yukari
Anket Sizce Korea-Fans Solo Karaoke(Ses) Yarışmacının birincisi kim?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
1. Karaoke
39.50%
47 39.50%
2. Karaoke
10.92%
13 10.92%
3. Karaoke
5.04%
6 5.04%
4. Karaoke
37.82%
45 37.82%
5. Karaoke
6.72%
8 6.72%
Toplam: 119 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Solo Karaoke (Ses) Yarismasi
Katilan herkese simdiden basarilar...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
1. yi atlatalim da 2. de daha çok degisik seyler olabilir belki.Biraz düsünürsem belki güzel bi ödül koyulur ama simdiden söz veryeyim :d
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Oylama ne zaman?

ayy vallaha hepsi de çok güzel söylüyor oylam hemen baslasada bende bi oyumu kullanam..

Oylama baslamadan önce ben fikrimi söylim bari Biggrin 4 yarismacidan en çok 4.yarismaci güzel duyguyu tam olarak vermis 2 ve 3 . yarismacilari pek begenmedim 1.yarismaci hosuma gitti de 4.yarismaci daha bi güzel bence...
Tabi daha oylama baslamadi simdiki fikrim böyle Smile
bedensin.bende 4. ve 1. yarismaciyi çok begendim..

Arkadaslar,oylama ne zaman basliyor?

(22-11-2009, Saat: 17:25)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Arkadaslar,oylama ne zaman basliyor?

1 Aralikta
[Resim: cf2f03b4.gif]

(20-11-2009, Saat: 16:28)setayy yazdı: 3.yarismacini istegine gore bu sarki ile yarismak istemedigini belirtti ve sarkinisi ben degistirdim sirin bir kac gundur nete girmediginden immem sayfasinda kendi ismim oldugu icin yanliz anlasilmasin diye bir bilgi gecim dedim Biggrin katilan arkadaslara tesekkur ederiz bu arada hulya biliyorsun katilacaktim ama grip olunca butun planlarim tamamen bozuldu canim uzgunum 2.yarismaya katilirim artik Biggrin
Dodgy Keske katilsaydin abla.Billur sesini duymus olurduk :img-hysterical:
(22-11-2009, Saat: 20:50)Saheste yazdı:
(20-11-2009, Saat: 16:28)setayy yazdı: 3.yarismacini istegine gore bu sarki ile yarismak istemedigini belirtti ve sarkinisi ben degistirdim sirin bir kac gundur nete girmediginden immem sayfasinda kendi ismim oldugu icin yanliz anlasilmasin diye bir bilgi gecim dedim Biggrin katilan arkadaslara tesekkur ederiz bu arada hulya biliyorsun katilacaktim ama grip olunca butun planlarim tamamen bozuldu canim uzgunum 2.yarismaya katilirim artik Biggrin
Dodgy Keske katilsaydin abla.Billur sesini duymus olurduk :img-hysterical:

komedisiniz yaBiggrin 4. yarismaci da eklenmis hadi bakalim güzel sesliler bu yarisma çok ses getirsin istiyoruz katilalim dinleyelim oylayalim Biggrin
[Resim: cf2f03b4.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi