yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
(16-09-2010, Saat: 2:38)bennaz yazdı: ablacim demin resimlere baktim da bir sey fark ettim kuaföre tam 25000 won mu verdiniz yoksa yanlis yazdiniz yani döviz kurunu ve onlarin fiyat sistemini bilmem ama ben ilk okuyunca 25000 tl sandim wonu okuyunca kafam karisti yani 1tl veya da 1dolar kaç won eder ki?
bu arada paylasim için tesekkür ederim...

Canim 30 Türk Lira'si yaklasik 25,000 Kore Won'u ediyor.Korede bu kuaför fiyati normalmis.Normal düz boya 90,000 kore wonu.Bana Pahali gibi geldi ama onlar için normalmis.

Ablacim içten söylüyorum çok muhtesem fotograflarin. Smile
Hele yorumlarina bayiliyorum. Onay
Bir Koreliyle evli olmanin tüm yanlarini;tarafsiz açikliyorsun. Smile
Korelilerin ilgisi,yasam stili..Ne diyeyim daha da ilgimi çekti.
Size sonsuz mutluluklar dilerim. Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

benden bundan boyle takipcinizimSmile) Allah mutlulugunuzu daim etsinSmile)Darisi herkesin basinaSmile)Hayran kalmamak mumkun degilSmile bundan sonraki paylasimlarinizi merakla bekliyorumOnaycok tesekkurler paylasimlariniz icinAllahrazi
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
ilk önce bu konuyu actiginiz için tesekkür ederim. allah nazarlardan saklasin esinizle cok yakismissiniz. her ne kadar ilk sayfalarda koydugunuz resileri pek göremesemde son sayfalardaki resimleri görebildim.Umarim Burdur'u begenmissinizdir Biggrin umarim birgün bizlerde koreyi görürüz Biggrin evlenme teklifide cok hosuma gitti. 7 yaprakli yoca bence en guzel evlenme teklifi sekli cok hosuma gitti. Allah mutlu bir ömür ve birliktelik versin sizlere.
Konu için tekrar tesekkürler Biggrin

çokk güzell ya insani kendi hayra oldugun kisiler görse ne güzel Smile paylasim için tesekkürler
Paylasim için tesekkürler Opucuk

çok tesekkürler ablacim ya inan ben de siki takipçinim artik duygularimi kelimelerle ifade edemem merak ettigim tüm sorulari arkadaslar sormus 7 yaprakli yonca muhtesem bi teklif olmus.Onay
bazen düsündügümde fazla mi hayal kuruyorum diyodum kendime sen bize kore askimizin en somut örnegi oldun. hepimize bol koreli yasamlar diliyorum beklemeye devam karsilasana kadar iyi ki konya da okuyorum üniv. koreliler mevlana yi ziyaret etmeyi çok seviyor.Happy0064 hepimize bol koreli yasamlar diliyorum
Ablacigim ömür boyu mutluluklar diliyorum. Paylasimlariniz çok kiymetli ^^
Tesekkürler <3
(22-09-2010, Saat: 1:34)primadonna yazdı: Ablacigim ömür boyu mutluluklar diliyorum. Paylasimlariniz çok kiymetli ^^
Tesekkürler <3

Her ne kadar fotograflarin hiç biri açilmasa da,bence de Biggrin

hülya abla içim bi tuhaf oldu fotolara bakarken. bugüne kadar benim için imkansiz olan seyi sen yasiyosun. bu da gösteriyo ki aslinda imkansiz diye bisey yok. nasip kismet olaylari gerçektende varmisss yanii Smile bu yüzden çok mutluyum... vee umarim bende Allah'in izniyle birgün senin gibi mutlu olurum Smile hep dualarimdasin haberin olsun Smile)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi