yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 5. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 5th Meeting

Korea-Fans Hatay 5. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 5th Meeting

[Resim: 37602279reasonablysmall.png]

Ramazan bitti. Bayram Geçti. Okullar açildi. Biber sicaklari bitti. Yagmurlar yagmaya basladi. Bizimde bulusma vaktimiz geldi de geçiyor artik. Biz bize, sakin ve huzurlu kafemizin bahçesinde bulusup özlem gidermeye ne dersiniz, Hatayli Korea-Fanslilar ?

Katilmak isteyen arkadaslar konuya yazabilir veya bana (seyhan) özel mesaj ile bildirirse sevinirim.

Yer / Place: Agape Kafe
Saat / Hour : 13.30
Tarih / Date: 01 Ekim 2011 / 1 September 2011
KATILACAK ARKADASLAR

_F.T. ISLAND_ (Telefonla)
Seyhan
Baseka
Pritnniash´
Anamaya
asyadenizi010
TheTeacher

Ellerine saglik Özgü. Smile
(23-09-2011, Saat: 23:51)seyhan yazdı: Ellerine saglik Özgü. Smile

Rica ederim ablam. Opucuk
Umarim bol katilimli güzel bir gün geçirirsiniz arkadaslar.Smile

TÜRKİYE ℂ⋆
Katilmayi çok istiyoruz fakat okul var. cry
Talihsiz ben...cry Aglaelsalla
(24-09-2011, Saat: 10:23)shawol jonghyun yazdı: Katilmayi çok istiyoruz fakat okul var. cry
Bulusma cumartesi günü hem okullar daha yeni açildi.
(24-09-2011, Saat: 10:34)_F.T. ISLAND_ yazdı: Talihsiz ben...cry Aglaelsalla

Kuzum benim.Bence çok siki çalis.Kazan üniversiteyi.Ya da bekle subat tatilini o zaman yapalim bir seyler.Bu bulusmadan önce Samandag bulusmasi olacakti ama kismet olmadi.Talihsizlik iste..Yine de umudunu kaybetme.Iyi çocuk ol.Sansini dene.FightingOnay
(24-09-2011, Saat: 11:04)seyhan yazdı:
(24-09-2011, Saat: 10:34)_F.T. ISLAND_ yazdı: Talihsiz ben...cry Aglaelsalla

Kuzum benim.Bence çok siki çalis.Kazan üniversiteyi.Ya da bekle subat tatilini o zaman yapalim bir seyler.Bu bulusmadan önce Samandag bulusmasi olacakti ama kismet olmadi.Talihsizlik iste..Yine de umudunu kaybetme.Iyi çocuk ol.Sansini dene.FightingOnay

Üniversite sinavina çok var daha...Sad Asil Liseyi kazanmam lazim. Subat tatilinde de izin verirler mi bilmem. Ama kesin o ki hiçbir bulusmada adim geçmeyecek olmasi....Aglama Telefonla ararim yine sizi.. Benden kurtulus yok...Biggrin
Ilk bulusmamizi yaparken ne kadar heyecanliydik, simdi birbirimizi özledigimiz için bulusma yapiyoruz, diyorum ki, Iyi ki üye oldum, iyi ki bulusmalara geldim.
Ilk bulusmamizda da yagmur vardi Biggrin Bu seferkinde de olur büyük ihtimalle Biggrin
Okul var diye gelmemezlik yapmayin, okullar daha yeni açildi hem daha.
Cumartesi günü dershaneler sabah olur genelde, ögleden sonra bulusma da, gelin yani, hepiniz gelin.
Neyse, biz geliyoruz zaten biliyorsun ^^

It’s only for you
just wanna be for

you

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi