yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul Meets for Ramadan (13.07.2013)
Nomu nomu nomu eğlendim. çok kalabalıktı, herkesle tanışmaya çalıştım ama büyük kısmının ismini unuttum <zira isim hafızam hiç yoktur.> Fotoğraflar süper. "Ayşegül çektiğin fotom güzel olmuş gomawo yodongsaeng." Sahura kalmadım ama herkes yine çok eğlenmiş.
Anyon uri çingu...
Blush Biggrin
(15-07-2013, Saat: 2:05)Ayşegül Sarı yazdı: Etkinliğimize gelen herkese tek tek teşekkür ederim. :Allahrazi: İyi ki geldiniz ve bizleri mutlu ettiniz. Sizlerin vesilesiyle çok mutlu olduk ve çok çok çok eğlendik. Hele de geceye kalan arkadaşlarla yaptığımız sahur kısmı apayrı güzeldi. Bunu bir kaç kere daha tekrarlayalım bence. Abaza Diğer etkinliklerde de tekrar görüşmek üzere. Bir sonraki etkinliğe kadar kendinize çok çok iyi bakın. ^_^ .088.

Valla chingum çok güzel özetlemiş aynısı yazmak istemedim o yüzden böyle yaptım. Biggrin

Çok teşekkürler. Seneye çok daha fazla eğlenmek dileğiyle inşallah Onay
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(15-07-2013, Saat: 2:22)cheyma yazdı: hehehehhehe hepimz süper çkmışızzz (Y) çok eglenceliydi ablam bile bu kadar kalabalık olacagnı düşünmemşti şaşırdı kız Biggrin

Biggrin Artık onu da bir kore fanı olarak tüm etkinliklerde görmek isteriz. Onay
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
omooo .. fotolar süper ellerinize sağlık valla =) mütiş eğlendik .. tek üzüntüm son fotolara katılamadığımdan dolayı.. niye benimde bir orduyla fotom yoook HuhUndecided Herneyse gelen herkese teşekkür ederim.. yiyecekler için tattığım tatmadığım tüm lezzetler için ellerinize sağlık <3 niice etkinliklerde beraber olmak dileğiyle Korea-Fans ..
Fotoğraflara bak ya. Biggrin Baya güzelmiş. Abaza
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
Bu katıldığım ilk etkinlikti. Her şey çok güzeldi.Çok teşekkürler Smile
[Resim: t7p6.jpg]

[Resim: xnyb.jpg]

[Resim: rwpj.jpg]

[Resim: u2ui.JPG]
[Resim: rx3v.jpg]

[Resim: 3gx.jpg]

[Resim: a5kj.jpg]