yukari
Anket Sizce Korea-Fans Solo Karaoke(Ses) Yarışmacının birincisi kim?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
1. Karaoke
39.50%
47 39.50%
2. Karaoke
10.92%
13 10.92%
3. Karaoke
5.04%
6 5.04%
4. Karaoke
37.82%
45 37.82%
5. Karaoke
6.72%
8 6.72%
Toplam: 119 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Solo Karaoke (Ses) Yarismasi
4. yarismacinin seside çok hos sarkida bof'tan Smile beyendim ama bence 2. yarismacinin sesi falan daha bir hos geldi bana Biggrin o yüzden 2. yarismaci diyorum Smile
Keske katilabilsem ama su lanet grip sagolsun engelliyor Sad( Çok kötü bisey ya bu illet yüzünden okul konserindeki solomda iptal :'(((
Ben iyilesene kadar katilim bitecek zaten.. Neyse katilan arkadaslara basarilar dilerim Smile
1 ve 4 arasinda kaldim valla Smile 1. yarismacinin sesi çok güzel ve narin degerlendiriyordur umarim Smile Sadece biraz zor duyuluyor. San dersine baslasan o sesle harikalar yaratirsin Smile
4. yarismacida ayni sekilde çok güzel masallah Onay Sarkiya harika duygu katmissin. Tam sesine göre bir sarki seçmissin bence. Ince sese çok iyi çikiyorsun. Bilemiyorum hanginize verecegim ki Biggrin
hepsi güzelde 4 begendim ben... katalilara basarilar..
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Ben 1. yarismaci ve 4. yarismaciyi çok begendim. Ama içlerinden en iyisi tartismasiz "1. YARISMACI" Alkis
Zaten çok sevdigim bi parçayi da seslendirmis.Bir artisi da bu yüzden. Kendi sesi de çok hos.Tebrikler.Alkis
Vallahi siteden biri oldugunu bilmesem kesinlikle Koreli biri söylüyor derdim Biggrin
Oylama oldugunda oyum 1. yarismaciya.. :muzikgurubu:

Gerçekten ilginç bir yarismaymis.çok güzel.hepsini dinledim ama en güzeli 4.ydü.çok içten söylemis helal olsunoyum ona olacak. sesiyle sarki çok uyumlu olmus dügerlerini sevmedim. 4.sarki insanin içine isliyor. o sarkinin gerçegini merak ettim. umarim hakeden kazanirOnay
4. karaoke yeniden düzenlenmistir.Yarim sarkinin bütünü eklenmistir!!!
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
ya ben dinleyemiyorum bu sarkilari ondada oy veremiyorum...
ellerine saglik süper bir sey
1. ve 4. yarismacilar çok iyi

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Birinci sayfadan verilen linkler yarismacilarin seslerimi yoksa kaçinci sayfadan dinlicez?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi