30-01-2011, Saat: 22:04
Ay çok güzel ya...
|
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
|
|
30-01-2011, Saat: 22:04
Ay çok güzel ya...
31-01-2011, Saat: 0:06
Resimler harika çok güzel eglenmissiniz sarkilarda süper
![]() Esra diger resimler nerde onlarida yükler misin?
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
31-01-2011, Saat: 0:28
(31-01-2011, Saat: 0:06)yesimyildiz yazdı: Resimler harika çok güzel eglenmissiniz sarkilarda süper Dha ne fotografi istiyorsun yesim? Yetmedi mi bu kadar fotograf sana :img-hysterical: Benim çektiklerimde eklenenlerle ayni oldugu için eklemeye gerek görmedim. ![]()
31-01-2011, Saat: 0:34
(31-01-2011, Saat: 0:28)manyax yazdı:(31-01-2011, Saat: 0:06)yesimyildiz yazdı: Resimler harika çok güzel eglenmissiniz sarkilarda süper Eda abla,ben,Bay Cho ve esi çekildikya o fotoyu istiyorum Eda ablaya da yolluyacagim ondan olmadi bana ö.m ile at sen
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
31-01-2011, Saat: 1:20
Aiy çatladim gidemedim diye! Isyan edecegim en sonunda
Neyse...Bütün bulusma fotograflariniza baktim çok eglenmissiniz hepiniz. En çok üzüldügüm konu pastalar oldu. Hepsi birbirinden müthis görünüyor. Hele de Izmir ile Kocaeli grubunun pastalari. Hale abla o beyaz kremali pasta muzlu ve krokanli miydi?!! Pastalari nasilda güzel yemissiniz. Ne kötüsünüz:img-bee: Sinan abi sizin pastanin görüntüsü digerlerine bedel zaten. Logomuz çok hos durmus yani ![]() Saka bir yana hepiniz çok iyi vakit geçirmissiniz. Çok güzel bir etkinlik oldu. Korea-Fans'la her yilimiz böyle güzel geçer insallah.
31-01-2011, Saat: 1:43
resimler, atmosfer her sey çok güzel. orda olmak çok isterdim ama malesef mümkün olmadi. baska bulusmada umarim görüsmek üzere(: tekrardan nice yillara korea-fans(:
31-01-2011, Saat: 1:49
Forumumuz 4. yildönümüne özel es zamanli bulusmalarin düzenlenmesine katkida bulunan sehir temsilcilerimize, katilim gösteren degerli üye ve misafirlerimize, arkadaslarimizi agirlayan Koreli ailelere ve bulusmalara katilan özel misafirlere (Bay Cho ve Esi Bayan Shim, Kore Gazisi Nazim Dündar SAYILAN) çok tesekkür ederiz. Forumumuzun odak noktasi olan ülkede ilk bulusmada bizi temsil eden Fulya Hanim'a da ayrica tesekkür ederiz.
Kezban'cigim pasta sembol. Önemli olan bu özel günü bir arada yasamakti. Daha nicelerini yasamak dilegiyle.
31-01-2011, Saat: 2:56
KOREA FANS IZMIR
Temsilcimiz Sinan'in israrlarimiz üzerine günün ehemmiyetini içeren konusmasi amatör çekimle ![]() 4.yilimiza yakisir bir sekilde, tarihi bir mekanda Izmir'in simgelerinden biri olan Asansörde,essiz manzaramiz esliginde gerçeklesen bulusma çoooook güzeldi . ![]() Süpriz misafirlerimizde vardi koreli tamamen tesadüf hemde ![]() kisa sürelide olsa bulusmaya renk kattilar .. fotograflarimizida yarina yükleyecegim simdilik bu kadar..
31-01-2011, Saat: 6:28
(30-01-2011, Saat: 3:11)kiday baksi yazdı: Ülkemizin birçok sehrinde ve Seoul'de ayni saatlerde bulusmalar gerçeklestirdik. Ben, Tugba ve Serhat bugün Konya'daki arkadaslarimizla beraber olduk. Kenny LEE, esi Eunice LEE ve Konyali dostlarimiz bizi çok iyi agirladilar. Kendilerine buradan tekrar tesekkür etmek istiyorum. Ben tesekkür ederim size,bu firsati bana tanidiginiz için.Forum adina bir çok kisiyle tanisma ve kaynasma imkani buldum.Daha önce türkleri çok seven bir alman arkadasim olmamisti.Beraber kore'de ayni sikintilari ve sevinçleri yasadigimizi bu toplantida ögrendim ve çok mutlu oldum.Esim bu forum sayesinde türk kültürünü daha yakindan tanimasi ve benimsemesi,diger koreli akrabalarinin ve arkadaslarinin da özenmesine sebep oluyor.Kisacasi kore'de biz variz.Korea-fans ailesi olarak Kore'de etkinliklere devam edecegiz.
31-01-2011, Saat: 6:58
(31-01-2011, Saat: 1:49)Wando yazdı: Forumumuz 4. yildönümüne özel es zamanli bulusmalarin düzenlenmesine katkida bulunan sehir temsilcilerimize, katilim gösteren degerli üye ve misafirlerimize, arkadaslarimizi agirlayan Koreli ailelere ve bulusmalara katilan özel misafirlere (Bay Cho ve Esi Bayan Shim, Kore Gazisi Nazim Dündar SAYILAN) çok tesekkür ederiz. Forumumuzun odak noktasi olan ülkede ilk bulusmada bizi temsil eden Fulya Hanim'a da ayrica tesekkür ederiz. (31-01-2011, Saat: 6:28)flysari yazdı:(30-01-2011, Saat: 3:11)kiday baksi yazdı: Ülkemizin birçok sehrinde ve Seoul'de ayni saatlerde bulusmalar gerçeklestirdik. Ben, Tugba ve Serhat bugün Konya'daki arkadaslarimizla beraber olduk. Kenny LEE, esi Eunice LEE ve Konyali dostlarimiz bizi çok iyi agirladilar. Kendilerine buradan tekrar tesekkür etmek istiyorum. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|