yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul, Yutnori(윷놀이) Day [06.05.2012]
Öncelikle Etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ederiz. Bizimle birlikte olduğunuz ve eğlendiğiniz için çok mutlu olduk. Yarışmada dereceye giren arkadaşlara ufak hediyeler verdik. Bu hediyeleri temin eden KT&G Türkiye'ye teşekkür ederiz.

Dans gösteri yapan arkadaşları tebrik ederim. Gerçekten çok iyiydiler ve bizleri de çok eğlendirdiler. Neşemize neşe kattınız. Sözüm var, ben de dans edeceğim. Smile

Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere. Herkese mutlu günler...
Resimler mikkemmel ötesi Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Tekrardan bütün arkadaşlara teşekkürler. Fotoğraflar şahane. ^^ Ödülümü de gözümün önünden ayırmıyorum ve sanırım kullanmaya kıyamayacağım. Biggrin

Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere. Kalp
Bu nasıl bir oyun?
[Resim: tumblr_n0kjbfjAz11sdhzl9o1_250.gif]
Çok güzelmiş vakit geçirmişsiniz. Smile
Ama dün fena sıcaklar vardı ya. Tongue
Birde orada koyu pembeli bir fotoğraftada elinde mikrafon olan bayanı çok merak ettim. O_O Shy
Çok güzel ve eğlenceli bir oyun. Her ne kadar ilk elden yenilmiş ve elenmiş olsakta baya bir zevkli ve çekişmeli geçti. Bir nevi bizim kızma birader ile dama karışımı bir oyun desek yeridir Biggrin
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(08-05-2012, Saat: 0:25)jang gume yazdı: Çok güzelmiş vakit geçirmişsiniz. Smile
Ama dün fena sıcaklar vardı ya. Tongue
Birde orada koyu pembeli bir fotoğraftada elinde mikrafon olan bayanı çok merak ettim. O_O Shy

O bayan ben oluyorum sanırım. Smile
Teşekkürler Korea-Fans İstanbul...Smile
[Resim: 3020120507.jpg]

[Resim: 3120120507.jpg]

Dün gördük ki dans yeteneği olan bir çok üyemiş varmış. Biggrin Diğer buluşma için şimdiden hazırlık yapıyoruz ve dansı tam olarak öğreneceğiz. Onay Öğrtemen olarak yağmur ve ortada bulunan sarışın kızdan kesin yardım almalıyız. Durtuk Kader bu sözünü diğer etkinlikte mutlaka hatırlatacağız merak etme. Kralgul
Resimler muhteşem.Çok güzel vakit geçirdiğiniz resimlerden hemenn belli oluyor Smile
Dans edenleri bulduysanız bence en kısa zaman İstanbul Kpop Dance grubunu kurmalısınız Smile) Enerjisi yüksek olan siz İstanbul Korea-Fans'lıra yakışacaktır ^o^
Bu arada kapanış resmini çok beğendim. Smile) [Resim: scaled.php?server=443&filename=kopyaspan...es=landing]
Muhteşem olmuş yapanın yüreğine, eline sağlık Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi