yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul, Yutnori(윷놀이) Day [06.05.2012]
(08-05-2012, Saat: 3:30)gulumse_ yazdı: Resimler muhteşem.Çok güzel vakit geçirdiğiniz resimlerden hemenn belli oluyor Smile
Dans edenleri bulduysanız bence en kısa zaman İstanbul Kpop Dance grubunu kurmalısınız Smile) Enerjisi yüksek olan siz İstanbul Korea-Fans'lıra yakışacaktır ^o^
Bu arada kapanış resmini çok beğendim. Smile) [Resim: scaled.php?server=443&filename=kopyaspan...es=landing]
Muhteşem olmuş yapanın yüreğine, eline sağlık Biggrin

Yeni pankartımız nilamman(Nihan)'ın çalışması. Ellerine sağlık. Bizim için çok uğraştı ve böyle harika bir şey ortaya çıkardı. Opucuk
Resim slaytı ve ardından dans videolarını, şu videoda topladım yorebun! ^^

*Videoya almayı unuttuklarım varsa, gerçekten çok özür dilerim. Undecided

Eline sağlık Yağmur'cum çok güzel olmuş. Kalp Kalp
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Ellerine sağlık Yağmur'cum. Onay Eğlenceli bir günden geriye kalan tatlı anılar Smile
Yağmur gerçekten çok güzel olmuş. Onay Ne kadar eğlendiğimizi izledikçe tekrar hatırladım. Video'da etkinliği tam olarak özetlemiş.Happy0064
Geçirdiğimiz güzel günün şahane bir özeti olmuş. Teşekkürler Yağmur. Onay
Video çok güzel olmuş Yağmur ellerine sağlık... Keşke daha erken gelebilseydik Sad bundan sonraki etkinliklerde evden daha erken çıkıcam inşallah Smile [bıktım ya misafirlerden hep ben evden çıkmaya hazırlanırken geliyorlar.Ofkeli]
[Resim: shxm8.gif]
(08-05-2012, Saat: 10:12)kouushizuku yazdı: Resim slaytı ve ardından dans videolarını, şu videoda topladım yorebun! ^^

*Videoya almayı unuttuklarım varsa, gerçekten çok özür dilerim. Undecided

Yağmurcum süper olmuş video, ellerine sağlık :Heart: Smile
resimler için de çok çok teşekkürler Smile)
çok güzel olmuş video harika bir gündü

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi