yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 5. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 5th Meeting
(24-09-2011, Saat: 10:23)shawol jonghyun yazdı: Katilmayi çok istiyoruz fakat okul var. cry
Listeye adini yazacagim çünkü içimdeki ses geleceginiz söylüyor ama yine de sizden onay bekliyorum.FightingOnayHimne.
(24-09-2011, Saat: 11:11)_F.T. ISLAND_ yazdı:
(24-09-2011, Saat: 11:04)seyhan yazdı:
(24-09-2011, Saat: 10:34)_F.T. ISLAND_ yazdı: Talihsiz ben...cry Aglaelsalla

Kuzum benim.Bence çok siki çalis.Kazan üniversiteyi.Ya da bekle subat tatilini o zaman yapalim bir seyler.Bu bulusmadan önce Samandag bulusmasi olacakti ama kismet olmadi.Talihsizlik iste..Yine de umudunu kaybetme.Iyi çocuk ol.Sansini dene.FightingOnay

Üniversite sinavina çok var daha...Sad Asil Liseyi kazanmam lazim. Subat tatilinde de izin verirler mi bilmem. Ama kesin o ki hiçbir bulusmada adim geçmeyecek olmasi....Aglama Telefonla ararim yine sizi.. Benden kurtulus yok...Biggrin
Listeye adin eklendi.O gün telefonla konusacagiz artik.Asil bizden kurtulus yok Biggrin Bence Sbs'ye çok çalis Antakya'dan iyi bir Lise kazan .. mümkünse yatili olanindan .Onay
Sen bütün ekibi yaz aslinda seyhan abla, biz bahane kabul etmeyiz Biggrin
Gelmeyeni vuruyorlar.

It’s only for you
just wanna be for

you
(24-09-2011, Saat: 23:32)seyhan yazdı:
(24-09-2011, Saat: 11:53)anamaya yazdı: Ben gelmeyi çok istiyorum ama yine de belli degil.. dün gece basak da mesaj atti bana.. Neyse ona da cevabimi buradan vereyim.. Offf umarim gelirim.. Gelemezsem oturup aglarim artik cry
Ekledim seni listeye.Sen ikna edersin.Sana güveniyorum.Çok özlendiniz.Bahane kabul etmiyoruz.

Abla vallahi bahane degil.. Tamam patronumla konusacagim.. Ben de sizi çok özledim Dertli

(25-09-2011, Saat: 12:38)Baseka yazdı: Sen bütün ekibi yaz aslinda seyhan abla, biz bahane kabul etmeyiz Biggrin
Gelmeyeni vuruyorlar.

Var ya Basak senden korkulur.. Oh Antakya'da oturuyorsun rahatsin.. Dikkat et, Antakya'da oturmayanlar olarak toplanirsak bu isten sen zararli çikarsin IgrencBan

No More...
Sen beni korursun ablacim içim rahat o yüzden Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
ya ben ne kadar sanssizim Sad daha bugün otobüsten indim HataydaydimSad
[Resim: safe_image.php?d=AQDiXN2dl_qGnJeO&w=130&...efault.jpg]

SS501 <3 FOREVER <3
Annemden izin almaya çalisiyorum agliyorum ara sira filan. cry Ama hiç acimiyor. Biggrin

Ama ben sizi çok özledim. Dodgy Kesin gelmeliyim. Onay

Bugünden itibaren 1 hafta boyunca uslu çocuk olacagim. Blush

Annemin gözüme gireyim belki gelebilirim. Sleepy
seyhan abla benim de ismimi gelecekler listesine yazar misin ? bir aksilik olmazsa kesin geliyorum Smile bu arada sik sik Yakup Bey'i ziyaret ediyorum sizleri çok özlemis(beni neredeyse haftada 1-2 kere gördügü için özlemedigi kesin :P ) ne kadar çok katilim olursa o kadar iyi olur ve o kadar mutlu olur lütfen gelebilecek olan herkes gelsin Smile
3G ile katilim oluyor mu? Bu gidisle ögrenciler bulusmalara bu sekilde dahil olacaklar...

Bol katilimli bir bulusma olur insAllah. Shy
(24-09-2011, Saat: 10:34)_F.T. ISLAND_ yazdı: Talihsiz ben...cry Aglaelsalla

Sen... Ah ah. Gelmeni ben de çok ama çok istiyorum ya. Insallah velilerin inadi kirilir da rahatça gelirsin artik. Dertli

Herkese güzel bulusmalar. Biggrin Bol bol fotograf istiyorum. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi