yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun Tteok Day (Sponsored by KOFICE) - June 09, 2012
Güzel eğlenceli ve hoş bir gün geçirdik.Herkese teşekkür ederiz .Damlanur'cum sana da teşekkür ederiz hepimizi bir araya getirip güzel bir organizasyon yaptığın için sağ ol canım Biggrin
Kim Hyun Joong

Bir teşekkür furyası da benden... Öncelikle Hilmi Beye, Sonya Hanıma, Eda ve Inhan'a geldikleri ve bu etkinliğe verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Damlanur'un da dediği gibi harika 2 gün geçirdik. Daha geniş bir vakitte sizleri tekrar Samsun'da ağırlamaktan onur duyarız. Biggrin
Tabi ki sponsorluğumuzu yapan KOFICE'e de çok teşekkür ediyoruz.
Sonra bu etkinliği organize eden, tüm kahrını çeken, yer yer streslenerek beni de strese sokan Damlanur'a teşekkürler. Biggrin hysterical
Son olarak da etkinlikte yardımlarını esirgemeyen gönüllülerimize ve bizi yalnız bırakmayan 80 kişilik misafir grubumuza çok teşekkürler.. Huh yoruldum.. Biggrin Ben daha fotoğrafları ekleyeceğim.
Beklemede kalın... Onay
Esmanur bak o kadar heyecanlıydım ki etkisi geçmedi sanırım Biggrin sana her türlü kahrımı çektiğin için ve desteklerin için yardımın için teşekkür etmeyi unutmuşum Blush
ve tabi ki diğer gönüllü arkadaşlarıma ve bizi yalnız bırakmayan konuklarımıza da yardımları ve destekleri için çok teşekkürler Smile
Damlanur, sen başta çok teşekkür hak ediyorsun zaten. Hem ayarladın, hem her şeyle ilgilendin. Opucuk Her şey çok güzeldi. Smile
Ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Biggrin Tteokbokki yemek benim hayalimdi yahu. Biggrin O sürpriz ile nasıl sevindim. cry
Esmacım fotoğrafları bekliyoruz. ^^
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

Biggrin Evet, farkındayım. Ama zoru başardın, heyecanın da olsun. ^^
Durun ben fotoğrafları yükleyeyim de hep birlikte dünü bir yad edelim. Biggrin

Etkinlik Öncesi Hazırlık

[Resim: resim014l.jpg]

[Resim: resim005tn.jpg]

[Resim: resim006nu.jpg]

[Resim: resim008cx.jpg]

[Resim: resim017p.jpg]

[Resim: resim025k.jpg]

[Resim: resim027s.jpg]

[Resim: resim019hi.jpg]

[Resim: resim023p.jpg]