08-11-2013, Saat: 1:19

Konuyu Oyla:
Lee Jun Ki Fan Club 2 / Lee Jun Ki Sevenler Kulübü 2
|
22-11-2013, Saat: 1:05
Lee Joongi '' Gözlerim eskiden benim komleksimdi şimdi ise güçlü tarafım haline geldi''
![]() Lee Joongi kompleksini açığa çıkardı Moda dergisi @star1'in Aralık sayısı fotoğraf çekimi ve röpörtajında Lee Joongi : ''Şimdi kompleksim yok'' dedi ''Bir komleksim olsa bile bunu kabullenmek için çok çalışıyorum.Geçmişte ,Gözlerim hakkında ciddi bir kompleksim vardı ama şuanda bu benim bir gücüm haline geldi. Bu nasıl algıladığınıza bağlı ,zayıflıkta bir güç haline gelebilir'' Lee Joongi kişisel görüşlerini ortaya koydu. '' Yalnız hissetme eğiliminde olmam bir kompleks olabilir,eğer doğru insanla karşılaşırsam bu geçecektir ,değil mi? '' Bize mutlu hayalini belirtiyor Lee Joon Gi nin röpörtaj ve moda çekimi ile @star1'in Aralık sayısı 18 Kasımda satışa sunulacak. Translated from Korean to English by @daegorr. Source: http://www.atstar1.com/view.php?uid=201311201350210810 çeviri:kapadokyalı.
22-11-2013, Saat: 1:08
Lee Joongi “ Geçmiş 10 yıllık oyunculuk kariyerime başımı belaya sokmamak için 80 puan (veriyorum) ''
![]() Lee Joongi 10 yıllık oyunculuk kariyerine bakıyor.Magazin dergisi @star1'in Aralık sayısı röpörtaj ve fotoğraf çekimlerinde, Lee Joon Gi 10 yıllık oyunculuk kariyeri için geçer not verdi. Lee Joongi “ Tüm bu yıllar için sık sık iyi eleştiriler alıyorum ve başımı belaya sokmamak için Kendime 80 puan vermek istiyorum'' dedi Oyunculuğa karşı tutukusunu/isteğini ortaya koymasına karşın '' Daha fazla proje yapmış olsaydım harika olurdu ama yazık ki bunu yapmadım.'' O veya bu şekilde ,sadece ileriye baktım ve bugün bulunduğum yer için kendi tarzımı meydana getirdim gibi görünüyor '' Lee Joongi esefle '' Şuandan itibaren hayatımı pişmanlıklar olmadan yaşamalıyım '' .diye ekledi. Lee JoonGi'nin moda resimleri ve ropörtajı ile @star1 Aralık sayısı 18 kasımda satışa sunulacak. Translated from Korean to English by @daegorr Source: http://www.atstar1.com/view.php?uid=201311191333070810 tr çeviri:kapadokyalı ![]()
22-11-2013, Saat: 1:11
Lee Joongi'nin gerçek kişiliği uyumlu/babacan bir mahalle delikanlısı/oppası
![]() Lee Joongi gerçek kişiliğini ortaya çıkardı. Moda dergisi @star1'in Aralık sayısı için yapılan röpörtaj ve fotoğraf çekimlerinde Lee Joongi: ''(Aktör) Lee JoonGi ve gerçek Lee Joongi arasında halkın alıgılamasında bir farklılık olduğu görünüyor.'' dedi Lee Joongi elinden geleni ardına koymadığı oyunculuğunu gözler önüne sererek ve işlerideki şaşmaz gidişatıdan çok sevgi kazandı ''Halk Lee Joon Gi'yi sadece oyunculuk kariyeri için sıkı çalışan uzak bir yıldız olarak görüyor ama aslında ben öyle değilim'' Eğer şans verilirse, Lee Joon Gi herkesten daha fazla uyumlu,sempatik ve neşeli yönünü göstermek istiyor. '' Ben gerçekten uysal,kolay geçinilebilen ,babacan,(çevirmen notu: hepsi uyuyor napiim ) bir mahalle delikanlısı/oppasıyım. Beni çok uzak biri olarak düşünmeyin,benim insani yönümü tanıyabilirseniz bu iyi olacak '' diye açıkladı ''İnsanları her zaman sevmişimdir,bu yüzden yalnız hissettiğimde ve yapacak bir şeyim olmadığı günlerde arkadaşlarımla içeceğim/içerim.Bitkindim insanlarla görüşerek duygularımı tazeliyorum. Lee Joon Gi nin röpörtaj ve moda çekimi ile @star1'in Aralık sayısı 18 Kasımda satışa sunulacak. Translated from Korean to English by @daegorrSource: http://www.atstar1.com/view.php?uid=201311181407160810 TR çeviri: kapadokyalı ![]()
22-11-2013, Saat: 1:17
Two Weeks'e ödül yağmuru
![]() ![]() [2013 APAN Star Ödülleri] En iyi erkek başrol oyuncusu - Lee Joon Gi 李准基 (Two Weeks) En iyi kadın oyuncu - Kim So Yeon 金素妍 (Two Weeks) En İyi Performans Ödülü- Uhm Hyu Sup En iyi senaryo - Two Weeks ![]()
22-11-2013, Saat: 1:22
Twitler..
İş seçimi yaparken acele edilemez ^^ Sakin bir tutum içinde yapılmalı. Ne olursa olsun başlıca önceliğim gelecek işimi seçmek ,bu yüzden endişe etmeyin.Bir sonraki işim diğer herhangi bir programdan etkilenmeyecek ^^Ben sadece bir aktörüm iş arasında sessizce oturamam .Bir dakika içinde size hayatta olduğumu bildireceğim kk sadece bir dakika..- ------ Tutarlı kalpler değişmeyecektir. Ancak,eğer belirli bir günde en az bir kez ifade etmek gerekiyorsa, ben tatlı ticaretinin kölesi olmayacağım .kkk...Lütfen bundan hepiniz yiyin ~Sizi seviyorum ~♡ (Korede “Peppero Day” günü olduğu için atmış junki bu twiti resimdekilerde ince prinç kekiymiş..'' ![]() ---- Hava bugün öylesine güzel ki~ Aynı zamanda bugün kayıtın son günü~Boğazımın sağlık durumu çok iyi değil TT kk. Hava soğuyor~Değerli olduğunuz için lütfen dışarı çıktığınızda kalın pamuklu kaban giyin ~! ------ Lütfen bunu sabırsızlıkla bekleyin ~ Şimdi burası kış ~ ![]() --------
22-11-2013, Saat: 1:25
Twitler..
Two Weeks 3 ödül kazandı~^^ En iyi erkek oyuncu ödülü için teşekkür ederim. Böyle büyük oyuncularla olmaktan onur duyuyorum.Herşeyden önce, Yönetmenimiz,Yazarımız ve harika çalışanlarımızı seviyorum. En iyi fan kulübü sizsiniz sayenizde gurur duyulabilecek bir aktör oldum. ------- Ah.. Biz 4 ödül kazandık kkk Bizim için ne mutlu bir olay ----------- iyi ve samimi bir aktör olacağım ~!!^^ Bravo Two Weeks~!! ![]() ----- Evet evet, 40. En iyi aktör ödülünüde ödüllerimi sergilediğim bölüme yerleştirdim~ Parıl parıl parlıyor ![]() ------- Mevsimin ilk karı geliyor~ Vay canına ~ Ancak ,tek başıma pencereden yağan kar manzarasını izlerken çok büyük bir yalnızlık hissediyorum TT Ahhh~!! Hadi birlikte bakalım~ Sizde izliyormusunuz~ Hadi içimizdeki bastırılmış,masumiyeti ve saflığı açığa çıkaralım ~^^ -------- Bebeklerle (köpekleri) bu Noel'i evde geçirmek için hazırlanıyorum kk ----- 2014 yılı hazırlıkları üzerinde düşünülecek görüşülecek çok fazla şey içeriyor..~ Bu yılı iyi bir şekilde tamamlamanızı umuyorum ve olağanüstü ışıldayan 2014 yılı için heyecanla bekleyelim . ![]() --
22-11-2013, Saat: 1:29
Son haberler..
JunKi 21. Kore kültür ve eğlence ödülleri'nde Özel hallyu büyük ödülüne layık görüldü. Ödül töreni 28 kasım tarihinde yapılacak Tebrikler! http://koreanwavenews.cafe24.com/xe/b_1/58097 -------- JunKinin KBS2 kanalında pazar akşamı yayınlanacak olan 2 days 1 night(1박2일) (1 Gün 2 Gece) adlı reality showa katılacağı haberleri var ...Bununla birlikte Jun Kinin şirketi IMX'ten gelen bir yalanlama da var.. IMX tarafından yalanlama: Teklif geldi ancak programın uyuşmaması (junkinin o tarihte başka programları olması ) nedeniyle uzun süre önce reddedilmiştir. Yinede JGfamilyden öğrendiğimiz kadarıyla bunda da bir kesinlik yok katılıp katılmayacağını bekleyip görmek zorundayız ![]() http://news.naver.com/main/read.nhn?mode...0002347411
22-11-2013, Saat: 19:08
JGfamily'den Elly çevirmiş ing'e bir bölümü 1N2D'e katılması hakkındaki kesinleşmiş karar..
IMX LJG'nin 1N2D 'ye katılması hakkındaki resmi görüşünü iletti. IMX : ''LJG'nin 1N2D'e katılması konusunun bilgilendirilmesindeki karışıklık nedeniyle özür dileriz. Yapım ekibi ile görüştüğümüz ve KBS'nin görev teklif ettiği doğrudur.'...' ''Ancak , Fan miting konserleri ve programları var hepsinden önemlisi LJG kendisini dikkatlice oyunculuk kariyerine odaklamak istiyor. Bu nedenle, iki şeyin bir arada yürütülemeyeceği diğerlerine sorun açabileceği kanısına vardık ve teklifi nazik bir biçimde reddettik.' |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi