30-01-2011, Saat: 2:21
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
|
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
|
|
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
30-01-2011, Saat: 2:22
30-01-2011, Saat: 2:23
Ya resimlerde kimin kim oldugunu bilmiyorum ama baya eglenceli geçmis belli.
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak... Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar; "Bir kez daha dene."
30-01-2011, Saat: 2:24
30-01-2011, Saat: 3:07
çok eglenceliydi. herkesin ayaklarina saglik...
30-01-2011, Saat: 3:11
Yine çok güzel bir Kocaeli bulusmasi oldu.
Aramiza yeni katilan arkadaslarla, Bay Cho ve esiyle birlikte çok güzel, bol eglenceli, bol kahkahali bir gün geçirdik. Bay Cho ve esine bu özel günde bizimle birlikte oldugu için çok tesekkür ederiz. Umariz en kisa zamanda kendilerini tekrar Kocaeli'de görürüz. (30-01-2011, Saat: 1:25)kimyon yazdı: Kocaeli - 29.01.2011 Seçilcigim gelmene ve yüz yüze tanisabilmemize çok sevindim. Insallah seni bir dahaki bulusmalarimizda da görebiliriz. ![]() Ayrica bulusmaya benim kuzenlerle birlikte gelmen kötü oldu. Onlar herzaman böyle en az 1 saat gecikmeli olarak gelirler. ![]() Su 1 hafta olayini bende çok söylüyorum. Özellikle Sura'yi Min Ho'ya verirken öyle yapcaz :img-hysterical: Not: Aramiza yeni katilan arkadaslar Sizleri bundan sonraki bulusmalarda da görmek isteriz
30-01-2011, Saat: 3:11
Ülkemizin birçok sehrinde ve Seoul'de ayni saatlerde bulusmalar gerçeklestirdik. Ben, Tugba ve Serhat bugün Konya'daki arkadaslarimizla beraber olduk. Kenny LEE, esi Eunice LEE ve Konyali dostlarimiz bizi çok iyi agirladilar. Kendilerine buradan tekrar tesekkür etmek istiyorum.
Kocaeli'ndeki arkadaslarimizla bir araya gelen Müstesar Dong-Woo CHO ve esi Sook-Gyeong SHIM'e de tesekkür ederiz. Olumsuz hava kosullarina ragmen bizleri yalniz birakmadilar. Forumumuz adina bir ilki gerçeklestirip, Seoul'de sesimizi duyuran Fulya Hanim'a tesekkür ederiz. Bunun bir baslangiç oldugunu ve önümüzdeki dönemlerde, Seoul'de de daha çok etkili olacagimizdan eminim. 4. Yilimizda bu güzel tablonun ortaya çikmasini saglayan, tüm Korea-Fans ailesine tesekkürler. Her geçen sene daha iyi yerlerde olacagiz...
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|