yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.64/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Için Yazdigimiz Nesir Türleri (Deneme, Hikaye, Makale, Fikra vs.) 2
Ahh kraliçemiz yine çok duyarli kimsesiz çocuklar için yurt yaptiracak haOpucuk
Kralla arasindaki iliski yine içimi erittiAbaza
Ha JungBan Onu, bogmak istiyorumOfkeli
Her türlü amacina ulasiyor ya nasil bir kizdir böyleOfkeli
Doktor da yani pat diye söyledi herseyiKizgin
Neyse devamini dört gözle bekliyorum canim...

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

O doktoru Ha Jung degilde ben öldürecegim. Testere
Ha Jun cevabini aldi. Onay
Of Ha Jung ne isler karistiriyorsun? Ofkeli
(07-11-2010, Saat: 16:25)06_CraZy_06 yazdı: Ahh kraliçemiz yine çok duyarli kimsesiz çocuklar için yurt yaptiracak haOpucuk
Kralla arasindaki iliski yine içimi erittiAbaza
Ha JungBan Onu, bogmak istiyorumOfkeli
Her türlü amacina ulasiyor ya nasil bir kizdir böyleOfkeli
Doktor da yani pat diye söyledi herseyiKizgin
Neyse devamini dört gözle bekliyorum canim...
Yorumun için tesekkürler canim... Opucuk
Ha Jung'u (Kendi yarattigim karakteri) bogmanda yardimci olabilirim BiggrinBiggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(07-11-2010, Saat: 17:47)Lee Seung Hyo yazdı: O doktoru Ha Jung degilde ben öldürecegim. Testere
Ha Jun cevabini aldi. Onay
Of Ha Jung ne isler karistiriyorsun? Ofkeli

Yorumun için çok sag ol canim benim... Opucuk
Ha Jung daha nelere sebebiyet verecek...Babasiyla birlikte...Düsmanimdan bile uzak olsunlar diyeceksiniz... KizginBiggrin
19.Bölüm

Yine kararmisti dünyam...Yine benden önce davranmislardi...Yine beni köseye sikistirmak için can atiyorlardi...Ve ben bu sefer çaresizdim...Öyle ki arayacak bir çikis yolum bile yoktu...Odamda tek basima oturmus düsünüyordum...Içimdeki korkuyu bastirmaya çalisiyordum bir taraftan da...Aklima hep Dong Bin ile evlendigim gün geliyor,daha sonra geçirdigimiz mutluluk dolu anlar gözümde canlaniyordu.Tüm bu mutlulugun elimden alinmasindan korkuyordum...Ya Dong Bin baska birine asik olursa? Düsüncesi bile korkunçtu...

-Büyük Saray-
Basbakan yardimcisi:
;Majesteleri...Tahta çikali çok olmadi biliyorum ancak siz evleneli 2,5 yil oldu... Ve yerinizin saglamlasmasi için...
Dong Bin:Evleneli çok uzun bir zaman olmadi...Ayrica tahta çikali da...O yüzden endise etmenize gerek yok...
Basbakan Yardimcisi:Ama...
Dong Bin:Bu konuyu kapatiyorum...

-Kraliçe Jin Sook’un Konagi-
Lady Park:
Kraliçem...Basbakan yardimcisi Seung Jung geldiler...
Kraliçe Jin Sook(Kendi kendine):Beklenen kisi sonunda geldi desene...(Disari seslenerek)Içeri alin...
Basbakan yardimcisi yüzüne takindigi ciddi ifadeyle beni selamladiktan sonra yerine oturdu...
Basbakan yardimcisi:Nasilsiniz kraliçem?
Jin Sook(Gülerek):Her zamankinden çok daha iyi...
Basbakan Yardimcisi:O zaman simdi söyleyeceklerim eminim ki sizi pek sarsmayacaktir...
Jin Sook(Sasirarak):Anlayamadim?
Basbakan yardimcisi:Daha fazla saklamayin kraliçem...Anne olamayacaginizi bizzat kendi doktorunuzdan ögrendim...
Bitmisti...Hersey bitmisti...Ellerindeki koz beni düsürmek için yeterliydi...Ama benim asil düsündügüm konumum degil,Dong Bin’in bana duymus oldugu sevginin yok olma ihtimaliydi...Derin nefes aldiktan sonra...
Jin Sook:Ne yani?Ne yapmami istiyorsunuz benden simdi?(Dedim gülerek)
Basbakan Yardimcisi(Gülüsüme sasirarak):Gerçek bir esin yapmasi gerekeni...
Jin Sook:Bana ne yapacagimi söyleme hakkini size kim verdi bilmiyorum ama ben zaten zamani geldiginde gerekeni yapacagim...Içiniz rahat olsun...
Basbakan Yardimcisi:Bence simdi yapmalisiniz...Yoksa her an elimdeki bilgileri halkla da paylasabilirim...Bu da çok deger verdiginiz majestelerinin varisinin olamayacagini duyan düsmanlarinin harekete geçmesine ve halkin da majestelerine olan güveninin azalmasina sebebiyet verecektir...
Jin Sook:Beni tehdit mi ediyorsunuz?
Basbakan Yardimcisi:Beni yanlis anladiniz kraliçem...Ben sadece sizin ve majestelerinin iyiligini düsünüyorum...Simdi izninizle huzurunuzdan ayriliyorum...

Basbakan yardimcisi gittiginde aglamamak için kendimi zor tutuyordum...Dislerimi sikiyor,kendimi zorluyordum...Ama yine de gözümden süzülen bir-iki damla yasa engel olamamistim...Kendi kendime mirildanmaya,öfkemi dindirmeye basladim...
Jin Sook:Simdi siz zafer kazandiginizi mi saniyorsunuz...Emin olun son gülen ben olacagim...
O sirada içeri giren Lady Park konusulanlari duydugundan yanima gelerek halimi görünce...
Lady Park:Simdi ne yapacagiz kraliçem? Ana kraliçeye durumu haber vereyim mi?
Jin Sook:Hayir bunu yapma!
Lady Park:Ama? Böyle tek basiniza tüm yükü üstlenemezsiniz?
Jin Sook:Bu durumda suçlu olan ,eksik olan ben olduguma göre...(Dedim Lady Park’a bakarak)
Lady Park:Lütfen böyle yapmayin...Siz de bu konuda bir suçunuzun olmadiginin farkindasiniz...Kader...Ama sizin suçunuz degil...
Lady Park disari çiktiginda benim perisan halime daha fazla seyirci kalamayacagini anlayarak yardimcilardan birini çagirip ona herseyi anlattiktan sonra...
Lady Park:Ana kraliçeye hemen bu haberi ulastir!Beni anladin mi?
Yardimci:Evet efendim...

-Ana Kraliçe Soo Min’in Konagi-
Ana kraliçe:
Demek utanmadan kraliçeyi tehdit etti...Bu kadari çok fazla...Hemen kraliçeyle görüsmeliyim...

Jin Sook:
Hosgeldiniz anne...
Ana Kraliçe(Yerine oturduktan sonra,üzülerek):Niye herseyi tek basina çözmek istiyorsun?Niye bütün yükü sadece sen üstleniyorsun kizim?Olanlari biliyorum...
Jin Sook(Sasirarak):Nasil?
Ana Kraliçe:Simdi bunun bir önemi yok...Ne yapacagimizi düsünmeliyiz sadece...
Jin Sook(Dalmis bir halde):Sanirim dogru olani yapmaliyiz...Majesteleri her ne kadar gerekirse tahti reddederim dese de bu büyük fedakarligi yapmasina izin veremem...Içim acisa da ona ikinci bir es bulmaliyiz anne!
Ana Kraliçe(Sasirarak):Jin Sook! Henüz erken...
Jin Sook:Eger basbakan yardimcisi dediklerini yaparsa majesteleri çok derin bir yara alir...Halkin gözünden düser...Düsmanlarina karsi zayif kalir...Bu yüzden baska çaremiz yok anne...Zaten ben de vakti geldiginde bunu yapmayi düsünüyordum ama bu zamanin bu kadar erken gelecegini hiç tahmin etmiyordum...(Aglamaya baslayarak)Kocami baska bir kadina bu kadar erken teslim edecegimi bilmiyordum...
Ana kraliçe:Jin Sook...
Jin Sook:Yalniz sizden bir istegim var anne...Majesteleri ne olursa olsun bu durumu kabullenmeyecektir...O yüzden saray cariyesi seçme isini gizli yürütmek istiyorum...Büyük saray yetkilileriyle ben görüsür,majestelerinden bu durumu gizlemelerini isterim...
Ana Kraliçe:Ama bunu uzun bir süre saklayamazsin...
Jin Sook:Kazanabildigim kadar zaman kazanmak istiyorum sadece anne..
Ana Kraliçe:Pekala...Dedigin gibi olsun...(Biraz durduktan sonra)Affet beni Jin Sook...Ben de basta basbakan yardimcisini destekleyerek onun bu kadar ileri gitmesine sebep oldum...Affet kizim...
Jin Sook:Lütfen böyle düsünmeyin anne...Sizin suçunuz degil bu...
Ana Kraliçe(Elimi sikica tutarak):Jin Sook...Sen mükemmel bir essin...Bunu biliyorsun degil mi? Eminim ki oglumun gözünde de hep böyle kalacaksin...
Jin Sook:Dilerim söylediginiz gibi olur...

-2 Hafta sonra-

-Tören Bakanligi-
Kraliçe Jin Sook:
Ne demek tek bir adayimiz var?
Görevli:Kraliçem... Hiçbir aile kizini saray cariyesi olmasi için aday göstermek istemiyor...Sadece basbakan yardimcisinin kizi Ha Jung tek aday...
Kraliçe(Herseyin farkina vararak):Pekala benden haber bekleyin...

Bu kasitli yapilmisti...Basbakan yardimcisinin oyununun bir parçasiydi...Beni Ha Jung’u kabul etmem için zorluyordu aklinca...Beni köseye sikistirmak için herseyi yapiyordu...Hem de hiç çekinmeden...
Kraliçe:Lady Park!Bana basbakan yardimcisini çagirin hemen...
Lady Park:Emredersiniz...

Yine ayni durus...Yine ayni bakislar...Ve yine ayni o güven...Evet basbakan yardimcisi hiç durusunu bozmadan karsimda duruyordu...Önce benim konusmami bekliyordu...Ben de tipki bekledigi gibi yaptim...
Jin Sook:Tebrik ederim...Dersinize iyi çalismissiniz...Eminim ki kizinin saray cariyesi olmasi için can atan bütün üyeleri ikna etmek zor olmustur...Ya da buna korkutmak mi diyelim?
Bsabakan Yardimcisi:Beni yanlis tanimissiniz kraliçem...Ben asla böyle seyler yapacak kadar kendimi küçültmem!
Jin Sook:Kendinizi kandirmayin bari...Ya da bir yalan söyleyecekseniz lütfen biraz inandirici olsun...(Biraz durduktan sonra) Aslinda daha fazla konusmanin bir anlami yok... Size kararimi söyleyeyim...Ha Jung’u asla saray cariyesi olarak kabul etmeyecegim...Kraliyet ailesini lekelemek gibi bir niyetim yok!
Basbakan Yardimcisi:Çok agir konusuyorsunuz kraliçem...Ancak baska çareniz yok...Ipler benim elimde...Kimse kizini aday göstermeyecek...O zaman da sizin de bir veliaht dünyaya getime gibi bir sansiniz olmadigina göre...
Jin Sook(Sinirlenerek):Lütfen sözlerinize dikkat edin...Karsinizdaki majesteleri kralin esi,bu ülkenin kraliçesi!
Basbakan Yardimcisi:Bagislayin kraliçem...Ancak lütfen sözümü bitirmeme izin verin... Sizinde bir çocugunuz olamayacagi için veliaht prenslik konumu bosta kalacak...Bir de ben çocuk sahibi olamayacaginizi halka bir sekilde duyurursam...
Jin Sook(Bagirarak):Bakan Bey!
Basbakan Yardimcisi:Yaparim kraliçem...Bunu siz de biliyorsunuz...Korkmam...Cezam ölüm olsa bile...Ben hirsli bir adamim...Eger bir bataga saplanacaksam muhakkak düsmanimi da beraberinde götürürüm...Simdi izninizle efendim...Eminim ki herkes tarafindan erdemli olugu kabul görülen kraliçemiz düsünmeye ihtiyaç duyacaktir...
Basbakan yardimcisi gittiginde sinirimden etegimi sikiyordum...Öyle ki elim acidigi halde bunu durdurmuyordum...Artik dayanacak gücüm kamamisti...Kendimi durdurmayacaktim...Hiçkira hiçkira aglamaya basladim...Kendime dur demiyordum...Bir sekilde öfkemi bosaltmaliydim...Canim yaniyordu... Belki ölseydim daha iyiydi...Dong Bin’i kendi ellerimle baska birine vermek ölüm gibiydi...Bunun bir kabus olmasini ,uyanip güzel bir güne merhaba demeyi istiyordum...Terlemistim...Ama bir yandan da üsüyordum...Sabaha kadar odamda hiç uyumadan düsündüm durdum...Dong Bin’i çok seviyordum...Ve her ne kadar bu benim için çok zor olsa da,onun iyiligi için yenildigimi kabul edip basbakan yardimcisini dinlemeliydim...Bunu yapmaliydim...Beni herkesten koruyan,bana hep destek olan kocamin ve bu ülkenin iyiligi için gereken neyse yapmaliydim....

-Ertesi Gün-
-Ana Kraliçe Soo Min’in Konagi-
Ana Kraliçe:
Kraliçe nereye gitti dedin?
Lady Do(Üzülerek):Sabah erkenden basbakan yardimcisinin evine gitmis efendim...Üstelik yaninda tören bakanligindan bir yetkili de varmis...
Ana Kraliçe:Ama bu?
Lady Do:Sanirim kraliçe bayan Ha Jung’un saray cariyesi olmasini onayladi efendim!

Aa ! Ana kraliçe neden önce davrandi? Testere
Kötü olmaya mi karar verdi yoksa? Saskin
(07-11-2010, Saat: 21:07)Lee Seung Hyo yazdı: Aa ! Ana kraliçe neden önce davrandi? Testere
Kötü olmaya mi karar verdi yoksa? Saskin
Yok ana kraliçe iyi iyi.. Onay
Sabah sabah sinirimi bozdu bu baskan yardimcisi yaBan
Onu ve kizini bir elime geçirsem...Ofkeli Ahh öyle bir pataklarim ki BiggrinBiggrin
Neyse sakin olmaliyim, bizim akilli ve güzel kraliçemiz bunun da altindan kalkmayi becerir bence Opucuk
Devamini sabirsizlikla bekliyorum canim...

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

(08-11-2010, Saat: 11:58)06_CraZy_06 yazdı: Sabah sabah sinirimi bozdu bu baskan yardimcisi yaBan
Onu ve kizini bir elime geçirsem...Ofkeli Ahh öyle bir pataklarim ki BiggrinBiggrin
Neyse sakin olmaliyim, bizim akilli ve güzel kraliçemiz bunun da altindan kalkmayi becerir bence Opucuk
Devamini sabirsizlikla bekliyorum canim...

Yorumun için sag ol canim benim... Opucuk Hiç moralini bozma... Opucuk Kraliçemize güven sen Onay
Uzun zamandir yazamadim. Herkesten özür diliyorum
HAYATIMI BEKLERKEN

Won bin çok kizmisti gözlerinden öfke püskürtüyordu.
Bay Won bin: Bakalim bu dedigini yapabilecek misin?
Çok kizmistim inadim inatti.
Gülcan: Elbette! Bu konuda bi süpheniz olmasin!
Bu tartismanin ardindan 1 hafta geçti. Mi na ile derse giriyorduk.
Mi na: Hala inanamiyorum kendi gözlerimle görmesem…. Ya aklini mi kaçirdin simdi ne yapacaksin!
Mi na çok sasirmisti ayrica benim içinde endiselenmisti.
Gülcan: Bos ver Mi na … Inat ettim birakmiyacam
……
Olmasi gerektigi gibi Won bin in yaptigi eziyetler -eziyet diyorum çünkü yapmadigini birakmiyordu bana- gittikçe artti. Derste dikkatim dagilacak olsa hemen beni azarliyorfu, genelde çalisma yapilacaksa tüm malzemeleri ben getiriyordum kisacasi ne kadar getir götür isi varsa bana yaptiriyordu. Ben ise nerdeyse hiç karsilik vermeden dediklerini eksiksiz yapiyordum. Eksiksiz yapmak zorundaydim yoksa yine azarlaniyordum. Günler böyle geçti bi yandan won bin diger yandan kendi derslerim.
…..
Bay Won bin: Gülcan! sen ne kar tembelsin hala sahne hazir degil!
Gülcan: Ama Bay Won bin burayi bizim sinif kullanmiyor ki burasi konservatuar ögrencileri kullaniyor yani burasi bizim müdahala edecegimiz bi yer degil!
Bay Won bin: Bahaneye gelince çok güzel yapiyorsun! Bu konuda da oldukça basarilisin! Sana ne diyorsam onu yap! Artik bizde bu sahneyi kullanacagiz!
Yumruklarimi sikiyordum.
Gülcan: Nasil isterseniz efendim. Hemen yapiyorum.
…..
Yil sonu gelmisti çok mutluydum. Artik Won bin olmayacakti. Kurtulmustum ondan. Won bin in verdigi çöküntüleri Türkiye ye döndügümde telafi etmistim.
Artik önümde huzurlu bir yil vardi.
Mi na: hos geldin canim! Iyi görünüyosun geçen seneye göre
Gülcan: Hos buldum! Öylemi nasilsin?
Mi na: iyim canim ne olsun. Hadi gel derse girelim.
Bu gün 4. yilimin ilk günüydü. Artik Kore ye iyice alismistim ama buradaki son yilimin olmasina üzülüyordum. Gün bitmisti tam gitmeye hazirlaniyordum ki mi na seslendi
Mi na: Nereye bir ders daha var.
Gülcan: Ders mi ne dersi? Dersler bitti Mi na!
Mi na: Sana öyle geliyor. Kulüp dersi var ya! Demez mi!? Sok olmustum Mi na ne diyordu böyle?
Gülcan: Mi na sakin üyeligimizi yeniledim deme!
Mi na : Yenilememe gerek yok ki ben iki yillik kayit yaptim.
Gülcan: Mi Na! Sen ne yaptin! Ben simdi yine…. Offf! Mi na!
Mi na çoktan gitmisti. Bende artik çaresizlik içinde gitmeye asladim. Sinifa girdim eski yerime oturup beklemeye basladim. Kapi açildi ve maalesef içeri girdi. Beni görünce sanki yarim kalmis intikaminin devamini getirmenin verdigi mutluluk içinde gülümsedi. Tanisma fasli bitince
Bay Won bin: Bakiyorum da eski üyelerimiz bizi birakmamis(!) sizde hos geldiniz! Gülcan hanim siz nasilsiniz?
Sinirde dislerimi gicirdatiyordum. Bu sene basima ne gelecek diye çok merak ediyordum. Acaba ne olacakti? Bildigim tek bir sey vardi o da bu sene çok zor bi sene olacakti. Simdiden alismaliydim onun bu eziyetlerine. Dersin bitmesi için o kadar dua ettim ki bilemezsiniz. Ders bitmisti Mi na ile sonunda dersten çiktik çikar çikmaz derin bi nefes aldim.
Gülcan: Ohhh! Sonunda bitti!
Mi na: Sen öle san daha 1 yil var.
Gülcan: Mina sus! Zaten senin basinin altindan çikiyo!!
Mi na susmustu. Çok sinirliydim ne yapsam da kurtulsam diye düsünüyodum. Offf isim çok zordu. Çözümü yoktu sanki ama ne yapacagimi bilmiyordum.
……..
Aradan 1 hafta geçti. Ben onun dersine 2 kez geç kalmistim. Ahhh nasilda unuturdum onun dersini. Mi na ile kulübe gidiyorduk. Mi na konusmaya basladi.
Mi na: Biliyo musun? Bay Won bin haril haril asistan ariyormus.ama kimse basvuruda bulunmamis.
Gülcan: Hiç sasirmadim. Kim onun gibi adamanin asistani olmak ister ki!?
Mi na: Büyük konusma ya sen olursanSad!)
Gülcan: onun asistani olcagima gider kendimi Hallasan Dagi* ndan atmayi yeylerim.
Mi na: Büyük konusma! Gülcan bi daha geç kalirsan yanarsin! Zaten sana gicik.
Gülcan: biliyorum ne yapsam ki? Mi na dehset içinde o simsek gibi soruyu sordu.
Mi na: Gülcan!!! Senin çantan nerde?
Gülcan: Neee!? Çanta ne çantasi? Notlarim!!! Eyvah!
Mi na: sen simdi okulu bastan basa gidene kadar 20 dakika geçer!
Gülcan: Eyvah!!! Dememle kosmam bir olmustu ama nafile Won bin çoktan derse girmisti.
Gülcan: Bay Won bin lütfen affedin! Çok özür dilerim!
*Hallasan Dagi Güney Kore nin en yüksek dagidir

8. BÖLÜMÜN SONU

Konuyu Okuyanlar: