yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 5. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 5th Meeting
(02-10-2011, Saat: 13:01)_F.T. ISLAND_ yazdı: Haha ben gitmis kadar oldum...Biggrin
Betül,Basak abla ve Seyhan abla ile konustum. Yeni üye,hanbok giymisti Betül ile konustugum zaman..Biggrin
Allah'im Amerika'dan gelen bir adam vardi sanirim. Nasil güldü korktum sonra gülmeye basladim. hysterical Allah'im o nasil gülmedir hala unutamiyorum...Biggrin
Kimchi mi? cry
Ben de fotograflardan görürüm artik sizi. 26 Kasim..:S Yine yokum..cry
Ama eglendiginiz yüzünüzden belli..Biggrin

Kahkahkahkah! :hysterical

Fotograflar için tesekkürler. Ayrica Özgü ablaya da fotograflari facebook'a ekledigi için tesekkürler! Onay

Ne güzel anlatiyorsun.Nese dolu.Okurken mutlu ettin beni.Insallah diger bulusmalara gelirsin.Evet bir de Amerikali misafirimiz vardi.Bol kahkahali Smile

O Amerikali misafirin en büyük hayrani oldum ben Biggrin
Çok seker ya. Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
Sunu farkettim:görüsmeyeli herkes kilo vermis Smile
(02-10-2011, Saat: 2:15)özgü yazdı: Fotograflar Facebook sayfamizada eklenmistir. Onay

>>>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a...2387364063

Tesekkür ederiz...OpucukOpucuk

(02-10-2011, Saat: 22:09)seyhan yazdı: Sunu farkettim:görüsmeyeli herkes kilo vermis Smile

Gerçekten mi?
Buna en çok ben sevinirim hahaha Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
(01-10-2011, Saat: 20:27)Baseka yazdı: Ben çok eglendim bugünki bulusmada ^^
En çok neye sevindigimi çogunuz biliyorsunuz herhalde :P
Ben hala cok heyecanliyim Biggrin
Neyse efendim, Yakup abi'den Kore geleneklerine dair çok sey ögrendik bugün hepiiz, bayanlar birdaha koreliler gelince el sikmayi unutmayin Biggrin
Neyse, fotograflari eklersiniz artik, bekliyoruz ^^

Ögrendin ama paylasmadin Basak. Dodgy Bak merak eden biri var: Ben! Biggrin

(01-10-2011, Saat: 22:19)seyhan yazdı: Bu kez sohbet etmekten fazla fotograf çektiremedik.Güzel bir gündü.Her ne kadar yorgun olsam da, sizlerle olmaktan çok keyif aldim.Çok özlemisim sizleri.26 Kasim'da bir aksilik çikmazsa tekrar toplanma karari aldik.O gün Turp kimçisi yapacagiz. Smile

26 Kasim... Insallah ben de gelebilirim...

(01-10-2011, Saat: 23:03)seyhan yazdı: Unutmadan söyleyeyim.Ayse tuba'nin kulaklarini çinlattik.Ft Island ile telefonla görüstük.Asena ve Nazlican sizleri de 26 Kasim'a bekliyoruz.

Nasil çinlattiniz? Biggrin Sizin bulusma tarihini görünce içim gitmisti... Sad

(02-10-2011, Saat: 20:28)seyhan yazdı:
(02-10-2011, Saat: 13:01)_F.T. ISLAND_ yazdı: Haha ben gitmis kadar oldum...Biggrin
Betül,Basak abla ve Seyhan abla ile konustum. Yeni üye,hanbok giymisti Betül ile konustugum zaman..Biggrin
Allah'im Amerika'dan gelen bir adam vardi sanirim. Nasil güldü korktum sonra gülmeye basladim. hysterical Allah'im o nasil gülmedir hala unutamiyorum...Biggrin
Kimchi mi? cry
Ben de fotograflardan görürüm artik sizi. 26 Kasim..:S Yine yokum..cry
Ama eglendiginiz yüzünüzden belli..Biggrin

Kahkahkahkah! :hysterical

Fotograflar için tesekkürler. Ayrica Özgü ablaya da fotograflari facebook'a ekledigi için tesekkürler! Onay

Ne güzel anlatiyorsun.Nese dolu.Okurken mutlu ettin beni.Insallah diger bulusmalara gelirsin.Evet bir de Amerikali misafirimiz vardi.Bol kahkahali Smile

Amerika'dan gelen adam dediginiz Robert mi?
(07-10-2011, Saat: 21:49)Maria yazdı:
(01-10-2011, Saat: 20:27)Baseka yazdı:
(01-10-2011, Saat: 22:19)seyhan yazdı: Bu kez sohbet etmekten fazla fotograf çektiremedik.Güzel bir gündü.Her ne kadar yorgun olsam da, sizlerle olmaktan çok keyif aldim.Çok özlemisim sizleri.26 Kasim'da bir aksilik çikmazsa tekrar toplanma karari aldik.O gün Turp kimçisi yapacagiz. Smile

26 Kasim... Insallah ben de gelebilirim...

(01-10-2011, Saat: 23:03)seyhan yazdı: Unutmadan söyleyeyim.Ayse tuba'nin kulaklarini çinlattik.Ft Island ile telefonla görüstük.Asena ve Nazlican sizleri de 26 Kasim'a bekliyoruz.

Nasil çinlattiniz? Biggrin Sizin bulusma tarihini görünce içim gitmisti... Sad

Amerika'dan gelen adam dediginiz Robert mi?
Evet Robert'ti.Aslinda orada dersi vardi bir ara bizim masaya da geldi. Smile
26 Kasim'a bekliyoruz.Sen geldigin de Lahana kimcisi yapariz artik.Kulaklarini iyi bir sekilde çinlattik.Gelisini özlemle bekliyoruz.Happy0064
26 Kasim bulusmasina bende katilacagim. Dershaneyi asmaya karar verdim... Biggrin

Ayse Tuba'da geliyor... Super
Anlatirim Ayse Tuba, bulusmaya gel tek tek anlatirim hepsini ben sana Biggrin
26 Kasim Kimchi yapiyor(sunuz) diye çogunluk geliyor desenize :}

It’s only for you
just wanna be for

you
Içime bir umut yerlesti! Biggrin Belkii ama çok az bir umut...Biggrin Amcam geldi.. Yarem'in babasi... Eger o gün bir aksilik çikmazsa ve annem de izin verirse insallah ki verir sanirim gelecegiz... Kimchi yapacagiz dersem izin verir mi ki? Ben hepinizi çook özledim! Tongue

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi