yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
ANKARA BULUSMASI FOTOGRAFLARI

[Resim: sdc13924.jpg]

[Resim: sdc13925.jpg]

[Resim: sdc13926.jpg]

[Resim: sdc13927u.jpg]
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

[Resim: sdc13928.jpg]

[Resim: sdc13929w.jpg]

[Resim: sdc13930r.jpg]

[Resim: sdc13931g.jpg]
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

[Resim: sdc13932i.jpg]

[Resim: sdc13914k.jpg]

[Resim: sdc13933q.jpg]

[Resim: sdc13934.jpg]
Ya resimlerde kimin kim oldugunu bilmiyorum ama baya eglenceli geçmis belli. Biggrin
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."

[Resim: sdc13935.jpg]

[Resim: sdc13936.jpg]

[Resim: sdc13937.jpg]

[Resim: sdc13939.jpg]

[Resim: sdc13940.jpg]

[Resim: sdc13941b.jpg]

[Resim: sdc13942.jpg]

[Resim: sdc13943b.jpg]

[Resim: sdc13944.jpg]

[Resim: sdc13945.jpg]

[Resim: sdc13946f.jpg]

[Resim: sdc13947.jpg]
çok eglenceliydi. herkesin ayaklarina saglik...
Yine çok güzel bir Kocaeli bulusmasi oldu. Sarhos Aramiza yeni katilan arkadaslarla, Bay Cho ve esiyle birlikte çok güzel, bol eglenceli, bol kahkahali bir gün geçirdik.
Bay Cho ve esine bu özel günde bizimle birlikte oldugu için çok tesekkür ederiz. Umariz en kisa zamanda kendilerini tekrar Kocaeli'de görürüz.

(30-01-2011, Saat: 1:25)kimyon yazdı: Kocaeli - 29.01.2011

Binbir güçlükle yataktan çiktim ve üç farkli arabayla nihayet sicak bir eve vardim. ^^,,
Sura, Büsra, Sümeyye, Rana. 40 yillik dost degiliz, ilk defa gördük birbirimizi evet ama, çok sicak, çok güzel bir ortam, çok samimi yüzler karsiladi beni.
Bir saat erken gittigim bulusmaya, bir saat geç katilmam da kayda deger bir ironiydi. ^^,, :P (Kina gecesini dügününüzden 2 gün önce degil, bir hafta önceye almayi unutmayin dostlar!) Biggrin

Seçilcigim gelmene ve yüz yüze tanisabilmemize çok sevindim. Biggrin Insallah seni bir dahaki bulusmalarimizda da görebiliriz. Opucuk
Ayrica bulusmaya benim kuzenlerle birlikte gelmen kötü oldu. Onlar herzaman böyle en az 1 saat gecikmeli olarak gelirler. Igrenc
Su 1 hafta olayini bende çok söylüyorum. Özellikle Sura'yi Min Ho'ya verirken öyle yapcaz :img-hysterical:

Not: Aramiza yeni katilan arkadaslar Durtuk
Sizleri bundan sonraki bulusmalarda da görmek isteriz Biggrin
Ülkemizin birçok sehrinde ve Seoul'de ayni saatlerde bulusmalar gerçeklestirdik. Ben, Tugba ve Serhat bugün Konya'daki arkadaslarimizla beraber olduk. Kenny LEE, esi Eunice LEE ve Konyali dostlarimiz bizi çok iyi agirladilar. Kendilerine buradan tekrar tesekkür etmek istiyorum.

Kocaeli'ndeki arkadaslarimizla bir araya gelen Müstesar Dong-Woo CHO ve esi Sook-Gyeong SHIM'e de tesekkür ederiz. Olumsuz hava kosullarina ragmen bizleri yalniz birakmadilar.

Forumumuz adina bir ilki gerçeklestirip, Seoul'de sesimizi duyuran Fulya Hanim'a tesekkür ederiz. Bunun bir baslangiç oldugunu ve önümüzdeki dönemlerde, Seoul'de de daha çok etkili olacagimizdan eminim.

4. Yilimizda bu güzel tablonun ortaya çikmasini saglayan, tüm Korea-Fans ailesine tesekkürler. Her geçen sene daha iyi yerlerde olacagiz...Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi