yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
iste seni simdi çok kiskandim yaaa
bu aralar iki hedefim var biri ingilizce ögrenmek (korede yüksek lisan için)
ikincisi para kazanmak yine egtimim için tabi ülkelerden birinci sirada kore var
insallah dua edin
bu arada hanbok çok yakismis. yeniden mutluluklar .
paylasim icin cok tesekkür ederiz!!!!!!!!!! Opucuk

bir tavsiye de bulunabilir miyim?... bence blog yazsaniz, kore'de ki hayatinizi anlatirsaniz, resimler eklerseniz vs., cok tutulur!!!!
böyle bir düsünceniz varmi? : )))
Ablacim önce hayirli olsun. artik koredeyim diyince bir garip oldum.simdi sen ordasin yani. saka gibi. Aglaelsalla umarim çok güzel olur hersey Koray enisteye slm. bu arada hanbook çok yakismis.demeden edemeyecegim ordaki bayanlar içinde en güzeli sendin. Türklerin ne kadar güzel bir millet olduklarini da göstermis oluyorsun.son bisey "aa Türkiye' mi ben oraya çok gitmek istiyorum diyenlere" benden bahsedebilirsin belki BECAYIS yapariz Zuhaha Zuhaha
Paylasimlar için tesekkürler ..
Çok güzel yasadiklarini bizimle de paylasman Kalp
Önceki 12 sayfanin hepsini müsait olunca okuyacagim Sarhos

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Çok tesekkürler gönderdiginiz tüm resimler ve yaptiginiz yorumlar için hepsi çok güzel size çok imrendim mutluluklar diliyorum Smile
Son eklenen resimler gerçekten çok güzel Hülya abla sagolsasinSmile
Hanbok çok yakismis ve esinizle çok hos görünüyorsunuzSmile
Esleri Türk olan Koreli bayanlar gerçekten çok hoslar ama aralarinda en hos sen görünüyorsunSmile
O ayaginda spor ayakkabi olan gelin ne kadar gençmis öyleSaskin
Altindaki yaziyi okumasam çocuk sanirdimBiggrin
Yeni resim ve paylasimlarini bekliyoruz Hülya abla hazir orada da yakinda tatil olacakmis bol bol resim çekersin umarimBiggrin
Tekrar tesekkürlerSmile
♥ ~ Six Treasure Island Forever ~ ♥
Sanirim siz Kore konusunda dünyadaki en sansli Türk'sünüz ! Biggrin
Sizi takdir ediyorum ve örnek aliyorum Biggrin
Resimler hakkinda ne desem bos yani güzel desem az olur,mükemmel desem yine az olur açikçasi tanimsiz birakiyorum ve sadece ne sans ama be diyorum Biggrin
Hello,Hello you Infinite boy !
Tesekkür ederim begendiginiz için.Blog açmayi çok istedim ama hiç beceremem ki.Kore'ye gelipte aç kaldim diyenlere çok sasiriyorum dogrusu.Çünkü ben hiç zorluk çekmedim.Burada çok büyük alis-veris merkezleri var.Türk malzemeleri bile var.
Çok güzel fotograflar Smile.Ben Kore'ye gitsem kesinlikle aç kalmam Atkilic Paylasim için tesekkürler Onay
I Hear Your Voice

-^_^-
ablacim demin resimlere baktim da bir sey fark ettim kuaföre tam 25000 won mu verdiniz yoksa yanlis yazdiniz yani döviz kurunu ve onlarin fiyat sistemini bilmem ama ben ilk okuyunca 25000 tl sandim wonu okuyunca kafam karisti yani 1tl veya da 1dolar kaç won eder ki?
bu arada paylasim için tesekkür ederim...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi