yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Choi /Choi Seong-geum ( Gyeon mi-ri 견미리)
Bende lady choi mimiklerine bayiliyorum rolünü çok iyi canlandiriyor

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Kesinlikle çok güzel bir bayan, bir bayan olarak objektif olarak söylüyorum ama dizide belkide en iyi oyuncu karakterini kötü kisiligini hakki ile veriyor...Sonuna kadar kötü kötüde kötü !!!!
Lady choi dizide kim seslendiriyor arkadaslar?Hani cuk diye oturmus derler ya aynen öyle olmus bundan daha iyisi olamazdi bence..

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
.Tukarikashi. yazdı:Lady choi dizide kim seslendiriyor arkadaslar?hani cuk diye oturmus derler ya aynen oyle olmus bundan daha iyisi olamazdi bence..

Ben de cok merak ediyorum.Acaba benim güzel askimi kim seslendiriyor?

Angel  Buralar hep dutluktu...
Saraydaki mücevher ile ilgili 1-2 röportajda seyretmistim Smile dizidekini aksine çok hayat dolu espritüel bi insan dizideki karakterini pek sevmesemde (aslinda seviyorum hirsli ve güç sahibi ama...kötü karakter iste hep aile yüzünden) oyunculuguna hayranim Smile
resimler için ayrica tesekkürler Smile
[Saraydaki Mücevher Fan Club]
[Ji Jin Hee Fan Club]

[Boys Over Flowers Fan Club]
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

[SG Wannabe Fan Club]
FT Islan Fan Club
Bence de çok güzel bir bayan ve iyi bir oyuncu kötü rolü oynasa dahi ben çok begeniyorum onu.
Çok güzel bir kadin. Bence en süper o.
o benim melegim cnmm mi rim askim rolu ne kadar kötüde olsa o bir melek
-----------------------------
güç,para ve aile oldumu??demesi yokmuydu benim askimin aslinda hirsli olmak iyidir ama bir siniri oldugu sürece

Angel  Buralar hep dutluktu...
Kore'nin Yesim Salkim'i bence.
NTV ve Trt nin emekçi kadinalrindan biri seslendiriyordu. Mail atarsan ögrenebilirsin..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi