yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
Ankara,Seoul,Adana,Malatya... Smile Ne güzel ya eglenissiniz Koredaslarim. (:
Bizde Izmirde bayagi eglendik. (:
Öncelikle ben ve 4 arkadasim Asansöre vardik,içeri girer girmez Sinan Abinin sicak karsilamasi ve Korea-fansli arkadaslarla tatli bir muhabbete giristik. (:
Bir masaya oturduk ve gelenlerle taistik...
Meger ne çok tanimadigim varmis. Saklan
Çoguna Izmir Kültür festivalinden ainayim ama tanimadigim için ilk bocaladim. Biggrin
Ama herkes o kadar tatli ki...
Arkadaslarimdan 2 kisi korea-fans'a üye degil,onlari üye yapacagima söz verdim. Biggrin Sinan Abi direk ''etkinsin bakiyorum! Biggrin'' gibi bir yorum yapti ki gülmekten kirilmami sagladi. .D
Arkadaslarim da arkadas ortamimizi çok begendiler ve eve gelir gelmez sitemize üye oldular.
Hatta çogu kez benden duyduklari gruplarin müziklerini bile indirdiler,bir arkadas You're Beautiful'un ilk bölümünü izlemis bile! Biggrin
Bu gidiste Izmirde Korea-fansli olmayan kalmayacak. (:
Elif'in,Hale Ablanin,Sule Ablanin ve özellikle Sinan Abinin Koredeki egitim ve yasamla ilgili verdigi bilgiler,sitemizdeki çalismalar arkadaslarimi bayagi etkiledi ve bir kere daha ben etkilendim. (:
Iyiki varsin Korea-fans! (:
Mükemmel bir gündüSmile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

IZMIR GÖRÜNTÜLERI
[Resim: photo0017y.jpg]
[Resim: photo0018r.jpg]
[Resim: photo0019s.jpg]
[Resim: photo0020ca.jpg]
[Resim: photo0021w.jpg]
[Resim: photo0023y.jpg]
[Resim: photo0037t.jpg]
[Resim: photo0038b.jpg]
[Resim: photo0039rp.jpg]
[Resim: photo0012pj.jpg]
Devami diger arkadaslardan.
Adan bulusmasi harikaydiSuper
Eso ablamla, kendisine abla dememizi istemeyen Fulya'yla, Melike Ablayla, Ebru'yla, manyak Betül'ümle birlikte her sey çok eglenceliydi.
Hepimiz(betül'le ben hariç) birbirimizi ilk defa görüyorduk ama sanki yillardir tanisiyormusuz gibiydik.
Güldük eglendik, insanlarin bize "diliniz ne sizin?" der gibi bakmadigi bir ortamda diledigimizce "Kore sevgimiz" den bahsettik.
Hafif yagmur yagiyordu ama ona aldirmadan yürüdük, gezdik.Sarhos
Bundan sonra Adana'da daha sik bulusma olmasi umuduyla da günü bitirdikAnlasmaKralgul
Bugün kesinlikle unutmayacagim bir gün oldu, bulusmanin ayarlanmasinda emegi geçen herkese kocaman kocaman tesekkürlerSmile

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Merveye katiliyorum gerçekten çok güzeldi.Bu kadarini beklemiyordum.
Nasil olacak alisacak miyiz, alismayacak miyiz derken bir anda kaynastik.xD
Harika bir gün geçirdik.Smile Adana grubu olarak gerçekten eglendik.Smile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Masallah Ankara süpersiniz... Istanbul gurubu da çok eglenceliydi. Resimler yüklensede baksak. Smile)

Not: Lütfen uzatma yapmayiniz.
Bütün illerimizden ve Seoul'den görüntüler çok güzel. Herkes epey eglenmis görünüyor.Bizde Izmir'de güzel bir gün geçirdik. Hep beraber nice nice korea-fansli yillara insallah Smile

IZMIR
[Resim: 46622021.jpg]
[Resim: 67434803.jpg]
[Resim: 17495178.jpg]
[Resim: 87065954.jpg]
malatya grubu pastaniz agiz sulandiriyo.. Smile
Resimlerin hepsi süperBiggrin
Cemile ablam bulusmaniz harika geçmis umarim nice bulusmalariniz olurBiggrin ADANA Fighting!!
Seul harika ya ben de gitmek istiyorum tokalar kiyafetler süper bu arada bütün ünlülerin resimleri vardi bi benim oppamin yoktuDodgy
Ve gelelim Kocaeli'neBiggrin tek kelime ile muhtesemdik yine bize katilan Bay Cho ve esine çok ama çok tesekkür ederiz bizi çok onurlandirdilar ve onlari yine aramizda görmek istiyoruzSmile
O kadar çok sohbet ettik ki(benim çenem yine susmadiSaklan )ne ben ne Bay Cho tabagimizdaki yemekleri bitiremedik en son yiyen biz olduk öyle ki esi artik yemegini ye sogudu bile dediBiggrin Öyle hos sohbetlerimiz oldu ki anlatilamaz Kore ile ilgili herseyi sorduk akliniza ne gelirse evlilik hakkinda bile konustuk görücü usulünü konustuk(tabi ben yine rahat durmadim bizim burda da muhallebicide bulusurlar dedim)gülmekten kirildik tabi sonra ben sanirim tarihe geçecek bir soru sordum Bay Cho'nun esine dedim ki sizde de altin günleri oluyor mu diye ama anlamadilar.Her ikisinden de imza aldik Bay Cho'nun esinin ismini bilmedigimden unnie diye seslendim ve bu çok hosuna gitti kolumada biseyler yazdi bu sözün üzerine bana saranghanda dedi ve aynisini korece koluma yazdi çok tatlilardi.Bay Cho'nun Kocaeli ismi nerden geliyor demesi bizim anlatmamiz ve sonra da "peki Karieli yok mu?" demesi harikaydi çok güldükBiggrin Bu bulusmada bize katildiginiz için çok tesekkür ederiz.Kamsahamnida!!
Ve bendeki fotograflar pek fazla yok ama geliyor birazdanBiggrin

İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Kocaelin'den Fotograflar
[Resim: grnt000k.jpg]
[Resim: grnt001u.jpg]
[Resim: grnt002t.jpg]
[Resim: grnt003e.jpg]
[Resim: grnt005md.jpg]
[Resim: grnt006y.jpg]
[Resim: grnt007a.jpg]
[Resim: grnt004qz.jpg]
[Resim: grnt0679.jpg]
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Güzel harika bir Izmir Bulusmasiydi mekani biz doldurduk desem yanlis olmaz. Aramiza yeni katilan arkadaslarda vardi dileriz bulusmlarda daha sik görürüz Smile Zevkliydi güzeldi Pastamiz muhtesemdi(O kadar güzeldiki Binnur'un ben bunu yemeye kiyamam cümlesi gerçekten hakkini veriyordu. Biggrin Tesekkürler Sinan Onay )
Resimlerimizde gelmeye baslamis.

Dilerim daha nice yillarimizi kutlariz. Onay
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi