmuştu.Film boyunca ben lise günlerimi yansıttım.

[ King and the Clown görüntüleri]

Junki: Bu film Joseon hanedanlığının en iyi saray soytarıları olan Jang-saeng ve Gong-gil hakkında.
Gong-gil Joseon hanedanlığı tarihindeki ilk saray soytarısı kadınsı bir görünüme sahip genç bir adam. O sıcak kanlı ve bir soytarı olarak çok yetenekli

[ King and Clown görüntülerine devam]

Junki: Filmin çekimleri başlamak üzereyken karekterimi nasıl oynayabileceğim hakkında çok endişeliydim ve çok uykusuz kaldım. Filmin kalitesini etkilemekten korkuyordum. Karekterimin kişiliğini özümsedim. Çekim aralarında bile Gong gil olarak kaldım ve az konuştum. Kadın gibi yürümek ve bir soytarı olarak hileler yapabilmek için uzmanlardan dersler aldım

[ CF ve video clip görüntüleri]

JunKi:İnsanlar beni bir aktör olarak adlandırıyor bu benim için onurdur ama ben kendini işine adamış çalışkan bir aktör olarak bilinmek istiyorum

Junki: Tüm Arirang TV izleyicileri ve King and the Clown fanları umarım bu yeni yılda tüm dileklerinizn gerçekleşmesini diliyorum. Daha unutulmaz filmlerle dönüş yapmayı umuyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Daha iyi bir aktör olmak için daha sıkı çalışacağım.Teşekkür ederim

(transcribed by thunderbolt, Jisubaddicts.com)
Çeviri: kapadokyalı

Arirang TV Showbiz Extra
Star Focus 20 Şubat 2006

(Bir tv proramından)

J: Showbix Extra izleyicileri Merhaba ,Ben Lee Joon-ki .Sizinle buluşmak bir zevk.

[JunKinin Gotik tarzda yapılmış bir moda çekiminin klibi]

A: Bu tarz bir makyajı ilk kez yapıyorsun değil mi? Sizi uygun olduğunu düşünüyormusunuz?

J: Gerçekten iyi yada kötü göründüğünü söyleyemem

(Klipten görüntüler)

A: Seksi görünüyor.Konsepti nedir?

J: Konseptini bile bilmyorum .Yönlediriyolar ve ben sadece yapıyorum

A: '' Çok güzelsin'' yada ''Kadınsısın'' gibi şeyler duyduğunda nasıl hissediyorsun?

J: Bazen iyi bazen değil.Ama bu jhayatımın filmografisi için iyi bir fırsat.'' Cinsiyet ayrımı gözetmeden' bakmak bu bir erdem, ben farklı olabilirim ve her zaman yeni şeyler gösterebilirim.Fakat bir dezavantaj hala biraz ön yargı olduğunu hissedebiliyorum. Bu üstesinden gelmem gereken bir gerçek.Olumlu şeyleri yakalamaya çalışıyorum.
.
[Max Film ödüllerinde King and Clowndaki rölü ile en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldığı görüntüler]

J:Bu nasıl oldu bilmiyorum.10 milyon çok büyük bir süpriz. Demek istediği ekip olarak 2 yada 3 milyon izleyici olursa bu kesinlikle inanılmaz olur ve bu bizi mutlu eder diyorduk. Gerçekten minnetarız. Çok daha fazla sorumluluk hissediyorum.Beklentileri karşılamak için çok daha fazla çalışmam gerecek .En önemlisi bu harika bir duygu

[My Girl görüntüleri]
A: Hangisi gerçek Lee Joon Ki'ye benziyor ?Jung-woo (My Girl) mu Gong-gil (King and Clown) mi ?

J: Her iki karakter de belirli mesafede yakın geliyor bu nedenle onlar benim bir parçamı yansıtıyor.Jung-woo karekteri oldukça iyimser olmaya odaklanmıştı
İlk oyunculuğa başladığımda hafif bir karakter hedefliyordum.Ama her bölüm çekiminde daha fazlasını yapmak istemeye başladım.. Jung-woo karmaşık bir tür. Hala onun gibiyim o daha güncel.Gong-gil geçmişten bir karakter ayrıca kurgusal.Gerçek bir karakter olmasını dilerdim.Nasıl olurdu merak ediyorum

Hotel Venus ve Flying Boys 'dan görüntüler]

J: Korelilerden önce Hotel Venus japonların ilgisini çekti. Japon yönetmen öz geçmişime baktı ve bana '' Seni beğendim Benzersiz bir hitabetin var'' dedi.Bu şekilde rolu aldım'
Yönetmenin önerilerini aldım.Kendimde biraz tat ekledim. Tüm film boyunca eğlendim ve bu benim ifadelerime çeşitlilik kazandırdı.Filmi izlediğimde kendimden emin hissediyorum.Bu yabancı insanlarla yabancı bir ülkede yeni bir çalışma ortamıydı
Oyunculuğa ilk başladığımda ,rahat bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum.sonrasında da hala çok fazla anılarım var.
.
[ 2004 Classiquai Sweety klibi ve 2006 Lee Soo-young Grace klibi]

J:Bu şaşırtıcı ama bunu ben ayarlamıştım. Kamerayı gördüğümde gerçekten gerildim .Eğlenceli görünecektim ama endişeliydim.Endişeli olduğumu söyledim de.Ama insanlar alışabiliyor sanırım. Şimdi medya ve kameralara kolayca konuşabiliyorum.Çok daha rahatım.Şimdi böyle eğlenceli şeyler çalışmış gibi hissetmiyorum
Röpörtajlardan nefret ederdim.Katıydım ve neden bu kadar çok soru sorulduğunu merak ederdim ama şimdi eğleniyorum.
[Fotoğraf çekimi görüntüleri]
J: [Gülüyor] Bu gişe canavarı ( rekortmeni)olduktan sonra böyle oldu!! Daha önce böyle değildi.

J: Showbiz Extra izleyicileri ve tüm koreliler.Bu gerçek bir zevkti . Bana gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim .King and the Clown'daki karakterime çok daha fazla çeşit getirmeye çalışacağım. Daha iyi bir aktor olmak için sıkı çalışacağım.Destekleyeceğinizi umuyorum,elimden gelenin en iyisini yapacağım. Yeni yılda en iyi dileklerimi sunuyorum .Umarım dilekleriniz gerçek olur.Teşekkürler

(transcribed by thunderbolt, Jisubaddicts.com)
Çeviri:Kapadokyalı

31.10.13
[Uzun süren bir çekimden sonra ~]

Hava iyi
Gerçekten hoş fotoğraflar çekindim....
Yakında bunu görmenizi istiyorum

çeviri:kapadokyalı

[Resim: 7vlc.png]

Aynı fotoğrafı Weibo hesabındanda yayınladı

Bay taaaakkl'a güzel bir gün ^^
[Resim: tzlb.jpg]

[Resim: htpp.jpg]

----
Twitter

Güzel bir gün bu yüzden çekim için iyi hissediyorum~!! (studyo dışında) Çekim bölgesinde olmak kesinlikle iyi..~^^

[Resim: gnh1.jpg]

Arkadaşlar süpersiniz, kaçırdığım şeyleri sayenizde takip edebiliyorum Smile
Ellerinize sağlık ^^
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Twittr.

Ahwoong~ Bu günlerde hava nasıl olurda bu kadar güzel olur~ Yalnız dışarı çıktığımda neredeyse yapacak hiç bir şeyin olmaması üzüntü verici. İş (çalışmak) benim ilacım. TT Bu serin günlerde sağlığınıza iyi bakın ..

[Resim: lort.png]

Beni de üye yapar mısınız?

Jun Ki'nin çıkaracağı mini albüm hakkında resmi web sitesinden kısa bir açıklama geldi

Joon Gi'nin Mini albümü "My Dear" 10 aralıkta yayınlanacak ,Albüm 2'si yeni diğer 3'ü cover versiyon olmak üzere toplamda 5 şarkı içeriyor.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi