yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun Tteok Day (Sponsored by KOFICE) - June 09, 2012
Korea-Fans Samsun Tteok Day (Sponsored by KOFICE)
June 09, 2012

Korea-Fans Tteok Day'de Songpyeon ve Gyungdan yapilacak. Etkinlige Koreli bayan Sonya gelecek. Gyungdan'i hep birlikte yapacagiz. Ayrica Geleneksel Kore çayi ikram edilecek. K-Pop klipleri izlenecek. Kore Cumhuriyeti Büyükelçiligi'nden yetkili veya yetkililer de katilacak.

Katilim ücretsiz. Sizleri, ailenizi, misafirlerinizi bekliyoruz.

Basvuru kesinlikle e-mail yoluyla yapilacak. Isim-soyad, yas ve cep telefonu istenecek (varsa forum niki).

Özel mesajla basvuru kabul edilmeyecek.

Kontenjan 100 kişiliktir.
(İlginiz için hepinize teşekkürler kontenjanımız dolmuştur.)
Application / Basvuru: Damlanur Katrancı (ddnur)

E-mail: [email protected]

GSM:
0544 409 89 47

KOFICE'ye, Müstesar Dong Woo CHO'ya, Minju Kwon'a, Eun Hye Jo'ya, Min Kyoung Cho'ya ve Kang In-han'a tesekkür ederiz.

English

Songpyeon and Gyungdan will be prepared at the Korea-Fans Tteok Day. Korean lady Sonya will attend to event to make tteok. We'll prepared gyungdan together. And also traditional Korean tea will be served at the event. K-Pop music videos will be showed. The Republic of Korea Embassy's staff will be attend to event too.

Participation is free. We're waiting for you, your families and guests.

Please do your application only via e-mail. Send your name-last name, age and cell phone number (if you have account on Korea-Fans, send your nickname).

The applications sending via private message are not answered.

Thanks KOFICE, Counsellor Dong Woo CHO, Minju Kwon, Eun Hye Jo, Min Kyoung Cho and Kang In-han for their supports.

Fotoğrafları görmek için tıklayın / Click here to see photos

[Resim: scaled.php?server=856&filename=poster1cd...es=landing]
(Kontenjanımız dolmuştur)
KATILACAKLAR
Etkinligi sabirsizlikla bekliyoruz. Biggrin
Tesekkürler. Onay
Samsun'da olsaydim mutlaka katilirdim. Smile
Gidecek olanlara iyi eglenceler. Smile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Eminim harika bir etkinlik olacak. Katilmayi çok isterdim ama maalesef katilamiyorum. Sad
Katilacak olan herkese iyi eglenceler. ^^
Ben de katilmayi çok isterdim. Iyi eglenceler, simdiden afiyet olsun. Smile
Uhuuuuuu Samsun'da oldugum icin daha demin smart marketin websitesine girip dduk fiyatina bakmistim. Allah'tan baska bir sey istesem olacakmis. Ama dimeta olmasi sart miydi k k k k yaninda eski okulum var ve acikcasi onunden bile gecmek istemiyorum!!
k k k cok eglenceli olacaga benziyor! Mail gonderdim!
I'm your venus ...
Tumblr
Basvurumu yaptim, eminim çok güzel olacak. Smile Umarim bir aksilik çikmaz da katilabilirim. Abaza

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Söyle butlerden sonra trabzonda güzel bir etkinlik olsa =)
[Resim:vookieer71x9ia5.gif]
Ben de katilacagim. Tüm üyelerimizi, ailelerini ve misafirlerini bekleriz...Onay
SBS günüme denk geliyor Sad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi