yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun Tteok Day (Sponsored by KOFICE) - June 09, 2012
(09-05-2012, Saat: 1:03)ddnur yazdı:
(08-05-2012, Saat: 21:44)kıday baksı yazdı: Bayan Sonya bizlere Tteokbokki'de yapacak...Smile

>>> http://www.korea-fans.com/forum/konu-tte...51060.html

Şahsen ben boğazına düşkün biri olarak ne kadar sevindim anlatamam BiggrinHappy0064AllahraziAtkilic

İlahi Damlanur... Biggrin
Bu güzel haber için de çok teşekkürler. Alkis Onay
Kore dizilerini izlerken, çok gördüm.Açıksası tadının da nasıl olduğunu merak ediyorum.Biggrin

[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
İnşallah çok güzel bir etkinlik olur.Aksilik olmazsa katılacağım İnşallah.
Bir aksilik çıkmazsa ben de geliyorum. Sarhos Sarhos 8'inde tası tarağı toplayıp atlayacağım otobüse inşallah. Atkilic
Bende gelmek istiyorum yaa.
ühüüüü ben gelemeyeceğim tamda sınavdan bir hafta önce ya ne kadar büyük bir organizasyon en dilediğim şey... Sad
SBS sınavım ile aynı gün :P
Yiyecekler ücretsiz mi olacak? Bir de yiyecekler ne denli güvenli alkol filan getirmezler değil mi malzemeler için? :S Türk yemeği yiyebilecek miyiz? Bir de telefon numarası istiyorsunuz sadece verdiğimiz kişide mi olacak yoksa bir yerlere verilecek mi?
Buluşmaya KOFICE Türkiye temsilcisi Inhan Kang ve Kore Cumhuriyeti Büyükelçilik görevlisi Eun Hye Jo'da katılacak...Smile
Muhteşem bir etkinlik... Bende katılmayı çok isterdim. Resimleri ve etkinlik sonrası yorumları merakla bekliyorum.
Şimdiden kolay gelsin Samsun Korea-Fans Smile)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi