yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
(29-01-2011, Saat: 23:10)yesimyildiz yazdı: Resimlerin hepsi süperBiggrin
Cemile ablam bulusmaniz harika geçmis umarim nice bulusmalariniz olurBiggrin ADANA Fighting!!
Seul harika ya ben de gitmek istiyorum tokalar kiyafetler süper bu arada bütün ünlülerin resimleri vardi bi benim oppamin yoktuDodgy
Ve gelelim Kocaeli'neBiggrin tek kelime ile muhtesemdik yine bize katilan Bay Cho ve esine çok ama çok tesekkür ederiz bizi çok onurlandirdilar ve onlari yine aramizda görmek istiyoruzSmile
O kadar çok sohbet ettik ki(benim çenem yine susmadiSaklan )ne ben ne Bay Cho tabagimizdaki yemekleri bitiremedik en son yiyen biz olduk öyle ki esi artik yemegini ye sogudu bile dediBiggrin Öyle hos sohbetlerimiz oldu ki anlatilamaz Kore ile ilgili herseyi sorduk akliniza ne gelirse evlilik hakkinda bile konustuk görücü usulünü konustuk(tabi ben yine rahat durmadim bizim burda da muhallebicide bulusurlar dedim)gülmekten kirildik tabi sonra ben sanirim tarihe geçecek bir soru sordum Bay Cho'nun esine dedim ki sizde de altin günleri oluyor mu diye ama anlamadilar.Her ikisinden de imza aldik Bay Cho'nun esinin ismini bilmedigimden unnie diye seslendim ve bu çok hosuna gitti kolumada biseyler yazdi bu sözün üzerine bana saranghanda dedi ve aynisini korece koluma yazdi çok tatlilardi.Bay Cho'nun Kocaeli ismi nerden geliyor demesi bizim anlatmamiz ve sonra da "peki Karieli yok mu?" demesi harikaydi çok güldükBiggrin Bu bulusmada bize katildiginiz için çok tesekkür ederiz.Kamsahamnida!!
Ve bendeki fotograflar pek fazla yok ama geliyor birazdan

Ortaligi birbirine kattin demek, tebrikler Yesim büyük basari Alkis Biggrin
Bizim bulusmamiz çok guzeldi. Benim ilk bulusmamdi ve çok eglendim
Arkadaslar hepinizle tanistigima memnun oldum hepiniz çok sicaktiniz.
Bundan sonraki bulusmalara da kesinlikle gelecegim Smile
(tabi Ise girmezsem )
Bay Cho ve Esi çok tatliydilar.Sanki rüyada gibiydim,gözlerimi ayiramadim
Bu arada Disarida çekildigimiz fotograflari da bekliyorum...Çünkü bu fotograflarda ben yokum Sad
Diger fotograflara da bakiyorum ama en büyügü ve en güzeli bizimki sanirim Biggrin
Hülya abla bu arada seul dan gelen fotograflara bayildim Smile Bende Türkün gözüyle Kore bölümüne bakip duruyordum SmileIçim kipir kipir oldu ya oraya gelmek istiyorum...

Fotograflar muhtesem. Sarhos
Duygu'cum Ankara bulusmasinin fotograflari için tesekkürler.. Diger illerden fotograflar ekleyen herkese tesekkürler. Fotograflara bakarken bile içim gitti.. Opucuk Hepsinde olmak isterdim.. Biggrin
Özellikle Seoul'deki bulusmada olmayi gerçekten çok isterdim.. Smile

Yine de Ankara'daki bulusmada çok eglendik. (Her zaman ki gibi Biggrin) Katilan herkese çok tesekkürler.. Sizi seviyorum Korea-Fans ailesi... Opucuk

4.yilimiz kutlu olsun.. Sarhos

Korea-Fans Ankara.. Atkilic
Gerçekten çok eglenceli çok güzel bir gündü.Bütün Korea Fans ailesi ile nice senelere Biggrin Gizem'im öncelikle hediyen ve süprizin için sonsuz tesekkürler.Korea Fans Malatya üyelerine Biggrin yani canim arkadaslarima da sonsuz tesekkürler ^Saranghae^ Bulusmalarimizin ve samimi dostluklarimizin daim olmasi dilegiyle iyi ki varsin KOREA FANS...

Arkadaslar fotograflar sahane. 4. yila yakisir bulusmalari gerçeklestirmissiniz. Ankara, Malatya, Kocaeli, Adana, Izmir ve Seoul(Kalp ) Her tarafta ayni duygulari paylasan güzel insanlar...

Basta sayin Müstesar Dong Woo CHO ve esi Sook-Gyeong SHIM olmak üzere bulusmalara katilan tüm Koreseverlere can-i gönülden tesekkür ederim. Nice güzel senelere...Atkilic
[Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o4_250.gif][Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o5_250.gif]
(29-01-2011, Saat: 22:59)m-ed yazdı: Adan bulusmasi harikaydiSuper
Eso ablamla, kendisine abla dememizi istemeyen Fulya'yla, Melike Ablayla, Ebru'yla, manyak Betül'ümle birlikte her sey çok eglenceliydi.
Hepimiz(betül'le ben hariç) birbirimizi ilk defa görüyorduk ama sanki yillardir tanisiyormusuz gibiydik.
Güldük eglendik, insanlarin bize "diliniz ne sizin?" der gibi bakmadigi bir ortamda diledigimizce "Kore sevgimiz" den bahsettik.
Hafif yagmur yagiyordu ama ona aldirmadan yürüdük, gezdik.Sarhos
Bundan sonra Adana'da daha sik bulusma olmasi umuduyla da günü bitirdikAnlasmaKralgul
Bugün kesinlikle unutmayacagim bir gün oldu, bulusmanin ayarlanmasinda emegi geçen herkese kocaman kocaman tesekkürlerSmile

Ask olsun Merve Durtuk beni Cemile ablani unutmussun yada adimi yanlis yazmisisin sayarken bari ben ekleyeyim kendimi bende çok eglendim,gerçi erken ayrilmak zorunda kaldim ama olsun.Hepinizle tanistigim için çok memnunum hepinizi çok sevdim insallah tekrari olur.SmileOpucuk
[Resim: pegiimza.png]
Tüm katilimci arkadaslarimiza tesekkür ederiz.
Eklenen fotograflarda süper. Atkilic
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Gerçekten Ankara'da çok güzel zaman geçirdik. Eklenen fotograflardan da benzer güzel anlar yasandigi anlasiliyor. Eeee bi dahaki bulusma ne zaman?Gozlukgulmek
Fotograflara bakarken basim döndü :img-hysterical:
Tek kelimeyle harika bir gündü Alkis
Güzel vakit geçirdik katilan herkese tesekkür ederiz Onay
Hep beraber nice bulusmalara Gozlukgulmek
[Resim: photo0018r.jpg]
Elfim ve Hale ablam çok seker çikmissiniz. OpucukAma olmazki öyle benide alin araniza.Atkilic Biggrin

Çok güzel bir gün geçirmis tüm illerimizdeki arkadaslarimiz. Eklenilen fotograflar harika. Sizler adina çok mutlu oldum. Sarhos

‎
TÜRKİYE ℂ⋆

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi