(01-10-2011, Saat: 20:27)Baseka yazdı: Ben çok eglendim bugünki bulusmada ^^
En çok neye sevindigimi çogunuz biliyorsunuz herhalde :P
Ben hala cok heyecanliyim
Neyse efendim, Yakup abi'den Kore geleneklerine dair çok sey ögrendik bugün hepiiz, bayanlar birdaha koreliler gelince el sikmayi unutmayin 
Neyse, fotograflari eklersiniz artik, bekliyoruz ^^
Ögrendin ama paylasmadin Basak.

Bak merak eden biri var: Ben!
(01-10-2011, Saat: 22:19)seyhan yazdı: Bu kez sohbet etmekten fazla fotograf çektiremedik.Güzel bir gündü.Her ne kadar yorgun olsam da, sizlerle olmaktan çok keyif aldim.Çok özlemisim sizleri.26 Kasim'da bir aksilik çikmazsa tekrar toplanma karari aldik.O gün Turp kimçisi yapacagiz. 
26 Kasim... Insallah ben de gelebilirim...
(01-10-2011, Saat: 23:03)seyhan yazdı: Unutmadan söyleyeyim.Ayse tuba'nin kulaklarini çinlattik.Ft Island ile telefonla görüstük.Asena ve Nazlican sizleri de 26 Kasim'a bekliyoruz.
Nasil çinlattiniz?

Sizin bulusma tarihini görünce içim gitmisti...
(02-10-2011, Saat: 20:28)seyhan yazdı: (02-10-2011, Saat: 13:01)_F.T. ISLAND_ yazdı: Haha ben gitmis kadar oldum...
Betül,Basak abla ve Seyhan abla ile konustum. Yeni üye,hanbok giymisti Betül ile konustugum zaman..
Allah'im Amerika'dan gelen bir adam vardi sanirim. Nasil güldü korktum sonra gülmeye basladim.
Allah'im o nasil gülmedir hala unutamiyorum...
Kimchi mi? 
Ben de fotograflardan görürüm artik sizi. 26 Kasim..:S Yine yokum..
Ama eglendiginiz yüzünüzden belli..
Kahkahkahkah! :hysterical
Fotograflar için tesekkürler. Ayrica Özgü ablaya da fotograflari facebook'a ekledigi için tesekkürler! 
Ne güzel anlatiyorsun.Nese dolu.Okurken mutlu ettin beni.Insallah diger bulusmalara gelirsin.Evet bir de Amerikali misafirimiz vardi.Bol kahkahali 
Amerika'dan gelen adam dediginiz Robert mi?