13-07-2008, Saat: 5:22
çok güzel bi bayan çok hosbir yüzü var ama dizideki rolünden dolayi hiç sevmiyorum gicik ediyor beni..rolünü çok basarili bir sekilde yapiyr ama hakkini yememek lazim

Lady Choi /Choi Seong-geum ( Gyeon mi-ri 견미리)
|
13-07-2008, Saat: 5:22
çok güzel bi bayan çok hosbir yüzü var ama dizideki rolünden dolayi hiç sevmiyorum gicik ediyor beni..rolünü çok basarili bir sekilde yapiyr ama hakkini yememek lazim
![]()
15-07-2008, Saat: 10:46
Aslinda bu bayani canlandiran, seslendiren kisiye çok tesekkür etmek lazim, seslendirmek gibi zor bir isin hakkini vermis diyebiliriz, dizide bu kadini kimse sevmesede gerçekten iyi oynuyor.
ben seviyorum ya o yeter çünkü benim ona olan sevgim inan daglari tepeleri asiyor
![]() ![]()
28-09-2008, Saat: 21:08
ben filmlerde ve dizilerde kötü rolleri canlandiran oyunculari çök severim bu kadinda çok iyi rol yapiyor vallahi gerçek bir oyuncu diye buna derim ben.
Some of you may remember me...
28-09-2008, Saat: 22:28
![]() DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB
28-09-2008, Saat: 22:34
gerekte sicak bir kadina benziyor ama dizideki rolü yüzünden isinamadim bu hanimefendiye ama jumongda isinicam galiba baylasim için çok tesekkürler.......
28-09-2008, Saat: 23:32
inanmiyorum Jumongta dami oynuyor (ben jumong hakkinda hiç birseye bakmiyorumda izleyince ögrenmek istiyorum önceden bilmek bana biraz ters geliyor da)
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB
02-10-2008, Saat: 11:43
ölümüne bende üzüldüm
ayrica yisan ve jumongta da oynuyor
02-10-2008, Saat: 20:09
bu korede ki oyuncular az sanirim her dizide ayni oyuncu oynuyor ama rollerini çok güzel yapiyorlar
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|