yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 5. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 5th Meeting
Ay ben cok feci cikmisim fotograflarda Biggrin saçimi sevmedim bu halde. fotojenik degil bu saçim Biggrin
Neyse evet gerçektende fazla fotograf çekilmedik bugün, surekli konustuk, Yakup abi'ye Türkçe elestirisi yaptik durduk Biggrin -yaptim?
Neyse kimchi yapisinizi "izlemeyi" sabirsizlikla bekliyorum Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
Baseka sen 2 saat önce gelip turplari tuzlayacaksin unuttun mu ?
(01-10-2011, Saat: 22:43)Baseka yazdı: Ay ben cok feci cikmisim fotograflarda Biggrin saçimi sevmedim bu halde. fotojenik degil bu saçim Biggrin
Neyse evet gerçektende fazla fotograf çekilmedik bugün, surekli konustuk, Yakup abi'ye Türkçe elestirisi yaptik durduk Biggrin -yaptim?
Neyse kimchi yapisinizi "izlemeyi" sabirsizlikla bekliyorum Biggrin
Canim benim senin gerçek halin çok güzel bos ver fotograflari.Kim dogru düzgün çikmis ki zaten.Herkes farkli alemde Smile Yaz yorgunluguBiggrin
Bensiz bulusma. cry
My ♪ S T A R
♥ pαrĸ ѕнιɴ нye ♥
Unutmadan söyleyeyim.Ayse tuba'nin kulaklarini çinlattik.Ft Island ile telefonla görüstük.Asena ve Nazlican sizleri de 26 Kasim'a bekliyoruz.
Üzülmeyin, çogu üyemiz katilamadi bu bulusmaya.
Birdahaki bulusmaya ikna edin ailelerinizi, patronlarinizi.
Lütfen ama ya, burdan konusmak kolay tabii sizin isiniz de zor ama bi sekilde yapin. Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
Ben gelmek istemiyorum. Biggrin
My ♪ S T A R
♥ pαrĸ ѕнιɴ нye ♥
Fotograflar Facebook sayfamizada eklenmistir. Onay

>>>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a...2387364063

Haha ben gitmis kadar oldum...Biggrin
Betül,Basak abla ve Seyhan abla ile konustum. Yeni üye,hanbok giymisti Betül ile konustugum zaman..Biggrin
Allah'im Amerika'dan gelen bir adam vardi sanirim. Nasil güldü korktum sonra gülmeye basladim. hysterical Allah'im o nasil gülmedir hala unutamiyorum...Biggrin
Kimchi mi? cry
Ben de fotograflardan görürüm artik sizi. 26 Kasim..:S Yine yokum..cry
Ama eglendiginiz yüzünüzden belli..Biggrin

Kahkahkahkah! :hysterical

Fotograflar için tesekkürler. Ayrica Özgü ablaya da fotograflari facebook'a ekledigi için tesekkürler! Onay
Kim gelmek istemiyor ne niye o.O

It’s only for you
just wanna be for

you

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi