03-10-2008, Saat: 9:55
her ne olursa olsun ben lady'mi çook seviyorum...

Lady Choi /Choi Seong-geum ( Gyeon mi-ri 견미리)
|
03-10-2008, Saat: 9:55
her ne olursa olsun ben lady'mi çook seviyorum...
![]()
12-10-2008, Saat: 0:06
arkadaslar...
Aylardir ugrasiyorum. bilenler bilir.. Ben George Michael TR baskaniyim. Kyeon Miri yani nami diger Leydi Ço ile ortak bir noktamin olmasi suradan geliyor: Kendisi de bir George Michael dinleyicisi.. http://www.georgemichael.com resmi forumundaki yüzlerce ünlü isimlerden sadece biri.. Bu dizide TÜrkiye de yayinlaninca, dolayisiyla iyice tanistik. Bizzat mail attim kendisine.. Gelme sözü verdi.. Bilenler bilir.. ancak bir kaç aydir bakiyorum hep ayni minval üzerine sevgi mesajalri baska birsey.. degil. bence yeni seyler yapmalisiniz.. Mesela ben aylardir, tek basima http://www.kyeonmiri.com (Ço'nun resmi sitesidir. - 2 ay içinde de yeniden modifiye edilecek bu arada!) da sanatçiyi Türkiyeye getirmeye çalisiyorum. Üstelik, kendisine bir de (19 Eylül dogum günüydü) hediye paketi gönderdim. (George Michael Biograpy: (Korece) Different Story) DVDsi) bu sebeple orada da sizi bekliyorum. Üye olun ve Sanatçiyi TR getirelim. Zaten söz de verdi "gelecegim!" maili de aldim. Siz de gereklisiniz. G. Kore'nin Yesim Salkimini Türkiyeye getirmek kolay olmuyor.. [IMG] http://img65.imageshack.us/my.php?image=...itrsc2.jpg[/IMG]
12-10-2008, Saat: 0:09
Schoster emegine saglik insallah gelir Türkiyeye.. verdigin emegi bilenlerin icinde bende varim aylar öncesinden shoutta yaptigin calismalardan bahsederdin. Ayrica Kyeon Miri ile tanistigin icin cok sanslisin..
![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
12-10-2008, Saat: 0:16
tesekkür ederim. ancak herkese bahsedelim ve bu kamuoyu olussun.. Bu kadin inanin TR görmek istiyor.. kendisi de istanbulu merak ediyor.. herkesin üye olmasi gerekir..
bence cangemayi da diziyi de ortaya çikaran bu sanatçi... hatta Pansol Ço2yu oynayan büyük sanatçiyi unutmamak lazim. Korenin bence Levent kircasi.. Çünkü filmografisinde hep komedi yer aliyor.. iyi geceler..
12-10-2008, Saat: 9:18
Miriworld'den bahsediyorsunuz.Eskiden miriworld'die geciyordu.Ben o siteye 2 senedir üyeyim.Türkçe korece ve ingilizce olmak üzere Mi Ri ile maillestim.Kendisinin Türkiye"ye gelmesi için ugrasiyorum.Arkadaslar sizde yardimci olabilirsiniz.Ayrica schoster bu konuya degindin için saol.
![]()
12-10-2008, Saat: 17:14
Degisik bazi bilgiler var. Dae jang geum (Büyük Cangema ) dizisinde üstelik 50 Bölüm sitcom oyunculuk için (Kore'de bölümler yaklasik 5 dak. daha fazla verildi.Türkiye'de ise 48 bölüm oynadi.) tam 700 Bin ila 900 bin dolar arasi bir ücret almis ki basrol Lee Young'in (tam 70 sitcom oynadi) aldigi ücret ile hemen hemen yakin bir meblag almis. Üstelik, dizi çekimleri esnasinda bildigimiz tam da 4 büyük (30 - 45 snlik) reklam çekimi yapimi var..
Dizi çekiminde bir de tatsizlik yasanmis; Kyeon'un makyaj süresini sorun eden ismini simdi bilmiyorum (Leydi Min olmasi lazim) sette bekleme olmus.. Bu galiba 27,28 yada 29.cu bölümler olmasi gerekiyor. Sette beklerken (rol geregi affedilmek için Leydi Ço'nun kapisinda Çanga ile beyaz af giysisini giydikleri sahne) Leydi min beklerken üzerine karinca falan gelmis.. "daha ne kadar beklicez su kadini" cümlesiyle ortalik biraz gerilmis. Sete ancak ertesi gün devam edilmis.. hatta Leydi Min'in DVD Sitcom'um özel partisine katilmamis olmasi da bu tartisma oldugu söyleniyor. Yani bazi oyuncularin yaka silkmesini saglamis bizim ki!
12-10-2008, Saat: 17:36
Birçok kurulusa üye olan sanatçinin, Türkiye'den tanidigi bir isim yok. Ayumi Takano'ya da bunu sordum mailimde. www.ayumitakano.com Bana, Koreliler ile Japonlarin arasinda geleneksel bir düsmaligin oldugunu ve bilgi veremeyecegini aktardi. Ancak Japonya'yi da sevdigini çok iyi bildigini söyledi. Üzülerek bir Japon aktrislerin Türkiye'deki popülariterligi hakkinda da bilgi istedi. Kyeon Miri, ülkede Bati yanlisi da bir aktris. sinema elestirmenlerinin pek azi onu mükemmel buluyormus.. (hancinema.net yönetimi) Fakat ülkenin önde gelen isimlerinden. Ülkede "gecikmis" bir star olarak addediyor seven kitlesi... Bati da da en fazla fanlist sitesi su an Ingiltere'de yer aliyor. Bu ülkeyi kismen Yunanistan ve Türkiye izliyor.
12-10-2008, Saat: 17:48
Enteresan bir durum da su:
Sinema ve Sitcom yapimlarinda "Dogu Vizyonu" hosumuza gidiyor. Ben böyle bir izlenim edindim. Ilginç olan ise Dogu'nun da "Türk Vizyonu"na hayran kalmasi. Bunu son örnek (hiç izlemedigim ve karaktererinden nefret ettigim halde) Gümüs adli Kanal D yapiminda gördük. Kore hariç, Pakistan dahil tüm Orta Dogu, bu yapimi ve Türk kamera çekim versiyonunu harika buluyor. Kore Kamera Çekimi dikkatinizi çekmistir çok baska.. Acikli sahneler, eziyet sahneleri, hatta cinsellik ve erotizm sahnelerinin kamera yorumalri çok degisik! hatirlayin, Leydi Ço, 48. bölümde ormanda tek basina yürürken, hatta dizinin aksam gece sahnelerindeki o spot isik ve oyuncularin üzerindeki yansimalar, oyuncularin göz ve kirpik mimikleri, yine Leydi Ço'nun mezar basinda konusurken o tasin düsüsündeki, Cangema'ya yumruk atmasindaki kameralarin yorumu nasil bir düsünün ! Birde bizdeki mesela benimde geçen sezon figüran olarak yer aldigim (karsiliginda da 60 YTL aldigim - sadece Gamze Özçelik yolda kosarken orada yürüyen bir adam olma) Arka Sokaklar 'in kamera yorumuna bakin.. Ben çok fark görüyorum.
12-10-2008, Saat: 21:52
Birde kirik bir haber var. Bir Tayvan sitesindeki haber... Tayvanca bilmiyorum ancak kirik bir ses forumda delice birseyi savunuyor! Türkiyede de olan birseyi. detaylariyla ögrenince buraya da aktaricam..
09-12-2008, Saat: 14:35
çok güzel bir kadin tesekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|