Yönetmen Yong ve Üstat Gwon bizzat beni iyileştirmek için dışarı çıkardı.~!!^^♥ Sadece boğazım ağrıyor. Endişelenmeyin ~hehe~♥
------
Uzun bir yoldan gelen sizlerin elleriniz sıcak bir şekilde tutamadım ..Üzgünüm.. TT Fiziksel olarak bitkinim ve sesim kısık TT Yakında yeniden buluşalım. Gerçekten herkese müteşekkirim~♥
----
Gimpo havaalanına güvenle geldim.Pek çok insan yağmurlu ve kötü havaya rağmen geldi. Cumartesi gecesi gelmek için zaman ayırdığınız için teşekkürler TT Teşekkürler~ Muhtemelen kütük gibi uyuyacağım çünkü çok sıkı bir proğram oldu ㅎㅎ Bununla beraber biraz hüzünlüyüm. Boşluk hissediyorum TT Daha fazla içimi dökmeliyim^^♡♡♡
-----
Sizi özlüyorum ~. Öğünlerinizi altamayın ~
-----
Bu yıl aldığım ilk kesin kararım ~! 1film ,1 Tv dizi yapmak
-----
Seol Gong-chan, Joo Yoo-rin~! (my girl karakterleri ''Dong Wook ve Lee Da Hae ) Kkk Tebrikler,tebrikler
Hotel King'deki eşleşmeleri için tebrik etmiş
-----
Sabahın erken saatlerinde ailemizden pek çok kişi hava alanına geldi.Sabah soğuk solmasına rağmen uzun bir yol geldiğiniz için teşekkürler. Sizden gelen enerjiyle yüklendim turnenin son etkinliğinide iyi bir şekilde bitirdikten sonra döneceğim ~! Hwaiting.~!^^ ♡♡
------
Guangzhou Havaalanının her yanında bir festival havası var. Polis fanları konturol altında tutarak emniyet içinde yavaşça yürümeme izin verdi bu yüzden (sizleri) biraz daha uzun selamlayabildim .Üzgünüm ki sizin emek vererek hazırladınız hediyelerin hepsini alamadım ve hepinizle karşılaşamadım.. Ama herşey inanılmazdı. Teşekkür ederim...
-----
Bugünün hiti panda vucutlu korumalardı kkk ah çpk sevimli kkkk Herkes ,güvenle geldim ~^^v Geri dönene kadar da iyi olacağım ~♡
------
Üsse geldim ~!!^^ Ailemizden çok fazla kişi havaalanına geldi.Çok teşekkür ederim ~ Üzgünümün ki her birininizin elini tutamadım TT Incheon'a kadar uzun bir yol geldiğiniz için teşekkürler~ Eve dönerken dikkatli olun~ Tur programlarım boyunca çok mutlu olmuştum ama şimdi sizlerden bir süre uzak kalmak zorunda olduğum için ümitsizliğe düşüyorum
----
En iyisiydi , gerçekten TT
---
O gerçekten mükemmel ,harika ve taktire şayandı TT Ona dünyadaki tüm övgüleri verebilirim . Nasıl böyle olabilir ? Vay canına!..
not: Bu twit artistik patinajcı Kim Yunanın kış olimpiyatlarındaki performansından sonra geldi.
---
Farkına bile varmadan sabah oldu ^^ Yorgun olmalısınız ^^ Bugün uyuklamayalım ^^
---
gözlerim harab oldu TT
----------
Çinli ailem artmış .Takipçiler 13 milyonu aştı.~ Hadi birbirimizi tebrik edelim ~ ^^